Mamicutosenie, bebelusenie si babaciuni

Intr-o vreme pe nea Traian Basescu il apucase grija ieftina si demagogica a “scaderii populatiei” (o mare tampenie de factura comunistoida, dar asta-i alta poveste)… De prin 2007, daca nu ma insel, batea campii pe tema asta.

In 2010 l-a apucat disperarea cu cate “mamicute si bebelusi” s-a procopsit nenorocita asta de tara. Perfect adevarat! Poporul roman este obsedat de “sfanta institutie” a casatoriei si puierea implicita. Totusi, nu pot sa nu ma intreb: a dat politica basista asemenea randament incat in 3-4 ani s-a ajuns de la o populatie care (cica) ar fi fost in scadere si intr-un proces accelerat de imbatranire, iar asta i-ar fi periclitat viitorul, perspectivele de evolutie si bunastarea generala (prostii, desigur) la o populatie incapacitata economic de marea masa a gravidelor si produselor de conceptie aferente?! Avem de-a face cu un catalizator unic in istoria omenirii, Basescu Stimulatorul, un lider atat de carismatic incat a “stimulat” femeile sa procreeze in ciuda tuturor conditiilor sociale vitrege? Un dobitoc, desigur, dar asta nu-i indispune deloc pe adoratorii sai.

Alte dovezi de ticalosie: conform gandirii basiste, in tarile moderne doua lucruri sunt fundamentale: o populatie apta de munca, sanatoasa si educatia (se vede cata importanta a dat el educatiei, dupa EBa si prestatia ei), „pentru ca ea este urmatorul combustibil al Europei”. Adica, populatia este “combustibil”?! O “arzi” ca sa-ti “faci treaba” cu ea, si da-o dracu’, nu?! Stiu ca acesti securisti criptocomunisti sunt invatati “s-o arda aiurea”, ca de altceva nu-s capabili, dar cand le vin lor idei cum ca “populatia este […] urmatorul combustibil” cred ca ar trebui luate masuri de izolare a indivizilor, pentru siguranta societatii.

Desigur, nea Traian Basescu avea si solutia problemei: „Aici trebuie sa gasim solutii sa stimulam femeile sa tina sarcina si sa avem copii, pentru ca generatiile viitoare sa nu mai fie in scadere. (De ce sa nu mai fie in scadere?!) Aici intervin mai multi factori. Unul este nevoia de cariera a femeilor, dar si nevoile materiale. Acolo unde ramanem, in zona nevoilor materiale, trebuie sa facem un efort financiar foarte mare, dar meritat, pentru a da confort material femeilor si pentru a le crea conditii sa nasca”. Iar observ tendinta inumana, dar care pare sa nu mai revolte pe nimeni, de a trata fiintele vii (mai grav, in acest caz, semeni de-ai nostri) drept “resurse naturale regenerabile”, asemeni ierbii sau apei din natura! Si cine “sa facem” acel efort financiar?! De cand hotaraste el pentru mine, de exemplu, ce este “meritat” si ce nu?! Nu imi amintesc sa-l fi facut stapan pe destinul si soarta mea nici pe el, nici pe altcineva. Desigur, asta probabil ca este “de dreapta”…

 

SA VA FUTETI BINEEEE!

Desigur, se vor gasi mari caractere in viata, etichetati drept “intelectuali”, care sa trateze asemenea ipochimeni drept “oameni politici”, iar organizatiile criminale din spatele lor drept “partide”, aflate nu in slujba puterii si bogatiei unor capi mafioti, ci conduse de “orientari politice” de “dreapta/stanga”.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Mamicutosenie, bebelusenie si babaciuni

 1. Theodora says:

  Domnule ma impresionezi 🙂
  Chiar iti trebuia un blog.
  Daca imi permiti o recomandare: Intra pe mai multe bloguri care iti plac si scrie comentarii. In felul asta atragi si tu mai multi comentatori pe blogul tau.
  De asta scrii. Ca sa te citeasca lumea si sa comentati impreuna despre articolul scris de tine.
  Cu prietenie
  Theodora

 2. Pingback: Este esentiala realizarea Aliantei Social Liberale « Hai ca se poate!

 3. Pingback: Alianta Social Liberala

 4. cornelius55 says:

  nu sunt idei basiste.basescu nu are idei si nici nu pricepe mare lucru din ideile altora.cred ca plateste vreun consilier alcoolic,stau la un pahar(sau mai multe)si delireaza original pe diverse teme.tema de baza sunt banii si cum sa-i furam ideologic.

  • Idei basiste, idei tampite sau diaree sanguinolenta mentala… putem sa dam exemple de sinonime ca la BAC 😀 … Crezi ca exista si altfel de “consilieri” la Cotroceni, inafara de securisti alcoolici?! Base n-are idei, are doar o dispozitie patologica de a se plia pe diverse dispozitii si a deturna totul (in special banii publici). Au rezolvat-o cu ideologia delapidarii de fonduri: sunt “de dreapta” si cica ai mai bogati trebuie sa fie si mai bogati, in consecinta bugetul statului e terenul lor de joaca.

 5. Pingback: Prejudiciul adus statului roman de aproximativ 44 milioane de euro « Hai ca se poate!

 6. Pingback: Franta si Germania cer oficial amanarea aderarii Bulgariei si Romaniei la Spatiul Schengen, Basescu acuza Franta si Germania de discriminare « Dum spiro, spero

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s