DE ACORD: FARA IPOCRIZIE! TE TINE, UDREO?!

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea ar accepta eutanasierea câinilor maidanezi, însă doar dacă aceasta ar fi “ultima soluţie”. Ministrul Dezvoltării şi Turismului spune la RFI că politicienii care abordează subiectul sunt de multe ori “ipocriţi”.

Elena Udrea nu ar zice NU eutanasierii câinilor fără stăpân. [De fapt, din cate ne-am dat noi seama, Udrea nu ar spune NU nici unei solicitari venite din partea omului din care ea are impresia ca “se trag” toate PDLprele: Traian Basescu.] Preşedintele PDL Bucureşti precizează însă că aceasta ar trebui să fie ultima soluţie. [Noi credem ca ULTIMA SOLUTIE ESTE O REVOLUTIE!]

“Ca ultimă soluţie, dacă nu se găseşte o altă soluţie de către comunitate, aş fi de acord şi cu această soluţie a eutanasierii”, declară ministrul Dezvoltării şi Turismului.

Ea cere ca subiectul să fie abordat fără ipocrizie. “Am cerut întotdeauna lipsă de ipocrizie în abordarea acestui subiect. Politicienii întotdeauna sau în cea mai mare parte sunt ipocriţi, pentru că o parte a societăţii înţelege că oricare ar fi până la urmă soluţia pe care o găsim, la final nu trebuie să mai avem câini fără stăpân pe stradă, care pun în pericol viaţa oamenilor [as remarca totusi ca oamenii pun cel mai mult in pericol viata oamenilor, iar “politicienii” ca Udrea chiar au DISTRUS vietile a milioane de oameni pana in prezent si continua sa o faca cu o voluptate incredibila], iar altă parte a societăţii desigur că apără până la capăt şi fără să genereze neapărat soluţii alternative drepturile animalelor fără stăpân. Politicienii oscilează între aceste două categorii ale electoratului şi de foarte multe ori se comportă ipocrit. Am cerut dezbatere publică şi găsirea de soluţii înainte de această ultimă variantă, cea a eutanasierii”, explică Udrea.

Câinii maidanezi ar putea fi “eutanasiaţi”. Ei vor fi adunaţi de pe străzi şi ţinuţi în adăposturi timp de 30 de zile. Ulterior, autorităţile locale vor decide ce fac cu animalele respective: le sterilizează sau le eutanasiează. Aşa a decis marţi, 5 aprilie, Comisia pentru Administraţie Publică din Camera Deputaţilor.

Preşedintele Comisiei, Sulfina Barbu (PDL) spune că de problema câinilor fără stăpân trebuie să se ocupe autorităţile locale.

SOCIETATEA CIVILA, REPREZENTATII ONG-URILOR, CAT SI FORURILE INTERNATIONALE, AU OFERIT IN NENUMARATE RANDURI SOLUTIILE CELE MAI CIVILIZATE, CA SI FONDURILE PENTRU APLICAREA LOR! DIN 2007 INCOACE SE LOVESC FARA INCETARE DE REFUZUL STRUCTURILOR STATULUI ROMAN DE A IMPLEMENTA ACESTE SOLUTII!

A LASA LA LATITUDINEA AUTORITATILOR LOCALE O PROBLEMA DE VIATA SI DE MOARTE, IN LIPSA UNUI CADRU LEGAL NATIONAL, ESTE O ABERATIE! ESTE CA SI CUM FIECARE AUTORITATE LOCALA AR FI LIBERA SA DECIDA CUM, DACA SI IN CE FEL ESTE DISPUSA SA SANCTIONEZE TALHARII, VIOLATORII, CRIMINALII SAU PEDOFILII! NE VOM TREZI CU UN HAOS TOTAL LA NIVEL NATIONAL, CU MIGRATIA IMPUSA ARTIFICIAL A ZECI DE MII DE CAINI DINSPRE ZONELE CARE PROMOVEAZA UCIDEREA (CACI NU POATE FI VORBA DE “EUTHANASIE”, CI DE METODE CA LINSAREA CU RANGILE, STRANGULAREA, INFOMETAREA, IMPUSCAREA, INECAREA, INJECTAREA DE OTET IN INIMA SAU DE MOTORINA IN PLAMANI, ETC).

FIECARE SAPTAMANA PIERDUTA DIN CAUZA AMBITIILOR SUSTINUTE DE SULFINA BARBU SI SCLAVII BASISTI DIN COMISIA DE ADMINISTRATIE PUBLICA INSEAMNA MII DE PUI ABANDONATI, MII DE CAINI ABUZATI SI ZECI DACA NU CHIAR SUTE DE MII DE ROMANI TERORIZATI DE SCELERATII CARE ISI GASESC PLACEREA IN A COMITE ATROCITATI ASUPRA ANIMALELOR, IN CARDASIE CU CADRELE MINISTERULUI DE INTERNE CARE, IN ABJECTIA LOR CARACTERISTICA, REFUZA SA APLICE LEGEA DE PROTECTIE A ANIMALELOR, BA MAI MULT, ISI DIRECTIONEAZA TOATE FRUSTRARILE SI AGRESIVITATEA ASUPRA IUBITORILOR DE ANIMALE! ACESTEA SUNT CONSECINTELE AMBITIEI PDL-prelor DE A-SI IMPUNE AMENDAMENTELE LOR ILEGALE CARE DISTRUG SPIRITUL LEGII MARINESCU 2!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to DE ACORD: FARA IPOCRIZIE! TE TINE, UDREO?!

  1. Ma mira (sau nu?)ca multe doamne pedeliste sunt de acord cu eutanasia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s