MANIPULARI GROSOLANE ALE “DEONTOLOGILOR” JEGOSI

Iata o dovada a instigarii contra animalelor fara stapan. S-a modificat o stire pentru a se da impresia ca e vorba de caini fara stapan, adoptati de la un “adapost” – deci, se urmareste inclusiv reducerea adoptiilor si isterizarea populatiei.

Cainii (bullmastiff) aveau stapan! Unde mortii ma-sii o fi vazut un handicapat mintal ca Iulian Urban, de pilda, bullmastiffi comunitari, imi este imposibil de aflat! In Libertatea se scrie “În urmă cu patru ani cei trei câini au atacat un trecător, rănindu-l foarte grav, chiar în faţa locuinţei stăpânului.” La care jegul uman de Urban “Spam” adauga cu de la sine putere: “care nu aveau stapan atunci”, scriind “În urmă cu patru ani cei trei câini care nu aveau stapan atunci, au atacat un trecător, rănindu-l foarte grav, chiar în faţa locuinţei stăpânului”. Scarnavie, sa mori tu in chinuri, senatoru’ pizdei Udrii?!

Cica “stapanul” si-a abandonat cainii pt 3 ani la “reeducare”. “Reeducare” – adica apa, paie si bataie?! Si asta timp de 3 ani! Apoi cainii i-au fost adusi inapoi, ca sa-si exprime recunostinta probabil.

Apoi comentariul incepe cu “nimeni nu stie de ce…”?! Pai, sa va explic eu de ce, handicapatilor mintal ce sunteti: FIINDCA PENTRU ASTA AU FOST DRESATI! Aveti cumva idee cam cum se poarta in societate, respectiv cu familia sa, de exemplu, un fost instructor al Puscasilor Marini americani?! EXACT asa cum se comporta si cu soldatii sai: umilinta, abuz verbal, violenta fizica si impingandu-i pana la pragul ultim al suportabilitatii, doar pentru a-i lasa sa-si revina si a-i hartui ulterior mai rau! DE CE?! PENTRU CA ASA A FOST DRESAT TIMP DE MAI MULT DE 10 ANI! Si va spun asta din proprie experienta, dupa ce am avut contact cu astfel de indivizi sau membri ai familiilor lor in peste 15 cazuri! Tot astfel, dresajul la care au fost supusi ii deformeaza si pe lucratorii din SPP, respectiv SRI sau Politie, afectandu-le, fara ca ei sa-si dea seama ca ar putea exista si alte cai, intreaga viata privata!

Mai mult, “deontologii” diverselor site-uri exemplifica acest ‘caz’ cu fotografia unui ciobanesc, in stire fiind vorba de BULLMASTIFI!

Sunt foarte curios sa aflu ce au de castigat JEGURILE de la diversele trusturi de presa de tot cacatul prin promovarea unor STIRI FALSE, mai ales ca acestea au putut fi ilustrate cu imagini care dovedesc exact CONTRARIUL a ceea ce se afirma in textul “stirii”!

iframe>

Intr-un mod cat se poate de ABJECT, se pare ca actuala clasa a potentatilor care tiranizeaza Romania doreste sa directioneze agresivitatea si frustrarile populatiei catre animalele domestice, de companie sau deja neglijate/abuzate, in acelasi mod in care demagogii primei jumatati a secolului XX au instigat categoriile sociale la ura, sau diversele segmente ale populatiei la genocid si holocaust pe criterii rasiale, etnice, de orientare sexuala sau “ideologica”!

Ar fi momentul ca scepticismul sa se remarce drept o calitate indispensabila a speciei noastre, si asemenea manevre marsave sa nu starneasca decat INDIGNAREA cea mai indreptatita!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to MANIPULARI GROSOLANE ALE “DEONTOLOGILOR” JEGOSI

  1. ELLE says:

    Da’ tu ai vizitat vreodata blogul cretinului de Tudor Barbu in care, prin 2009, spumega impotriva infiintarii unei politii a animalelor, asa cum ar trebui sa existe intr-un stat civilizat (bine, ca RROManika nu are nici o legatura cu civilizatia si nici nu va avea prea curand cel putin, e altceva). Cita prostie si ura poate sa aiba pocitania asta in ea, e ceva de speriat!

    • Asta mi-ar mai lipsi, sa-i vizitez blogu’ lu’ Tudor Barbu! Dihania aia este un pericol pentru specia umana. Numai dezinformari si mizerii lanseaza spurcaciune aia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s