SPECTACOLUL SCARNAVIILOR ORDINARE

Am vazut dezgustatoarele imagini de la porcaria pe care a facut-o si astazi acel degenerat odios, Traian Basescu, si slugile lui ordinare.

N-am chef sa stau sa caut imagini elocvente, daca va intereseaza cred ca o puteti face voi. Remarcati-o pe Udrea si hlizeala ei jegoasa, de sluga libidinoasa. Observati atitudinile tuturor sclavilor criptocomunisti ai securitatii resapate care stapaneste in zilele astea nenorocitul asta de stat roman. Mi-e scarba ca exista asemenea creaturi pe acest Pamant. Mi-e scarba ca asta a ramas din oameni.

De la sloganurile “Nu ne vindem tara!” la aplaudarea ticaloaselor “privatizari pe un dolar”, de la adorarea lui Ceausescu pentru vorbele goale catalogate drept un mare eroism in perioada invadarii Cehoslovaciei de catre trupele tratatului de la Varsovia la ura cu care o tara intreaga a savurat executia odiosului cuplu la Targoviste, de la dezinteresul fata de pericolul gripei AH1N1 la cozile dementei care s-au format imediat dupa decesul din cauze obscure al unui actor, samd, toate aceste exemple luate acum, disparat, imi confirma extrema labilitate psihica a populatiei Romaniei, cauzata printre altele si de un primitivism dus la extrem si de neacceptat in mileniul trei.

Chiar daca acest scarbavnic exponent al clasei opresoare din Romania va fi debarcat, intr-un fel sau altul, eventual impreuna cu acoliti sai, si va ajunge sa plateasca conform legilor pentru crimele comise, cat timp aceasta trasatura de caracter a populatiei romanesti nu va fi ameliorata, cei ce ne-am nascut aici nu putem si nu avem dreptul sa speram la altceva. Daca “somnul ratiunii naste monstri”, cazurile Carol al II-lea, Ceausescu si Basescu, pentru a lua doar cele mai vizibile exemple, ne atrag atentia ca ratiunea nu este DELOC un punct forte pe aceste meleaguri.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to SPECTACOLUL SCARNAVIILOR ORDINARE

 1. cornelius55 says:

  ai uitat sa amintesti de #asta este !!!#o chestie draga poporului roman.resemnarea totala care tampeste.

  • Pana la urma, daca te-ai nascut roman ai 2 variante: 1). te sinucizi; 2). adopti “asta e!” ca motto de viata – ca doar “poporul roman s-a nascut cre(s)tin”.

   Sa-i ia dracu’!

 2. cornelius55 says:

  poti emigra daca ai cu ce si ai unde.nu e grozava solutia dar poti incerca.

  • Daca n-ai cu ce si n-ai unde, ce dracu’ mai poti sa faci?! Daca ai stigmatul de a fi roman, mai mult de “mica Romanie, unde facem gunoi pe jos”, nu vezi – decat ca turist (adica fraier – lasi banu’, arunci o privire si te intorci in iad).

 3. cornelius55 says:

  nu mai am solutii .asta e,te resemnezi si-ti intrebi ca viermele pe masa.mama de ce a trebuit sa ne nastem in cacatul asta cand ne puteam naste intr-o banana (dole)???

 4. Pingback: Din pozitia in genunchi, Curtea Constituţională decide ce isi doreste Basescu Traian – Consiliului Superior al Magistraturii va arata asa cum ii “doreste sufletelul” lui Basescu « Hai ca se poate!

 5. Pingback: Curtea Constituţională a admis contestaţiile PDL - Alegerile pentru Consiliul Superior al Magistraturii trebuie reluate

 6. maia_home says:

  Traim intr-un stat mafiot , in acare abjecul si sinistrosenia isi fac loc zi de zi intinzanduse ca un cancer !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s