About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to

 1. ELLE says:

  Nu mai sint buna de nimic de cind m-am uitat la pozele astea…

 2. Miky says:

  Impresionant cum mai mult oamenii sarmani au grija si iubire fata de animale , decat gusatii si pitipoancele. Si daca tot am mentionat de “piti” , am auzit ca la unul din targurile anterioare de adoptii si donatii organizate de Asociatia Robi in primavara aceasta, un cuplu de fitiosi ( ea piti , el imbracaminte minimalista) si-au facut curaj si au adoptat o catelusa superba , de altfel , alba cu ochii verzi. Ei bine , catelusa era in recuperare dupa o pneumonie sau raceala ceva si , aparent , piti s-a speriat cand catelusa a tusit mai tare. A crezut ca o sa o contamineze ! Iti dai seama , gripa canina! Bineinteles , au adus-o inapoi la asociatie , pretinzand ca cei de aici sa o faca bine.
  Deci , mentalitatea tinerei pitipoance : Cum sa secatuiesc de bani tratand catelusa cand am programare la urmatoarea sedinta de botox in …

  • Cunosc genul de cretini… Intotdeauna incultii si prostii sunt speriati de “boli” si “bacili”, “bacterii”… Nu stiu daca este de blamat doar INCULTURA CRASA a populatiei ROManiei, sau PROSTIA determinata genetic este in egala masura o cauza… Ce poti sa te astepti de la niste degenerati?! Cred ca, decat pe mana unor asemenea descreierati, bietei cateluse ii este mai bine la ROBI! In primul rand nu apreciezi un caine dupa “cum arata”, ci dupa robustetea sistemului nervos si personalitate – vezi si “Plangere impotriva crescatorilor” de Konrad Lorenz.

   Imi vine sa plang si sa urlu cand vad nebuni vopsindu-si cainii mov, punandu-le bijuterii si “accesorii”! Imi este clar ca ei nu pot sa iubeasca si sa cunoasca adevarata minune numita Viata, in general!

   Presupun ca e vb de “tusea de canisa”, o afectiune virala care se trateaza foarte greu 😦 . Si nu se transmite nici la macar la toti cainii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s