DESTEAPTA-TE, ROMANE! Prostia dauneaza grav existentei.

Observati vreo asemanare intre cele 3 imagini? Credeti cumva ca anumite aspecte dintre cele pe care aceste trei imagini le au in comun ar putea fi incriminate pentru nivelul dumneavoastra de trai si pentru discrepantele care exista intre cetatenii europeni dintr-o localitate oarecare din Romania (sa zicem… Maracineni) si cei din Austria (sa zicem… Altenberg)? Daca raspunsul este DA! insotit de o reactie de repulsie fata de situatia actuala, atunci inseamna ca ati facut primul pas pe drumul care duce catre cultura si civilizatia moderna.

Eu personal nu mai pot sa manifest “intelegere” si “compasiune” fata de conationalii (printr-o fatalitate) mei de teapa celor din imaginile anterioare. Consider ca avem de-a face cu indivizi tarati de mutilari comportamentale, care ma inspaimanta si ma dezgusta mult mai mult decat orice handicap sau trauma fizica (fata de care am toata compasiunea si, in functie de circumstantele care au produs-o, poate si consideratia). Mai grav, aceste deformari comportamentale tind sa se raspandeasca in populatie ca un agent patogen infectios, distrugand (ca si o legislatie proasta, ca holera sau ciuma) tot ce vine in contact cu ele.

Intrucat planeta este plina, mult prea plina de oameni, iar resursele (si in principal spatiul) sunt limitate , consider ca atitudinea de retragere continua din fata valurilor de prostie, inconstienta si FRICA slinoasa este profund gresita pe termen lung. Nu am de gand sa manifest “intelegere” si toleranta fata de prostia, medievalismul si inapoierea celor din jur, intrucat ma priveaza pe mine de dreptul de a trai ca o fiinta umana din mileniul III.

UPDATE:

Daca nu le mai merge cu mita electorala facila, intimidarea grosolana si “romanii din diaspora” nu mai pot vota de 200 ori/secunda in aceeasi cabina, atunci ii vor speria cu prietenul imaginar cel crunt si atotputernic, omniprezent si omniscient, sa sustina mafia personala a Ciocanitorii Udrea. Daca le merge farsa asta ieftina in mileniul III, atunci e clar ca romanii mertta tot ce le face Basescu si inca de 1000 de ori pe atat!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to DESTEAPTA-TE, ROMANE! Prostia dauneaza grav existentei.

  1. Theodora says:

    Salut Vald Cel Groaznic!
    Bine ai venit in lumea bloggerilor…. de fapt este o jungla… o sa vezi tu 😀 😀 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s