SCELERATUL TUSAC DIN MANGALIA A INCEPUT GENOCIDUL!

“Primarul PSD al Municipiului Mangalia, ţiganul Tusac, omoară cîinii pe bandă rulantă

Stimate domnule preşedinte Corneliu Vadim Tudor, Mă numesc Ivaşcu Constantin, sînt profesor de istorie, pensionar şi locuiesc, din anul 2005, în Staţiunea Olimp, unde am cumpărat o garsonieră.

Fiind un mare iubitor de animale şi avînd suficient timp la dispoziţie, mă ocup în extrasezon cu îngrijirea cîinilor abandonaţi, rămaşi fără hrană, deoarece restaurantele sînt închise şi singura lor sursă de hrană pe timpul iernii nu mai există.

Vă informez faptul că, începînd cu luna februarie (de cand a inceput si crearea stocurilor de Euthanil expirat, la ordinele oligarhiei PDListe!), la ordinul primarului Mangaliei, Tusac Claudiu, a început un adevărat masacru împotriva cîinilor din staţiunile Venus, Jupiter, Neptun şi Olimp.

Primarul în funcţie, Claudiu Tusac, în loc să adune cîinii şi să îi ducă la biobaza din Mangalia, biobază modernă, în care s-au investit miliarde de lei în anul 2009, cînd viceprimar a fost Ion Mincă, otrăveşte, în mod barbar şi crud, sute de cîini.

Am găsit astfel de situaţii în: zona camping Olimp – 12 cîini otrăviţi; zona Restaurantului Mama Leone – 6 cîini otrăviţi, printre care şi un superb exemplar de ciobănesc carpatin, cu 4 pui pe care îi alăpta; zona Hotel Dobrogea-Sulina – 14 cîini otrăviţi; zona Bazar Prichindel – peste 20 de cîini morţi.

Situaţii similare există şi în staţiunile Venus şi Jupiter, cadavrele cîinilor fiind strînse în grabă de maşinile de gunoi ale firmei POLARIS şi duse la groapa de gunoi de la Costineşti.

Această stare de lucruri poate fi confirmată şi de domnul Nelu Anca, proprietarul Restaurantului Mama Leone, din Bucureşti, care deţine restaurantul omonim şi în Staţiunea Olimp, al cărui ciobănesc carpatin cu 4 pui a fost otrăvit. De asemenea, confirmări pot fi aduse şi de domnul Ion Moroşanu, de la camping Olimp.

Domnule preşedinte, am încercat să opresc acest măcel, însă oamenii lui Tusac m-au ameninţat că voi avea de-a face cu primarul, care, după cîte probabil cunoaşteţi, este un om răzbunător şi distructiv.

Vă rog, domnule preşedinte, ştiind că sînteţi un mare iubitor de animale, să mă sprijiniţi în această problemă gravă.”

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to SCELERATUL TUSAC DIN MANGALIA A INCEPUT GENOCIDUL!

 1. ELLE says:

  Frumoasa tara, da’ pacat ca e locuita! Precum se vede, pot sa intre bine mersi si peste tine in casa sa iti dea la cap, ca, oricum, nimeni nu face nimic. Poate doar “nunti, cumetrii, botezuri” ca sa citez titlul articolului precedent.

  • Eu as prefera sa intre peste mine in casa (adica, sa incerce…) decat sa faca asa ceva! “Oamenii legii” au foarte mare grija sa protejeze infractorii DACA acestia din urma fac parte dintr-o anumita categorie sociala!

 2. kn says:

  oamenii legii…???
  militzia guvernelor.asta sunt defapt.
  cat despre crima ,este in natura lor.a primatelor.ca sa respectzii viata,trebuie sa fii evoluat…ce sa le ceri daca deabia ieri au coborat din pom????
  la urma…asta este civilizatzia.evolutzia.respectul si responsabilitatea fata de viatza.
  primatele din familia udrelor,sulfinelor ,basistilor…sunt inca in faza de lupta ptr suprematzie.umbla inca cu ciomagul si cu mana-n cur(sa-mi fie iertata expresia).

 3. Pingback: Atentie mare!!!! – Theodor Baconsky vrea ca la viitoarele alegeri procentul votului diasporei sa se ridice de la 4,7% la 50% « Hai ca se poate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s