Cum de mai strange PDL 15%?!

Nedumerirea Theodorei, care ” nu intelege cum de mai strange PDL 15% “, cred ca isi poate gasi o explicatie suficient de credibila daca ne amintim ca atat de multi dintre romani au ales sa creada ca imaginile cu Basescu lovind un copil peste bot (dupa ce in prealabil l-a vanat, preocuparea lui de a se razbuna pe un copil atat de mic fiind evidenta din imaginile anterioare – aspect suficient pentru a provoca URA unor oameni sanatosi dpdv emotional si instinctual)  sunt un “trucaj ordinar”. TOTI am avut ocazia dupa ’89 sa luam contact direct si nemijlocit cu activitatea lui Basescu (individul fiind ministru al transporturilor aproape continuu, fie direct, fie prin interpusi, si facand toate eforturile de a fi extrem de vizibil dpdv public in aceasta postura), si am suportat din plin consecintele. TOTI locuitorii Bucurestiului, precum si cei din zonele adiacente, s-au lovit de prestatia ORIBILA a lui Basescu in calitate de primar al capitalei. INTREAGA TARA a putut vedea acest personaj in toata hidosenia sa, in aceasta perioada. Mai mult, timp de 5 ani acest individ si mafia lui au obligat populatia Romaniei sa traiasca pe credit, si nimeni nu a vrut sa vada ca aceasta situatie nu poate continua la infinit si, mai rau, va duce la sclavie de cel mai ordinar tip.

In plus, sa nu uitam inca 2 aspecte potential importante: 1). mafia personala a Udrei, supranumita acum “PDL” din motive evidente, este extrem de numeroasa (nu exclud sa fi ajuns la un procent din populatia Romaniei, avand in vedere tendinta oamenilor de a se grupa in jurul celor care au monopolizat sub o forma sau alta accesul la resurse) ; 2). sondajele de opinie date publicitatii NU SUNT CREDIBILE (asta o spunea raspicat Corneliu Coposu), dintr-o multitudine de motive – la fel cum top-urile muzicii pop nu sunt reprezentative nici pentru calitatea pieselor prezentate, nici pentru preferintele reale ale publicului, ci constituie doar mijloace de mentinere a monopolului utilizate de cateva case de productie, pe de o parte, si surse de venit pentru nenumaratii DJ si alti paraziti ai industriei de profil, pe de alta parte; singurii aflati in dezavantaj real sunt consumatorii si artistii, care sunt obligati sa suporte activitatea discretionara a celor care manipuleaza sondajele si directioneaza resursele. Ceea ce este si mai grav: consumatorii de multe ori nici nu realizeaza cat sunt de dispretuiti de catre cei pe care ei ii adora (si imbogatesc).

Concluziile evidente sunt: 1). este foarte probabil ca PDL, recte Basescu, sa nu aiba mai mult de cateva procente nesemnificative din optiunile de vot; 2). Basescu si mafia Udrei sunt doar consecintele nefaste ale unei probleme mult mai grave si mai vaste: societatea romaneasca. Presupunand ca, intr-un fel sau altul, acesti indivizi sunt inlaturati si trimisi acolo unde le este locul (in penitenciare de maxima securitate), trebuie sa avem in vedere creearea unui SISTEM care sa NU PERMITA promovarea unor asemenea indivizi in societate.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Cum de mai strange PDL 15%?!

 1. cornelius55 says:

  de aia sunt trackere care baga orice #free#,de-aia sunt geniali hackerii(pe care-i iubesc).ideea cu penitenciarele nu e #sustenabila#pt.pdl-istii imbuibati.aici functioneaza spanzuratoarea (ca exemplu).cu procentele de intentie de vot pt.pd.am aceeasi parere.cu societatea romaneasca va fi mai dificil si va tine ceva timp.

  • nu prea am gasit multe lucruri care ma intereseaza free, in ultima vreme 😦 . Nu contest ca ne cam jecmanesc urat capitalistii, dar daca n-ar mai plati nimeni nici n-ar mai investi nimeni timp si energie in cercetare si popularizare. Trebuie pastrat un echilibru, insa, care sa favorizeze raspandirea culturii stiintifice si a informatiei, in general, fara a periclita cercetarea.

 2. cornelius55 says:

  povesteam de muzica si filme.cine vrea informatie stiintifica si noutati in domeniul interesat isi cumpara oricum cartea respetiva sau e abonat la reviste de specialitate.nu-ti fie teama informatia esentiala o vei gasi pe trackere doar daca e depasita deja.pt.noi romanii si informatia de acum doi ani e buna.nu suntem buricul lumii.cercetarea se face mai peste garla,toata europa e mai in spate la faza asta.

