Informatiile pe surse confirma…

Costica Branza, “parlamentarasul de 30 de voturi” care “ar trebui sa se faca fotomodel”, asa cum este interpelat in general prin toate emisiunile pe care obisnuia sa le infecteze cu prezenta lui dezgustatoare, este DOAR UN PROST!

Individul care sustinea in direct, la Antena 3, ca mama lui (da, …mama lui, astazi si maine!) ar fi culpabila pentru faptul ca el poarta numele de “William”, intrucat (deloc stimabila, dupa ce progenitura are) femeie ar fi fost pasionata de operele lui Shakespeare, este de fapt direct culpabil pentru kitsch-ul din cartea lui de identitate!

Branza Gabriel a fost numit, de fapt, COSTICA! El personal a tinut sa isi schimbe numele. Probabil in perioada in care cocheta cu “pocaitii” si “penticostalii”, ca si Mircea Lubanovici, evreu din Moldova, recunoscut ptr. “merite” deosebite si admis in parlamentul Romaniei, ca membru al acestuia, din partea PDL, alaturi de excrocul si sarlatanul ordinar cunoscut astazi drept William Branza.

Branza Costica ne-a dovedit in repetate randuri ca nu e mare branza de capul lui, sustinand in direct la Realitatea TV ca “ateul este un om deosebit de periculos”, pozand in crestin ortodox in scopuri electorale, dupa ce a facut multi bani inainte de a intra in politica (cu scopul imediat de a nu fi anchetat pentru marile delapidari pe care le facuse) prin aderenta la “pocaiti”, in tot acest timp el declarandu-se “liber cugetator” in diverse cercuri, cu intentia de a corupe sexual femeiusti al caror unic scop in viata este sa se erijeze in tinta pentru fluidele corporale ale diversilor posesori de simboluri de statut de genul masinilor de lux, in fata carora obisnuieste sa pozeze in intelectual indignat, certandu-se cu televizorul.

Puteti sa cititi si “William Branza si jaful de la Posta Romana” precum si “W. Branza dormea prin parcuri”.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Informatiile pe surse confirma…

  1. Pingback: Sufletul meu, asa cum este el « Hai ca se poate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s