MARDEIASII SECURITATII NU VOR FI NICIODATA MAI MULT DE ATAT!

Eunucii regimului portocaliu

24 01 2011

Cînd au lovit un ofiţer al Armatei Române, fie el şi pensionar, jandarmii au lovit în fiinţa Ţării şi a Neamului Românesc. Au lovit în Istoria noastră, vegheată la restriştile vremurilor de oştaşi, au lovit în efigiile soldaţilor ce au contribuit la făurirea Statului Naţional, Unitar şi Indivizibil. Acel stat pe care, astăzi, cel mai nevrednic şi netrebnic conducător al său, încearcă să-l discrediteze, să-l fărîmiţeze, să-l pună la picioarele veneticilor

Jandarmii au început să-i bată şi pe ofiţerii Armatei Române! Nu le mai ajungea exercitarea forţei brute, în chip de gardieni ai societăţii, doar asupra pensionarilor, studenţilor ori a oamenilor de rînd. Nu mai erau mulţumiţi doar de izbirea de asfalt a femeilor şi bătrînilor care îşi manifestau public nemulţumirile produse de cumplita cangrenă portocalie. Acum, ei îi lovesc şi pe aceia care, de veacuri, au stat de veghe la frontierele noastre: ostaşii. Este continuarea procesului de decredibilizare a unuia din cei importanţi piloni pe care s-a fundamentat Statul Român: Armata. Militarii au fost înjosiţi, scoşi la ordin, prin abuziva pensionare în massă, din meseria de onoare pentru care şi-au sacrificat poate chiar vieţile de familie. Au fost pensionaţi în numele intregrării noastre în noi structuri militare. Dar atunci au avut măcar o convingere, fiind încredinţaţi că meritele şi rostul le vor fi recunoscute şi apărate peste timp prin însăşi noua lor poziţie de rezervişti înainte de vreme. Astăzi, însă, această funcţie socială le-a fost furată. Recalcularea pensiilor militare nu s-a făcut, de fapt, pentru economia de bani din bugete. Chiar dacă aşa vrea să pară. Un artificiu prin care cabotinii cangrenei portocalii ar fi încercat doar să umple sacii bugetari şi pe seama pensionarilor militari. În realitate, procesul a vizat ştergerea cu buretele a anilor pe care aceştia i-au pus în slujba uniformei militare. O înlăturare a contribuţiilor lor, proces prin care să se arunce în umbra Istoriei însuşi rolul Armatei Române în realizarea României de azi. O mişcare perfidă lesne de dibuit chiar din declaraţiile acelora care ne conduc azi, dar şi din vorbele furtunoase venite dinspre capii Ministerului Apărării Naţionale. “Fruntaşi” şi “fruntaşe” care, prin afişarea unor roluri de adevăraţi satrapi stanilişti şi paukerişti, îşi îndreaptă degetul acuzator spre simplii ostaşi. Căci, pentru ei, nu faptele celor ce vin din trecut sînt importante. Nu acţiunile lor la inundaţii, la cutremure ori pe şantierele României sînt de luat în seamă (poate şi pentru faptul că au realizat o structură mult prea greu de dărîmat de veneticii de azi). Mai importanţi sînt cei ce au plecat pe fronturile de te miri unde, în calitate de – nu trebuie să uităm – mercenari. Şi este o nedreptate.

Oricum, jandarmii nu au nici o scuză pentru faptele lor. Nici pentru cele îndreptate împotriva civililor, ce-şi apără sărăcia protestînd şi agitînd cîte o pancardă, nici împotriva militarilor pensionari. Jandarmii nu au voie să-i hărţuiască pe ofiţerii Armatei Române. Pentru că în felul acesta se transformă în hidoasa imagine a Securităţii care, în decembrie 1989, măcelărea militarii pentru a-şi ascunde propriile vinovăţii. Şi nu au nici o scuză, pentru că la mitingul de la Constanţa au ştiut pe cine au în faţa lor: ostaşii Armatei Române. Aşa cum nu au ridicat mîna împotriva colegilor lor cînd aceştia protestau, aşa cum nu i-au împins în dube pe aceia care îşi aruncau caschetele în aer, la fel nu aveau voie să ridice mîna împotriva ostaşilor. Pentru că în acest fel au ridicat mâna împotriva Poporului Român. De fapt, este vremea ca acest fals rol de “pretorian” al ocîrmuirii, pe care şi l-a asumat Jandarmeria în ultimii ani, mai ales cînd vine vorba de manifestaţii publice, să înceteze. Jandarmii nu sînt puşi în slujba guvernanţilor. Nu sînt eunucii îndatoraţi să apere virginitatea haremului de prostituate ale politicii, acel harem aflat vremelnic la Putere.
CEZAR A. MIHALACHE

P.S.: Paradoxal, cînd l-au lovit pe ofiţerul pensionar din Constanţa, jandarmii au dat şi în Traian Băsescu, comandantul supem al Armatei Române. L-au lovit şi pe ministrul Oprea, dar au dat, practic, şi în duduia ofiţereasă cu aspect de jurat al sentinţelor de condamnare la moarte. Nici unul dintre aceştia nu a înţeles, însă, întorsătura periculoasă pe care au luat-o lucrurile. Nu au înţeles că, prin favorizarea unei asemenea acţiuni, acum în interesul lor, au împins Jandarmeria spre o linie fără întoarcere.

Copyright Tricolorul

De pe vremea cand il luau pe Corneliu Zelea Codreanu intre baionete pentru ca indraznea sa repare un pod sau sa isi cultive o gradina de zarzavat, culminand cu aruncarea in crematoriu de vii a femeilor simpatizante ale legiunii, acesti indivizi adunati intr-o instutie care are ca unic scope TERORIZAREA POPULATIEI nu au fost decat niste CRIMINALI PLATITI, niste BATAUSI si niste INFRACTORI ACOPERITI DE LEGI STRAMBE! Este tragic ca intr-o tara a Uniunii Europene cele mai puternice institutii sunt cele a caror principala menire este INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI ale proletariatului tarii, si PROTEJAREA STATULUI TERORIST PARAZITAT DE MAFIILE PERSONALE A UNOR DEGENERATI!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to MARDEIASII SECURITATII NU VOR FI NICIODATA MAI MULT DE ATAT!

  1. cornelius55 says:

    de acord.am o nedumerire,colegii lui n-au sarit sa-l ajute l-au lasat singur.au privit ca boii cum un coleg era tarat de taraturile alea de jandarmi.unde e spiritul de casta militar???

  2. cornelius55 says:

    mosu` o fi fost pe post de #sari pe ei ca vin si eu#

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s