UCIDEREA IN MASA, AFACERE PROFITABILA

UCIDEREA IN MASA, AFACERE PROFITABILA

Uciderea in masa reprezinta o afacere profitabila pentru politicieni, primari, toti cei implicati direct sau indirect in acest proces.

1. Protanul este firma care castiga enorm. Protanul este o firma controversata, care a intrat prima oara in insolventa in perioada in care doamna Sulfina Barbu era Ministrul Mediului. S-a redresat pentru o scurta de timp, acum este din nou in reorganizare…..
Un kg de cadavru costa 0.5 euro+TVA la care se adauga costurile de transport 1.3 Euro/km +TVA (se plateste per km parcurs, atat dus cat si intors), deci numai incinerarea unui caine inseamna minimum 10 euro.
Doar din Bucuresti s-ar castiga jumatate de milion de euro, omorandu-se 50000 de caini.

2. Autoritatile castiga alocand bugete uriase pe hartie, raportand un consum fictiv pentru adapostire 30 zile, hrana, sterilizare, identificare, eutanasie, incinerare.
De exemplu, in Slatina in perioada 2008-2010 s-au eutansiat 1111 caini cu presupuse boli incurabile, alocand un buget de 242500 euro, deci 218 euro/caine.
In Bucuresti, in perioada 2001-2007 s-au cheltuit 9 milioane de euro, omorandu-se 144000 caini. Rezultatul? In aceste orase sunt caini pe strada.

3. Hingherii (angajatii serviciilor de gestionare) castiga din taxele de protectie. Iubitorii de animale sunt santajati de catre hingheri, fiind obligati sa plateasca bani pentru a-si proteja cainii de la bloc.
In Bucuresti taxa de protectie este de 100 lei. Facand un calcul simplu, un hingher ia spaga de zeci de milioane pe luna.

EUTANASIA, PRAF IN OCHI PENTRU CETATENI

Fie ca ne place sau nu, indiferent de metoda aplicata in urmatorii ani vom avea caini pe strada. Cine sustine altceva manipuleaza cetatenii!

Diferenta dintre sterilizare in masa si eutanasie este ca prin sterilizare in masa cainii vor ramane pe strada 4-5 ani, numarul lor micsorandu-se drastic in fiecare an (cainii dispar pe cai naturale, varsta, hrana necorespunzatoare, accidente etc – si nu in ultimul rand prin adoptie, dar pentru a echilibra rata adoptiilor cu rata inmultirii cainilor vagabonzi, trebuie redus drastic atat abandonul cat si natalitatea cainilor in general!), iar prin eutanasie cainii vor ramane pe strada pentru totdeauna.

Concentrandu-ne pe eutanasie, o parte din caini sunt omorati, cheltuindu-se banul public, in timp ce altii se inmultesc pe strada.
De exemplu: In Bucuresti, jumatate din caini sunt nesterilizati.
Din cei 20000 nesterilizati, 10000 sunt femele.
In timp ce 100 de femele sunt ridicate din strada, blocand adapostul, cheltuindu-se banii publici pentru hrana, identificare, sterilizare, apoi eutanasie, celelalte 9900 dau nastere altor pui care inlocuiesc imediat cei 100 caini omorati.

Rezultatele eutanasiei? Banii publici cheltuiti ineficient, afacere profitabila pentru autoritati, o imagine proasta a Romaniei, interesul cetateanului “eutanasiat”

BOICOTUL ROMANIEI PESTE HOTARE

Europa este revoltata de decizia politica luata si boicoteaza Romania pe toate caile.

ONG-urile internationale au anuntat presa straina, informand cetatenii europeni despre ceea ce urmeaza sa se voteze in Romania.
Din multe tari (Germania, Austria, Suedia, Olanda, Franta, Italia, Canada chiar si Uruguay) sunt trimise petitii cu zeci de mii de semnaturi cerandu-se interzicerea uciderii in masa.

In multe din orasele lumii se desfasoara proteste impotriva uciderii in masa.
Exemplu: La Vienna, Berlin, Munchen, Paris s-au organizat/se organizeaza mitinguri pentru sustinerea programului de sterilizare-returnare, asa cum toate tarile civilizate au adoptat atunci cand s-au confruntat cu aceasta problema.