  • Eu vreau “Power to the People Professional” – fara carte de credit, n-am sanse 😦 . Si atunci nu-mi primeste tranzactia, ca-s din Romania… doar daca am carte de credit din Occident… Vreau sa cumpar de pe Amazon, tot asa… Doar la noi mai exista vechiul si bunul sistem de plata ramburs, in rest – carte de credit sau plimbi ursul instantaneu 😦 . Da, pentru noi si informatia de acu’ 70 de ani e buna: vezi cercetarile lui Renee Spitz din 1930 si faptul ca nimeni nu e constient de implicatiile tulburarilor emotionale la copii, si n-a luat in discutie acest aspect in critica masurilor aberante ale basescului privitor la concediile de maternitate, de exemplu. Romania a ramas inafara lumii civilizate din multe puncte de vedere de la venirea lui Carol al II-lea, si se pare ca romanii se simt foarte bine asa 😦

 3. cornelius55 says:

  am notat.sa vedem,incerc.aia cu tulb. emotionale la copii mi se pare extem de vast,ar fi un gen de psihopatologie ,psihopedagogie,pediatria e cumplita ca si practica medicala fie si pt.simplul fapt ca ala micu`nu stie sa-ti spuna ce-l doare.e cu atat mai dificil sa-i identifici si sa-i definesti tulburarile emotionale.de obicei te trezesti cu un adult cu grave tulburari de comportament.(vezi cazul basescu).

  • Exista si avantaje cu astia mici: spre deosebire de adulti, nu stapanesc prea bine practica disimularii. I. Eibl-Eibesfeldt a studiat copiii cu handicap vizual si auditiv, pentru a stabili ce anume din comportamentul nostru este innascut si ce este insusit din mediu, de exemplu. Problema este ca nimeni nu acorda suficienta importanta copiilor, in general, tot ce se urmareste la ei este sa creasca, dracului, mai repede, si sa se apuce de facut bani 😀 , in pizda ma-sii! Societatea moderna face ca toti sa fim nevrozati si traumatizati, intr-un grad mai mare sau mai mic: altfel nu am putea fi “functionali” in calitatea noastra de oameni domestici, “productivi”: vezi exemplul amerindienilor, “prizonierii de razboi nativi ai Americii” de pe Basarica.

   Pediatria este ca si medicina veterinara: te ghidezi exclusiv dupa parametrii functiilor. Adultii mint si te induc in eroare (referitor la cauze, de exemplu, la intensitatea si localizarea durerii, timpul cand a aparut, etc – erau edificatoare in acest sens femeile ajunse la spital in urma avorturilor provocate, pe vremea lui Ceausescu); cu plozii n-ai probleme d-astea…

 4. cornelius55 says:

  ti-am gasit ceva cu bodybuilding ,un rus tzatopoulis sau cum mama dracu`il cheama pe ivan ala.sunt mai multe carti de fitness.asta te intereseaza???e power to the people1 si 2.m-au zapacit cu 100 albume john lennon si cu panterele negre si inca nu stiu ce vrei in fond???asta e vreo 600mb dar sunt multe si ti le trimit pe rand daca-mi spui cum si pe ce adresa de mail sau iti fac un disc si ti-l trimit pe adresa unui prieten ca sa ramai incognito.am o carte P.A.C.E. ,e cu modul de a-ti pastra capacitatea pulmonara integra pt. o lunga perioada de timp(asta daca nu traiesti mult…)

 5. cornelius55 says:

  hmm!pediatria si medicina veterinara e cam #vaca si chilotii#.cu avorturile ceausiste nu mai conta anamneza,erau in soc hemoragic(marea majoritate)si nu se deschidea trusa de chiuretaj decat in prezenta procurorului care(spre stima mea pt aproape toti)aveau ciocu` mic si nu comentau nimic.daca femeia scapa dadea o declaratie la circa de militie si ramanea inchisa problema.erau insa cazurile care ajungeau prea tarziu si mureau pe masa de chiuretaj.si au fost foarte multe!!!iti trimit din carti,sa vedem daca functioneaza.

  • Aoleu, tu stii ce anchete erau pe vremea lui Ceausescu?! Stii ca erau doctori care veneau la patul bolnavei si o amenintau ca nu intervin daca nu toarna pe cine i-a facut, cine a invatat-o, etc, si ca-i baga sotul, familia, in parnaie oricum, dar daca ii toarna ea pentru avort iau mai putina parnaie, deci le face un bine, ca altfel o lasa sa crape si-i inchide pentru crima,etc?! Criminalii astia sunt bogati si fericiti acum, si-au trimis copiii in strainatate ca mari medici, ca si Gorun/Gornic, ala care are cea mai luxoasa clinica de pizdologie din Timisoara, si el este cel care l-a ucis pe Draganescu, autorul tentativei de fuga din tara cu autobuzul plin de ostateci (intai i-a injectat apa de la WC in vene, dupa care l-a strangulat si a spus ca s-ar fi sinucis).

   Medicina veterinara are in comun cu pediatria faptul ca nu prea poti comunica cu pacientul (decat in linii mari: au, miau, scheau…). La asta m-am referit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s