IN TARA CURVEI…

Au început să apară institute de sondare a opiniei publice ca prezervativele – de unică folosinţă

O NOUĂ FIRMĂ DE BUCĂTĂRIE: AGENŢIA DE RATING POLITIC (?!)

A fost azvîrlit pe piaţă un nou „sondaj“, făcut de Agenţia de Rating Politic. Aici, şef este un neica-nimeni, Răzvan Săndulescu, membru PDL, fost consilier al lui Theodor Stolojan. Minciuna este atît de grosolană, încît nu ai nevoie de studii de specialitate ca să îţi dai seama că mîzgălitura, intitulată pompos studiu, este doar o adunătură convenabilă de cifre puse într-un caiet de sondaje. Agenţia de Rating Politic, deşi funcţionează de vreo 3 ani, nici măcar nu există în piaţa prestatorilor de media Singurele activităţi remunerate au fost cîteva sondaje de opinie zonale, efectuate la comanda unor candidaţi pentru fotolii de parlamentari care, tocmai pentru că s-au bazat pe măsurătorile A.R.P., în 2008, au pierdut alegerile. În rest cîte un studiu subţire, cu iz politic, pentru revista „22“, precum şi cîteva studii la lansarea pe piaţa românească a unor bunuri de larg consum. Cu vîntul şuierînd prin buzunare, Răzvan Săndulescu a fost cooptat, cu srl cu tot, în executarea strategiilor de imagine ale înecaţilor de la PDL. Acest A.R.P. e folosit o dată, apoi e aruncat la coş, precum prezervativele, sau seringile drogaţilor.

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to IN TARA CURVEI…

 1. cornelius55 says:

  unde gasim sondajul???

  • http://www.ratingpolitic.ro/ Asta-i site-ul lor… Astia de la Tricolorul lu’ Vadim nu arata clar sondajul, da’ presupun ca toate-s la fel de varza… Ce mai, sa nu uitam ca pe baza sondajelor CDRul a crescut pragul parlamentar – si fix ei ( ce mai ramasese, PNT-Cd-ul, parca), au ramas p-afara, si nici DRACU’ nu i-a mai ‘ridicat’ d-acolo!

 2. cornelius55 says:

  il caut.oricum mi s-au dat indicatii si le respect,m-am apucat sa citesc tricolorul si romania mare.culmea e ca sunt si chestii serioase dar poti si sa razi sanatos.

  • Da, asta-i nenorocirea cu Vadim&Co.: are/au informatii tari de tot, si luari de pozitie extrem de pertinente… dar au la fel de multe momente cand iti vine sa-i iei la palme! E un personaj foarte ciudat, dar nu poate fi ignorat…

 3. cornelius55 says:

  multe din fazele lui ascundeau si un sambure de adevar.am renuntat sa-l mai citesc cand s-a apucat sa-si ceara scuze de la jidani si a declarat ca de fapt 2/3 din unguri il iubesc.si acum cand mai apare pe sticla e clar ca e dilimache.ii baga in buda pe multi cu bagajul lui de informatie dar sare de la o idee la alta si vorbeste interminabil.inca nu stiu daca joaca teatru sau vorbeste serios.mai face si spumitele alea la gura cand se enerveaza asa ca …nu stiu ce sa zic.

  • 😀 Cred ca incepe jucand teatru si isi intra in rol… sau se trezeste deja in plina criza si continua sa joace teatru, desi realizeaza ca nu mai este cazul… Ei, cu jidanii problema este mai complexa: el combate sionismul, si d-aia vrea sa se apropie de evreii rezonabili (stii, sunt si aia pe grupari, se urasc intre ei ca dracii…) Da, are si unguri in partidul lui, poate ca 2/3 din ungurii PRMisti il iubesc 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s