PUROIUL UMAN ELENA UDREA ATACA DIN NOU!

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, latura infecta cunoscuta drept Elena Udrea, cel mai nociv produs al statului terorist roman in ultimii 20 de ani, a declarat la videochat-ul Realitatea.net că organizaţia PDL Bucureşti îşi va asuma politic rezolvarea problemei câinilor fără stâpâni, printr-un proiect de lege asemănător cu cel din legislaţia SUA.

Elena Udrea a declarat la videochat-ul Realitatea.net că PDL Bucureşti îşi va iniţia un proiect de lege care ar putea rezolva problema maidanezilor din marile oraşe ale ţării. Exact asa cum criminalul ordinar de Traian Basescu a initiat marele masacru din perioada nefasta in care bucurestenii au comis CRIMA de a-l vota ca primar al capitalei! Exact asa cum, tot sub patronajul acestui odios personaj, s-a organizat marea mafie a retrocedarilor frauduloase, si dupa acelasi sistem prin care sluga lui rozalie si puhava, Adriean Videanu, a declansat “marea borduriada”, implementata rapid de toate secaturile si scursurile promovate de securitate in functiile cheie din restul tarii! Desigur, si masacrarea copiilor institutionalizati ar putea rezolva problema abandonului familial, dupa cum si impuscarea celor cu rezultate sub mediocre la scoala in clasele primare ar putea rezolva problema abandonului scolar in clasele superioare… solutiile PDLeprelor aciuate sub aripa acestei taraturi ordinare ar putea rezolva, in ultima instanta, o singura problema: faptul ca mai exista urme de viata pe acest teritoriu care cuteaza sa nu adore gunoiul uman impins inainte de mafia securistilor si criptocomunistilor degenerati!

Ea are în vederea importarea modelului american, (de ce oare or tine-o boraturile astea cu “modelul american”?! Cine este CRETINUL care sa isi imagineze ca in ROMania se pot face un fel de “Statele Unite de pe malu’ Dunarii”, in locul unui stat national relativ unitar, si sa mai spere ca ar putea iesi ceva bun dintr-o asemenea dementa?!) unul cu susţinere din partea societăţii civile, (deci nu-i ajunge ca este ea o criminala si psihopata, mai vrea sa contamineze si asa-zisa “societate civila” cu porcariile care i se scurg ei de unde un om normal are creierul!) care conţine două prevederi importante: eutanasierea maidanezilor, dacă aceştia nu sunt adoptaţi într-o perioadă determinată (2 săptămâni) de la momentul prinderii lor precum şi stimularea adopţiei câinilor fără stăpân prin oferirea gratuită de servicii medicale în clinici veterinare de specialitate.

“Udrea consideră că preluarea modelului legislativ american ar fi o garanţie că ţara noastră respectă normele internaţionale în materie de protecţie a animelelor.” Probabil la fel cum “preluarea modelului american” constituie o garantie a existentei democratiei in ROMania, sau a functionalitatii economiei de piata in Carpathian Garden – dar atunci, ma intreb, de ce nu costa litrul de benzina si BigMac-ul de la Suceava la fel ca si cel din USA, de ce Land of Choice nu are infrastructura de nici o culoare, de ce in USA se fabrica Ford f450 Super Duty iar la Pitesti – Dacia Duster, etc. Ministrul dezvoltării şi turismului spune că politicienii români sunt ipocriţi atunci când vorbesc despre soluţiile ce trebuiesc luate în cazul maidanezilor! Ea, ultimul gunoi de om din tara asta blestemata, isi permite sa vorbeasca de “ipocrizie”!

Acesti indivizi trebuie ARESTATI DE URGENTA! NU STIU CUM, DAR TREBUIE STARPITA VERMINA ASTA BLESTEMATA DIN ROMANIA SI ULTERIOR, DIN INTREAGA LUME!

Urdoarea aceastea scarboasa provoaca SILA si URA oricarui om sanatos dpdv emotional, ca si toate scarnaviile care o pot tolera! SA MORI IN CHINURI, SCARBOASO!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to PUROIUL UMAN ELENA UDREA ATACA DIN NOU!

  1. cornelius55 says:

    jegurile portocalii trebuie sfartecate (poate ne ajuta parlagiul)si am rezolvat hrana pe cel putin o luna pt.catei.

  2. kn says:

    nu este comestibila.
    caini sunt animale inteligente si cu gusturi sanatoase.
    curva trebuie ucisa…si arsa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s