ESTI DISPUS SA ITI ASUMI CONSECINTELE?

Copilul vostru, sau chiar voi, ar putea astepta salvarea in zadar daca astazi veti milita pentru UCIDEREA acestor animale!

Ganditi-va si la asta, inainte de a va lasa manipulati de aceeasi oameni care au mai comis masacre de acest fel in ultimii 20 de ani, doar pentru a va instiga astazi, iarasi, la fix acelasi lucru care NU a rezolvat nici o problema in trecut, ci doar a creat multe altele!

De evitat confruntarile cu unii caini vitregiti de soarta puteti si voi, cu minim de efort intelectual! Sa evitati CONSECINTELE lipsei acestor suflete in cele mai cumplite momente ale vietii voastre, nu veti putea.

DETALII:

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Bucuresti-Maidanezii-salvatori-pregatiti_de_cutremur_0_392361147.html

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to ESTI DISPUS SA ITI ASUMI CONSECINTELE?

 1. Pingback: BLOG DE BLOG – cele mai bune bloguri din 2010 « Hai ca se poate!

 2. Pingback: Opozitia din Egipt face apel la greva generala. Bilantul dupa 6 zile de proteste violente - 150 de morti si cateva mii de raniti

 3. Pingback: Alianta PSD-ACD va lua nastere in weekend

 4. Pingback: In semn de protest faţă de arestarea Presedintelui Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu membrii PSD vor picheta sediile PDL

 5. Pingback: Eurodeputatul PSD Cătălin Ivan cere demisia şefului Poliţiei Române Liviu Popa pentru declaratia "Avem suficienţi poliţişti beţivi si nenorociţi"

 6. popateapa says:

  Numai pentru cei interesati
  Din păcate ultimele mele postări nu le-am putut împărtăși cu dvstra din lipsa de timp și datorita faptului ca lungimea lor este mare , este foarte greu sa dai pinguri . Acum încerc sa va înștiințez cu ce am scris postând link-uri la dvstra.
  Cu mulțumiri,Popateapa
  http://popateapa.wordpress.com/2011/01/31/pilotii-marinari-carmaci-cosasi-nota-dn-orbi-%E2%80%93-m-eliade-%E2%80%93-1937-fragment/
  http://popateapa.wordpress.com/2011/01/29/bravo-canon-canon-preservatif-jetablesbravo-canon-imprimante-canonprezervativunica-folosinta/
  http://popateapa.wordpress.com/2011/01/24/admiratie-pentru-orban/

 7. Pingback: Ce revolte vrea sa reprime Jandarmeria Romana? – Jandarmeria Română a dat anunţ pentru a cumpăra “echipamente de reprimare a revoltelor” « Hai ca se poate!

 8. Pingback: Clasament bloguri 2010 « Popateapa's Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s