Atunci si acum… Idealul “omului politic salvator” si realitatea DEZASTRULUI!

ROMANI, LUATI ATITUDINE!

VENITI LA LUPTA!

NIMENI NU VA SFINTI ACESTE MELEAGURI PENTRU NOI!

DOAR OMUL SFINTESTE LOCUL, IAR “OAMENII POLITICI” DE ACUM DOAR AU SPURCAT LOCUL!

VOM TRAI IN ACEST IAD PANA CAND NE VOM RIDICA CU TOTII LA LUPTA!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Atunci si acum… Idealul “omului politic salvator” si realitatea DEZASTRULUI!

 1. Elle says:

  Interesant, de ce instinctul de vinatoare al ciinelui nu functioneaza acum sa o insface pe cioara?

  • Pentru ca aceste biete fiinte NU SUNT ucigasii dementi sau purtatorii de bacili letali pe care incearca ei sa-i prezinte!

   Am 29 de ani, am cunoscut mii de caini, inclusiv din cei antrenati special pentru paza/atac sau caini de la stani, si NICIODATA nu am fost muscat, desi in multe situatii m-ar fi putut omora fara mari probleme (am fost inconjurat si de 8 ciobanesti carpatini, sau altadata, de 3 Rotweilleri antrenati pentru atac, si 2 ciobanesti germani, in alta situatie!).

   Cainele este o specie CREATA DE OM, si dupa o selectie de zeci de mii de ani, el nu mai are agresivitate innascuta fata de oameni! Asa cum stie oricine care se ocupa de antrenarea cainilor de paza/atac, acestia trebuie FORMATI pentru a face aceste activitati, si in nici un caz nu te poti baza pe un instinct al cainelui de a ataca omul asa cum ar ataca o pisica sau un rozator mic, de exemplu! Instinctul cainelui de a ataca omul a fost ERADICAT din Epoca de Piatra pana in prezent, iar situatiile in care un caine lezeaza un om trebuie tratate drept INCALCARI ale pornirilor sale instinctuale si trebuie inteles DE CE S-A AJUNS ACOLO!

 2. ELLE says:

  Momentan, sint plina de spume. De ce? Frecam telecomanda sa vad ce dracu’ mai e pe la TV si nimeres pe TVR 1 sau 2, cred ca 1 totusi, la Telejurnal. Si ce aud la sumar? Cum ca, in fiecare zi, numai in Bucuresti, sint muscati de ciini 40 de retarzi. Cu scuzele de rigoare, lasa-ma sa injur! De unde pula mea au scos minciuna asta? Cifrele astea de kkt? Pe verificate si aruncat cu kkt in aia care le-au inventat? Repet, tara asta se afla pe un drum fara intoarcere. Tot ce ne mai lipseste acum ar fi un razboi sau vreun cataclism natural si setul ar fi complet.

  • Dar ORICE INJURATURA la adresa gunoaielor degenerate care s-au facut stapane pe destinele noastre doar ca sa distruga tot ce este bun, frumos sau nobil, sunt mai mult decat binevenite aici 😉 !

   Deci, dupa datele de la TVR1 (tinut din banii nostri, ai tuturor, ca toti s’tem obligati sa platim cotizatie desi presupun ca multi habar n-au unde e postu’ asta in grila de programe), in 10 luni vor fi “muscati” de caini, in Bucuresti mai multi oameni decat are “capitala”?! Presupun ca nu i-or musca tot pe aceeasi! Si muscatii astia nu isi iau nici o masura de precautie (aparat cu ultrasunete, mancare de caini la ei, etc), si sunt muscati aproape zilnic, inseamna, ca sa iasa cifrele astea?!

   Las’ ca stiu eu cum se fac “statisticile” astea (de exemplu, un plod si-a taiat degetele cu toporu’ si a spus ca a fost muscat de cainii vecinului, iar politia rurala a spus ca-s caini vagabonzi, ca sa nu-l bage pe vecin in cacat degeaba; o fata a fost taiata de tac-su’ cu cutitu’, la betie, ca n-a stat la pula, si a spus ca a muscat-o un caine pe strada, ca sa nu-l bage pe tac-su in cacat, ca o dadea neamu’ afara din cosmelie si nu avea unde se duce; altu’ si-a omorat cainele din curte prin strangulare cu lantul, ca “era batran deja”, si cum s-a ales cu o muscatura in urma acestui act gospodaresc, a declarat ca a fost muscat de caini in autogara, cand isi ducea copilul la scoala, etc). Asta e ROMania, asta e populatia pe care o “propaseste” asa-zisul “stat roman”!

   Astept cu nerabdare marele cutremur, marea epidemie de Ebola, si invazia NATO 😀 !

 3. maia_home says:

  Ai dreptate Vlad in ceia ce priveste cani din pacata nu prea am mai putut intra pe blogul tau finca nu mai am net .Pana in Paste lucrurile lucrurile se vor rezolva ,sper!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s