SCLAVI BASISTI, DACA N-ATI FI PERICULOSI, MI-AR FI DOAR SCARBA DE VOI

Cu maxima scarba trebuie sa constat activarea scursurilor de propagandisti si blogarasi sclavi ai lui Basescu pe tema “cainilor comunitari”.

Pentru cine n-are altceva mai bun de facut (ca de exemplu, sa militeze pentru o legislatie europeana, pentru valori culturale si stiintifice aflate in concordanta cu epoca pe care o traim, samd), trebuie sa remarc in primul rand uniformitatea tonului adoptat de intreaga pleiada de javre basiste, iar in al doilea rand uniformitatea (si imbecilitatea crancena) a  argumentelor aduse.

Stiu ca poate parea cel putin ciudat in lumea noastra romaneasca, marcata profund nu numai de barbarie, primitivism, prostie si ingalare, toate asezonate cu motive orientale din cele mai dezgustatoare pentru o fiinta umana normala, dar si de complexul tipic balcanic de “buricul Pamantului”, dar peste tot in lume stiinta moderna a adus metode si a dezvoltat metodologii pentru controlul populatiilor diverselor specii considerate ca fiind o amenintare  din varii motive, care au avantaje multiple din toate punctele de vedere asupra vechilor apucaturi tipic medievale, care vad ca populeaza in continuarea mentalul colectiv al “roman’lor”, cum ar spune “cel mai rezistent la bautura dintre toti bisnitarii din porturi”.

Intrucat imi este profund SCARBA de asa-zisele “argumente” ale gunoaielor basiste, ma voi rezuma la a oferi cateva exemple edificatoare in acest sens:

 1. Doua specii care sunt considerate specii straine faunei europene, fiind tratate ca si specii invadatoare: ratonul (Procyon lotor – adus din America de Nord) si enotul (Nyctereutes procyonoides – din Siberia). Numarul lor a scapat de sub control destul de repede, creand probleme speciilor locale.

  Ei sunt in acelasi timp amenintare pentru speciile locale, prin faptul ca ataca pasari care in mod normal nu sunt obisnuite sa se apere de acest nou tip de pradator. Consecinta a pericolului pe care il reprezinta populatiile de ratoni si caini enoti din Germania, autoritatile germane si Asociatia Vanatorilor din Germania au luat decizia sa imputineze serios efectivele acestora, dar fara a elimina complet specia.

  “Trebuie sa luam masuri dure impotriva lor deoarece pericliteaza biodiversitatea locala. Ataca si consuma, in primul rand, ouale si puii a numeroase specii de pasari care cuibaresc printre ierburi sau in scorburile copacilor”, declara Jochen Borchert, seful echipelor de vanatori.

  Daca Germania a ales sa creasca numarul de animale vanate, de la 18.000 ratoni doborati in sezonul trecut, la 54.000 de exemplare, si de la 5.000 de caini enot impuscati anul trecut, la 30.000, tarile nordice au luat la randul masuri impotriva acestor specii. Astel, in Suedia, cainii enoti sunt capturati, sterilizati si eliberati inapoi in natura, pe cand in Danemarca, autoritatile recomanda impuscarea oricarui enot intalnit.  Daca va intrebati de ce Suedia a ales metoda STERILIZARE/RETURNARE, iar in celelalte tari s-a ales cresterea cotei de vanatoare, raspunsul este simplu: pentru ca in Suedia se urmareste ELIMINAREA lor din habitatele care nu ii tolereaza, in timp ce in celelalte tari mentionate se intentioneaza pastrarea unei baze constante pentru viitoarele campanii de vantoare. Deci, SINGURA METODA PENTRU A ELIMINA PROBLEMA “CAINILOR COMUNITARI” ESTE STERILIZAREA/RETURNAREA!

 2. Muştele ţeţe – exista 22 de specii diferite, dar cercetatorii germani au reusit eliminarea din unele zone ale Africii Subsahariene a acelei subspecii care transmite acel tip de  tripanosom ce induce “boala somnului”, prin eliminarea in natura a unei mase de masculi sterili. Intrucat femela de musca tete  nu se imperecheaza decat o singura data, iar masculii sterili eliberati de om i-au coplesit din toate punctele de vedere pe cei normali, in cateva sezoane de imperechere speciile vizate de mustele tete au disparut complet din peisajul acelor zone.  Ganditi-va numai la consecintele dezatruoase pe care le-ar fi avut o tentativa de eliminare a mustelor tete prin metodele “clasice”.

Este cat se poate de clar, exceptand argumentele de mai sus, fie si numai din simpla inversunare cu care monstruosul aparat propagandistic al partidului-stat din ROMania s-a pus in functiune, ca “gestionarea” cainilor comunitari este doar una dintre miile de afaceri veroase, care incalca toate normele, principiile si legile europene (ca de cele ale omeniei nu mai poate fi vorba), prin care aceasta grupare de crima organizata isi trage resursele.

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to SCLAVI BASISTI, DACA N-ATI FI PERICULOSI, MI-AR FI DOAR SCARBA DE VOI

 1. Pingback: Sper ca “dupa ce a vazut moartea cu ochii” Teo Trandafir se va gandi mai mult inainte sa vorbeasca si sa voteze « Hai ca se poate!

 2. Pingback: Sebastian Ghiţa sustine ca SOV ca l-a santajat 150.000 de euro. Sorin Ovidiu Vîntu a a fost reţinut pentru şantaj şi ameninţare

 3. xnici says:

  Imi place blogul tau mult!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s