Cetatenii straini boicoteaza produsele romanesti, refuza sa mai viziteze Romania si cer scoterea Romaniei din UE, intrucat nu respectam legile internationale de protectie a animalelor.
Exemplu: Renault — Dacia

Parlamentul European ne cere sa respectam urgent legile europene, Romania fiind stat membru si sa aplicam singura solutie sustenabila printr-un program de sterilizare-returnare.

Imaginea Romaniei in lume deja periclitata in repetate randuri, va avea de suferit, romanii care lucreaza peste hotare vor avea de suferit, oamenii de afaceri vor avea de suferit, agentiile de turism vor avea de suferit.

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to UCIDEREA IN MASA, AFACERE PROFITABILA

 1. IngridMa voi referi in continuare la Elena Udrea cea mai importanta Doamna din PDL, partid drag sufletului Dvs; says:

  Mesaj forwardat :
  Ma voi referi in continuare la Elena Udrea cea mai importanta Doamna din PDL.

  Redare mesaj (vezi link):
  http://b365.realitatea.net/news/elena-udrea-le-da-emailuri-bucurestenilor-despre-maidanezi/
  =Un cititor B365.ro ne-a transmis un email ce conține răspnsul la sesizarea problemelor pe care acesta le are cu maidanezii din sectorul 6.
  ”Câinii maidanezi reprezintă una dintre problemele ”eterne” ale Capitalei, pentru a cărei rezolvare voința politică a lipsit, din păcate, în ultimii ani. În momentul de față, ambiguitatea legislativă te privează, în calitate de cetățean al Bucureștiului, de a ști cu exactitate în a cui responsabilitate intră găsirea unor soluții.
  Concret, există un ping-pong continuu între primarii de sector și Primăria Capitalei, fiecare declinându-și răspunderea! Acest lucru este de înțeles în condițiile în care există interse financiare uriașe – în joc sunt zeci de milioane de euro cheltuiți anual la nivelul în Capitalei – care împiedică luarea unor decizii clare, care să să ducă la îndepărtarea animalelor de pe străzi. Iar de suferit au doar cei peste 10.000 de bucureșteni care ajung anual în spitale, mușcați de câini.
  Îți voi da un exemplu: Primăria Sectorului 1 a înființat un adăpost în care pot trăi 5-600 de câini. Potrivit informațiilor de la inaugurarea adăpostului, întreținerea unui singur câine costă 150 de lei pe lună, ceea ce înseamnă aproximativ 1 milion de lei pe an.
  Dacă sectorul 1 ar fi o insula pustie în mijlocul oceanului, măsura ar fi binevenită, dar însuși primarul Andrei Chiliman estima că există între 7000 și 9000 de câini maidanezi în sectorul său, ceea ce înseamnă că adăpostul inaugurat din Odăi nr 3-5 este insuficient.
  Asta ca să nu mai punem la socoteală faptul că, cel mai probabil, daca e sa facem putin haz de necaz, maidanezii nu cunosc conținutul decretului de pe vremea lui Nicolae Ceausescu, numărul 284 din 1979, prin care este stabilită arbitrar împărțirea administrativ-teritorială a Bucureștiului, și…. îndrăznesc să se mai si plimbe dintr-un sector în altul.
  Concluzia este că avem nevoie de implicare politică reală, precum și de un cadru legislativ clar, care să excludă interpretările folosite drept pretexte în momentul de față.
  Legea Capitalei, proiect pe care îl susțin în calitate de președinte al PD-L București, nu va duce imediat la dispariția câinilor comunitari de pe străzile Bucureștiului, însă poate asigura condițiile necesare ca mecanismele administrației locale să funcționeze în interesul bucureștenilor, intr-un mod unitar.
  Vom avea un singur primar și 55 de consilieri aleși uninominal, care vor nevoiți să-și asume rezolvarea problemei câinilor comunitari, fara a plimba responsabilitatea dintr-un sector in altul, astfel încât să le dea mâna să participe și la următoarele alegeri.”
  Emailurile sunt semnate „Elena Udrea, președinte PDL București, și echipa proiectului Bucureștiometrul”.=

  Scrisoarea contine o informatie eronata si anume “cei peste 10.000 de bucureșteni care ajung anual în spitale, mușcați de câini.”= (informatie mediatizata si de prefectul de Bucuresti).

