NUNTI, BOTEZURI, CUMETRII: VIATA ROMANULUI!

ACESTIA SUNT POTENTATII ROMANIEI, IAR ACESTEA SUNT REZULTATELE “MUNCII” LOR!

OAMENII ASTIA V-AU ARATAT DIN ’90 CINE SUNT!

ATI ALES SA INCHIDETI OCHII IN FATA ACESTOR DOVEZI:

ATI ALES SA ASCULTATI PROPAGANDA, VESELIA DESANTATA, MANELELE, SI SA VA PETRECETI TIMPUL IN NUNTI, CUMETRII, BOTEZURI SI PROMOVAND TOATE CLISEELE SI STEREOTIPIILE CARE NE-AU ADUS ACEST BLESTEM!

ACUM   VOM   CULEGE   TOTI   CE   A   SEMANAT   “MAJORITATEA”,   IN   MOD “DEMOCRATIC”!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to NUNTI, BOTEZURI, CUMETRII: VIATA ROMANULUI!

 1. ELLE says:

  “Primarul PSD al Municipiului Mangalia, ţiganul Tusac, omoară cîinii pe bandă rulantă

  Stimate domnule preşedinte Corneliu Vadim Tudor,

  Mă numesc Ivaşcu Constantin, sînt profesor de istorie, pensionar şi locuiesc, din anul 2005, în Staţiunea Olimp, unde am cumpărat o garsonieră.

  Fiind un mare iubitor de animale şi avînd suficient timp la dispoziţie, mă ocup în extrasezon cu îngrijirea cîinilor abandonaţi, rămaşi fără hrană, deoarece restaurantele sînt închise şi singura lor sursă de hrană pe timpul iernii nu mai există.

  Vă informez faptul că, începînd cu luna februarie, la ordinul primarului Mangaliei, Tusac Claudiu, a început un adevărat masacru împotriva cîinilor din staţiunile Venus, Jupiter, Neptun şi Olimp. Primarul în funcţie, Claudiu Tusac, în loc să adune cîinii şi să îi ducă la biobaza din Mangalia, biobază modernă, în care s-au investit miliarde de lei în anul 2009, cînd viceprimar a fost Ion Mincă, otrăveşte, în mod barbar şi crud, sute de cîini. Am găsit astfel de situaţii în: zona camping Olimp – 12 cîini otrăviţi; zona Restaurantului Mama Leone – 6 cîini otrăviţi, printre care şi un superb exemplar de ciobănesc carpatin, cu 4 pui pe care îi alăpta; zona Hotel Dobrogea-Sulina – 14 cîini otrăviţi; zona Bazar Prichindel – peste 20 de cîini morţi. Situaţii similare există şi în staţiunile Venus şi Jupiter, cadavrele cîinilor fiind strînse în grabă de maşinile de gunoi ale firmei POLARIS şi duse la groapa de gunoi de la Costineşti. Această stare de lucruri poate fi confirmată şi de domnul Nelu Anca, proprietarul Restaurantului Mama Leone, din Bucureşti, care deţine restaurantul omonim şi în Staţiunea Olimp, al cărui ciobănesc carpatin cu 4 pui a fost otrăvit. De asemenea, confirmări pot fi aduse şi de domnul Ion Moroşanu, de la camping Olimp.

  Domnule preşedinte, am încercat să opresc acest măcel, însă oamenii lui Tusac m-au ameninţat că voi avea de-a face cu primarul, care, după cîte probabil cunoaşteţi, este un om răzbunător şi distructiv. Vă rog, domnule preşedinte, ştiind că sînteţi un mare iubitor de animale, să mă sprijiniţi în această problemă gravă.”

  • Multumesc, il bag intr-un articol…

   Si in Ploiesti se intampla la fel, doar ca nu-i omoara pe strazi, cu otrava, ci ii baga in duba hingherilor, spun ca-i duc la Bucov, si-i duc direct la Protan! Politia nu vrea sa faca nimic, orice sesizare pe care incerci sa o faci este urmata de amenintari cu dosar penal pentru denunt calomnios, amenzi, perchezitii “uite asa, gasim noi ceva sa vedem ce-i si cu tine, ma, baiatule…”, “crezi ca daca esti umflat te ajuta la ceva?”, samd, (si ti se spune ca o sa-ti omoare si cainii din curte, ca “mascatii trag, nu se-ncurca de javrele tale”, “las’ ca vezi tu ce legi sunt in ROMania, ca io aplic legea, nu tu!”, etc)!

   Dovada cea mai buna ca “pestele de la cap se impute”, iar “autonomia locala” este o PROSTIE intr-o dictatura cronica, asa cum este ROMania!

 2. Pingback: Criteriile de disponibilizare în MAI « Hai ca se poate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s