“May God have mercy upon my enemies, because I won’t.”

Asta sa fie “resedinta” mafiotilor care au jefuit tara asta si ne-au refuzat dreptul de a trai, pana la sfarsitul zilelor lor, agatati in brazii din toate orasele si satele tarii!

 

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

13 Responses to “May God have mercy upon my enemies, because I won’t.”

 1. cornelius55 says:

  ingenioasa resedinta si destul de comfortabila pt.ei stiam eu ca ai un suflet caritabil.sa_i ajutam sa se mute in casa noua .

 2. cornelius55 says:

  eu ma gandeam cateodata la custile alea de bambus ,pe jumatate in apa.custi in care nord-vietnamezii ii tineau pe prizonierii americani.(daca ai vazut #vanatorul de cerbi#).

  • Merge… d-alea cu tepi, cand incep sa motaie sa-i trezeasca la realitate… cum ne trezesc pe noi frigul din case, lipsurile si umilintele indurate sub jugul mafiei securiste. Da’ eu sunt mai apropiat de Occident: iron gibbet era pedeapsa clasica pentru pirati, si ulterior pentru negrii fugiti de pe plantatii – ii ciuguleau ciorile de vii, ii mancau viermii, etc 😀 Cum avem de-a face cu un pirat alcoolic si sclavii lui, cred ca se incadreaza in peisaj 😀

 3. Pingback: Craciun fericit! « Hai ca se poate!

 4. O idee excelentă. Numai că trebuie să fim rapizi, ăştia se fofilează imediat, au un comportament cameleonic şi scapă aproape de fiecare dată.

  • Las’ ca si Ceausescu s-a tot “fofilat”… O viata intreaga s-a fofilat… Pana cand nu s-a mai fofilat 😀 ! Cand s-o mai ivi ocazia, trebuie sa avem grija sa-i radem PE TOTI de la putere, neam de neamul lor sa nu se mai ridice! Vreau sa-i lichidez pe toti criptocomunistii si nu reusesc! Vreau sa-i lichidez pe toti criptocomunistii si nu reusesc! Toti sa intre la puscarie! 😀

 5. Pingback: In atentia prietenilor mei: Vizitele si comentariile pe blogul Soniei Lorena inseamna incurajarea furtului. Nu o incurajati pe Sonia Lorena sa fure « Hai ca se poate!

 6. Pingback: Posta din Slovenia foloseste frunza din brandul turistic al Romaniei pe care Elena Udrea a platit 900.000 de euro

 7. Pingback: De ce l-a decorat Basescu pe fostul procuror general Botoş? « Dum spiro, spero

 8. Pingback: Organizaţia pentru cooperare economică la Marea Neagră,autostrada in jurul Marii Negre

 9. Pingback: Crin Antonescu: “Sugerez o alianţă, o comasare a acestor două mari partide. (…) Trebuie foarte repede să punem la o parte diferenţele dintre noi. Este limpede ce ne uneşte” « Hai ca se poate!

 10. Pingback: Baconschi propune vot prin corespondenta pentru romanii din diaspora « Dum spiro, spero

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s