DE CE L-AS PREFERA ORICAND PE VADIM TUDOR IN LOCUL TUTUROR SCARNAVIILOR DE PANA ACUM

In arhiva Tricolorului am gasit astazi acest articol:

MĂCELUL ORIBIL DE LA BALC NE FACE DE RÎSUL PLANETEI

22 01 2011

Subsemnata conf. univ. dr. Aurelia Truică, medic primar, cu acordul colegilor mei de breaslă, va solicit o abordare critică a evenimentului oribil care se desfăşoară, începînd cu data de 21 ianuarie 2011, la Balc, Jud. Bihor, cînd vor fi ucişi sute de mistreţi din Fondul de vînătoare Ion Ţiriac. De 7 ani se ucid animale sălbatice ca la abator, în ţară, în captivitate, fapt interzis în legislaţia cinegetică naţională şi internaţională, în dispreţul bunului-simţ şi al omeniei, după bunul plac al proprietarului Ion Ţiriac, cel care a învăţat în tinereţea sa practicile vînătorii în ţarc, aşa cum se întîmplă pe Fondurile de vînătoare ale lui Nicolae Ceauşescu.

Prin Ion Ţiriac s-au introdus în ţara noastră practici inexistente în lume, Europa în totalitate renunţînd la vînătoarea în ţarc şi eliberarea animalelor sălbatice. La Balc, folosesc hăitaşi şi cîini care gonesc mistreţii prin ţarcul înconjurat de garduri încărcate electric, hăituirea animalelor fiind neîntreruptă între partidele de împuşcare; se folosesc puşti cu lunetă, se trag rafale lungi, tir continuu, etc., toate fiind practici interzise de etica vînătorii. După ce-şi potolesc pofta de mistreţi, de sînge, de gemete de durere şi de frică, invitaţii încep petrecerea acompaniată de muzică populară. Ştirea că anul acesta, la Balc, va cînta Gh. Zamfir, ne-a uimit şi ne-a socat. Nu există ceva mai oribil decît prezenţa maestrului la masacrul mistreţilor, în faţa celui care ameninţă ziariştii în direct că-i va zbura din emisiunile TV. La Balc a fost înviat Nicolae Ceauşescu, iar invitaţii străini rîd de noi şi ne umilesc. Ion Ţiriac i-a adus cu picioarele pe pămînt pe toţi cei care, iniţial, au protestat contra măcelului mistreţilor. Vînătoarea aceasta a devenit o mare afacere.
În contextul european, moştenirea comunistă ne-a tras în jos. Acelaşi protocol al carnagiului ceauşist – cu fotografie colectivă alături de cadavrele sîngerînde ale bieţilor mistreţi, cu ulcele cu ţuică fiartă, petrecere cu lăutari, se desfăşoară la Balc, într-o lume uitată de civilizaţie, cu oameni primitivi care slugăresc pe moşie etc.
Intervenţia critică a presei ar putea fi favorabilă schimbării legislaţiei PSD, care ţinea treaz dispreţul de tip ceauşist faţă de Poporul Român şi ne obligă să suferim în fiecare ianuarie de mila animalelor sălbatice captive, hăituite şi împuşcate cu tir continuu, la întîmplare.
În aşteptarea gestului dumneavoastră,
Vă mulţumesc.
Conf. univ. dr. AURELIA TRUICĂ

Copyright Tricolorul

Sper ca in eventualitatea fericita, din punctul meu de vedere, in care PRM va deveni partid parlamentar si, poate mai bine, va forma noul GUVERN, acest practici demente sa fie odata pentru totdeauna INTERZISE, iar initiatorii lor sa ajunga acolo unde nu mai pot face rau societatii: INTERNATI IN INSTITUTIILE PSIHIATRICE sau IN PENITENCIARE (dupa caz)!

Cei care participa sau se entuziasmeaza la asemenea evenimente sunt, din punctul meu de vedere, niste GUNOAIE ale omenirii, si este de datoria statului social sa protejeze tara de raspandirea acestei adevarate infectii in randul populatiei.

Participarea lui Gheorge Zamfir, daca stirea se dovedeste reala, ma face sa imi pierd orice respect pentru acest asa-zis “maestru”, si sa ii doresc tot ce poate fi mai rau pe lumea aceasta (si eventual si pe cealalta, in masura in care acest lucru ar fi posibil), alaturi de toti iresponsabilii si scarnaviile de aceeasi teapa!

