Read his lips…

Scot Mendelson: il placi sau nu, intotdeauna va fi o sursa de inspiratie 😀

Never give up! Never surrender!

My iron brothers, power to you! Anywhere, anytime!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Read his lips…

 1. cornelius55 says:

  well,mai greu la deal ,il stii pe alexandru #sany# lungu???eu da si nu-l invidiez.

  • Alexandru Lungu are destul mult tesut adipos. Totusi, lupta in PRIDE, MMA, etc, unde este necesara o conditie fizica extraordinara (gandeste-te ca un om “normal” n-ar face fata la asemenea intensitate nici o runda 😉 ) pe langa bagajul tehnic si tactic (iarasi ceva care nu este la indemana oricui). Stiu ca era si foarte puternic.

   Scot Mendelson este bencher (nici macar full powerlifter – din cauza unui accident de masina). Totusi, isi mentine tesutul adipos la o limita foarta scazuta (cunoscatorii pot banui cum 😀 ). Imi place atitudinea lui 🙂 . Oricine poate practica powerlifting-ul (ca hobby, nu de performanta).

   Nu-i putem compara pe acesti doi sub nici o forma.

 2. cornelius55 says:

  cred ca stiu ce spui dar intr-o buna zi metabolismul o ia razna si iti place sau nu te trezesti ca respiri mai greu(cordul saracu`)s.a.m.d. in esenta eu zic ca mai incet cu kilogramele.ca-i tesut adipos sau muscular inimioara duce numai cat poate cu exercitiu cu tot.am multi prieteni care trag de fiare si fiecare e cu povestea lui.povestea mea e ca e un pic mai complicat de la o varsta in sus e cu scart.vezi durata de viata la sportivii genului.asta nu inseamna ca nu poti trai si 120.

  • Categoric, fiecare kg in plus (ca e masa musculara, tesut adipos, etc) este o sarcina suplimentara pentru toate sistemele corpului (circulator, respirator, nervos, etc). Cei mai mari dintre cei mari nu pot dormi fara aparat d-ala de respirat (c-pap): se sufoca in somn, din cauza propriei greutati, ca balenele esuate 🙂 . “The huge definitely have to use a c-pap. If you don’t know what a c-pap is you’re at least 100 lbs away from being huge. If you know what it is but don’t have one, you’re at least 50 lbs away from being huge. The use of a c-pap is actually a badge of honor for the truly huge. This means that your neck has become so big that it collapses under it own weight at night.” Mai multe aici: http://www.elitefts.com/documents/huge.htm 😀

   Dar e democratie, nu!? Poti alege sa traiesti mult sau poti alege sa fii cat te tin balamalele de puternic 😀 !

   Oricum, eu n-as vrea sa vad ce va fi in ROmania peste 5 ani… dupa cum nici acu’ 5 ani nu voiam sa vad ce se intampla acum 😉 .

   Utilizatorii de Anapolon (Anadrol50) aveau o expresie: “You will need a 6 feet (sau ceva de genu’…) wide grave, but start digging it because you don’t have much time” 😀

   Enjoy the pain! 🙂 I do!

 3. cornelius55 says:

  sa nu fim chiar asa de greu de intretinut.c-pap-ul e tranzitoriu faza complicata e sa te stii la ventilatia mecanica cu i.o.t. cat,cum si cand sa-l scoti de pe aparat.daca l-ai adus pe tub in T deja l-ai scos din insuf.resp.ac. si incepe sa respire singur.oricum o faza din asta e cu coma indusa si cind ai iesit sigur esti cu 20 kg. mai putin.dar vb. prostii astea sunt cazuri extreme si,repet daca stii ce faci poti trai 120 ani (daca nu te loveste vreun avion).chestia cu sapatul gropii e corecta in masura in care poti baga lejer 2 portocalii in ea.iar cu romania peste 5 ani va fi acelasi cacat original pe care-l servim zilnic.se pare ca marea majoritate a conationalilor il confunda cu strudelul cu mere.pofta buna!!!

  • Da, iti dai seama ca indivizi de 226kg la 1.84, ca Glen Ross, strongman-ul irlandez, sunt extreme.

   Traiesti in limita zestrei genetice.

   Pe basisti ar trebui sa-i lasam sa se descompuna la vedere 😀 Sa vada toata lumea! Sa-i roada cainii comunitari pe bodurile noi, ca tot a masacrat Basescu vreo 140 000 dintr-o semnatura, numai in Bucuresti 🙂

   Cacatu’ romanesc este tot mai puturos, am impresia… sau mi s-a acrit mie de el de cand am luat contact cu realitatile tipice ale zonei 😦

   • cornelius55 says:

    sunt de acord ,sa-i lasam la vedere libera ,problema e ca in afara de cei arhicunoscuti cind intrebi si tu aiurea pe careva cu cine a votat nu gasesti tipenie de roman sa recunoasca cinstit:da,ma boule am votat cu ei si-am luat teapa si-mi pare rau.l-as considera om intreg la minte.din pacate toti il iau pe #nu# in brate.puturos ca puturos dar e deja diaree si se intinde!!!

   • Daca nu erau nenorociti si prosti, nu erau basisti…

 4. Pingback: DE CE NU A URLAT “MARIA SA” BASESCU TRAIAN LA POPORUL LUI IN NOAPTEA DE REVELION « Hai ca se poate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s