RAZBOI!

SUNTEM IN RAZBOI!

Nu este un razboi conventional, nu iesim pe strada si zarim transeele, nu stingem toate luminile seara si nici nu camumflam geamurile, dar cu totii simtim ca un grup dominant, face tot ce este posibil ca sa ne anihileze!

E in fapt razboiul lor contra ta. Nu te-au intrebat, nu te-au avertizat, ci doar ti-au cerut initial un vot, odata dat el a girat razboiul lor impotriva ta!

In orice tip de razboi ai patru variante. Te predai, in cazul tau, taci si faci frumos la tot ce-ti cer ei, colaborezi cu ocupantul si aici ai o paleta larga, ciripesti, faci muncile de cacat si in general iti pierzi statutul de om si devi brusc o subspecie; fugi, in cazul de fata nu in munti precum Vlad (adica eu 😀 ) , ci cat mai departe in vest, ori LUPTI ! DEPINDE STRICT DE TINE, CUM, CAND SI CAT!

Unde te incadrezi numai de tine depinde, in martie se va da foarte posibil o batalie, nu stiu daca va fi sau nu ultima,dar o eventuala infrangere, te va atinge si pe tine care deja ai ales una dintre cele patru variante si ulterior sa nu spui daca eram eu……… ca e poate prea tarziu !

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to RAZBOI!

 1. cornelius55 says:

  ce pula mea de batalie va fi in martie???in 15 03 la ora 16 trecute fix si va dura cat???30 min.???nu poti fi mai #specific#.am mai citit undeva (a!!!stiu ,e o idee lehmaniano-prapastioasa).sa fim seriosi , e cam shit povestea asta.ai pus botu` aiurea horribilule.

  • Ei, m-am gandit sa imprastii si eu zvonul… Stii, daca nu intra Theodora pe Basarica astazi, poate trece p-aci 😀 suna misto, dar ai dreptate si tu…

   In Martie e Martisorul 🙂 vor curvele panglicute d-alea scumpe… Hihihi, poate se supara Udrea pe Base ca nu-i da Constanta cu snurulet de ziua ei, il debarca si se proclama ea regina, imparateasa, faraoanca, prostovanca 😀

   PS: Diseara vreau sa detaliez intrevederea mea cu “oamenii legii”

 2. Pingback: Pe cine au deranjat Oana Stancu si Adrian Ursu? « Hai ca se poate!

 3. Pingback: Printre ultimele articole « Popateapa's Blog

 4. Pingback: Rata somajului a scăzut în ianuarie cu 0,13 puncte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s