VA URASC, SCARBELE DRACULUI! VA URASC PENTRU CA NU SUNTETI DECAT O INFECTIE, O MOLIMA, CARE DISTRUGETI TOT CE ATINGETI!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to DE CE L-AS PREFERA ORICAND PE VADIM TUDOR IN LOCUL TUTUROR SCARNAVIILOR DE PANA ACUM

  1. popateapa says:

    Mut și de la capat

  2. Pingback: Capi BOR şi-au vândut sufletul Diavolului? « Popateapa's Blog

  3. Transmit…de pe laptop, de la Balc.Sunt sefu’ gonacilor si sunt mandru de asta. Aseara, m-a chemat la el nea Tiri si mi-a aratat schema cu dispozitivu’ de haituire. Deriva 30/0 , inaltator 3, cu privire circulara si razanta , pe mijloc de copac.Tot aseara, dupa ce m-am pupat cu Porsche, am facut vocalize cu gonacii subordonati.Gama Do , din doi in doi, in conditii extreme: vant cu precipitatii. Apoi , dupa o palinca bauta cu D.Chrysler, am verificat la cald (in cabana) vestele reflectorizante si zurgalaii de mana.Aci nu-s probleme , ca-s cu imprimeuri: ” Nu trageti in mine!Sunt gonac!” . Zurgalaii au sistem de prindere pe antebrat si-s cu cifru. Numai eu si nea Tiri stim combinatiile. Maine, la 04.00 , reiau dispozitivu’. Mistret in catare!

  4. cornelius55 says:

    sa-l lasam pe zamfir in pace(e superb oricum)castiga si el o paine.porcii sunt mistreti si trebuie impuscati fie ca sunt in tarc,in pd. sau in parlamentul tarii.tiriac baga sume considerabile in balc si e dreptul lui constitutional sa-i manance cu prietenii.mistretii de la balc o duc mai bine decat multi dintre conationalii nostri.ce preferati???sa crestem tigani si sa-i impuscam???nu sunt comestibili!!!sa bagam tot pd.-ul in tarc si sa-i mitraliem???astept variante!!!

  5. Pingback: Pensionarii militari membrii SCMD vor protesta maine 24 ianuarie în toată ţara « Hai ca se poate!

  6. Zamolxes says:

    Nu sunt de acord cu vanatorii(consider ca au o problema de moral),dar imi dau seama ca asta e,fac sa circule banii de la bogati la cei saraci ca virusverbalis(trebuie sa faca si ei ceva,la ce or sti sa faca)
    Gasesc ca nu e bine sa ii injuram,daca Europa nu se supara noi de ce sa ne suparam.
    Eu cred ca sunt ceva probleme mai serioase ca sa ne concentram.
    Aceasta e o chestie banala,in timp ce romanii se cearta intre ei,unguri sunt mai uniti si au pe internet tot felul de campanii antiromanesti in limbile : maghiara, engleza ,germana,italiana,spaniola chiar si in romana,da in romana, iar noi ne certam de la godaci.
    Si oricum fara injuraturi e mai bine pentru ca in mod frecvent nu aduc nimic ci in mod contrar dau argumente celui injurat

    • ” […] limbajul este o forma de comunicare destul de saraca uneori, asa ca am face foarte bine sa folosim toate resursele pe care le avem la dispozitie. In plus, injuraturile sunt singurele propozitii pe care le intelege toata lumea!”

      Eu consider ca acesti criminali au o problema psihica. “[…] cruelty to animals isn’t something somebody does, it’s something somebody is .” A-i lasa in libertate si a le permite sa se inmulteasca pe teritoriul Romaniei este o iresponabilitate care intr-o zi se va intoarce impotriva noastra.

      Europa s-a suparat pe asemenea practici, d-aia s-au refugiat aici. Intr-o vreme Europa nu se supara nici din cauza lagarelor de concentrare si a genocidului ridicat la rang de politica de stat.

  7. cornelius55 says:

    da si tu un indiciu, ceva, un site, un blog. si noi ne pricepem la mizerii verbale. iti spun in schimb o chestie: scancesc si ei ca niste catei ca au pierdut ardealul. ce-i pierdut e bun pierdut. sunt cu 1 h in spate si inca nu au invatat sa fie fair. e o buba care-i doare dar asta e deja problema lor. istoria nu scrie medicamente compensate!

Leave a comment