  Se pare ca sunt date statistice eronate folosite de peste 10 ani pentru legitimarea omorarii (eutanasierii) cainilor strazii, dar in sfarsit au aparut si datele statistice reale .

  11 aprilie 2011:
  http://b365.realitatea.net/news/institutul-matei-bals-peste-o-suta-de-persoane-muscate-de-caini-in-primele-trei-luni-ale-anului/#comment-39549
  http://www.antena3.ro/romania/bucuresti-peste-o-suta-de-persoane-au-fost-muscate-de-caini-de-la-inceputul-anului-122640.html

  http://www.bucuresti247.com/cautari/bucuresti-peste-o-suta-de-persoane-au-fost-muscate-de-caini-de-la-inceputul-anului/0

  25 martie 2011 (statistica cu cifre umflate)

  http://www.mediafax.ro/social/aproape-1-500-de-bucuresteni-muscati-de-cainii-fara-stapan-in-ianuarie-si-februarie-8097364/

  27 aprilie 2010 (statistica cu cifre umflate)

  http://www.mediafax.ro/social/propunere-legislativa-eutanasierea-cainilor-va-fi-permisa-esti-de-acord-6067061

  Institutul “Matei Balș”: peste o sută de persoane, muşcate de câini în primele trei luni ale anului
  11 apr, 18:04 / B365
  Peste o sută de persoane au primit tratament medical în primul trimestru din 2011 după ce au fost muşcate de câini, arata datele Institutului “Matei Balş”, citate de Mediafax.

  În primele trei luni ale lui 2011 au fost muşcate de câini şi tratate după agresiune 115 persoane. Datele centralizate la spital mai arată că în 2010 a fost înregistrat un vârf al numărului de cazuri de persoane muşcate de câini. 789 de bucureșteni au avut nevoie de îngrijirea medicilor, nivel care a mai fost depăşit numai în 2005, când au fost 798 astfel de cazuri.
  “În 2009 au fost 762 cazuri, în 2008 – 673 de cazuri, în 2007 – 559 de cazuri, în 2006 – 548 de cazuri, în 2005 – 798 de cazuri, iar în 2004 au existat 694 de cazuri“, potrivit documentului citat.
  Cele mai multe persoane muşcate de câini au fost în sectorul 2, unde s-au înregistrat 184 de cazuri. Pe locul doi în clasament se afla sectorul 6 unde au fost muşcate de câini 146 de persoane iar pe trei, sectorul 3 unde au fost 135 de victime. În sectorul 1 s-au înregistrat 103 de astfel de situaţii. În sectorul 5 și 4 au existat 91 respectiv 87 de persoane mușcate de câini.
  …………………………………………………………………………………………………………………
  Avand in vedere ca in baza unor statistici umflate, (poate chiar si la Matei Bals, in scopul unor mega decontari) s-au luat masuri care NU au rezolvat problema cainilor , am sa va mai dau exemple cu atitudinea dnei Elena Udrea din anii 2008 si 2011:

  *2008/Elena Udrea, în vizită la adăpostul de câini «Zdreanţă»:
  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/elena-udrea-in-vizita-la-adapostul-de-caini-zdreanta-221401.html
  *2011/ Elena Udrea, Realitateatv:
  http://www.realitatea.net/elena-udrea-sa-iesim-din-ipocrizie-avem-o-problema-cu-maidanezii-trebuie-rezolvata_807034.html
  *Adevarul despre “Zdreanta:
  http://www.antena3.ro/romania/jilava-inchisoarea-cainilor-animale-infometate-prinse-cu-capul-in-gard-alaturi-de-cadavre-foto-69366.html
  (17.04.2009 Jilava,închisoarea câinilor);

  In anul 2008 dna Elena Udrea promitea sprijin Asociatiei “Zdreanta” pentru 2.000 caini.
  Nu stiu daca acel sprijin s-a concretizat sau nu, dar adapostul arata mai rau in realitate decat in filmulet (adapost vazut si de curand)

  Se stie ca presedinta Asociatiei Zdreanta foloseste si numele PDL-ului pentru ajutoare, pe care nu stim la ce le foloseste, deoarece adapostul este un focar de infectie plin de
  pui de caine , caini nesterilizati si caini bolnavi, toti plini de pureci si raiosi .

  Dansa are dosar penal si din 2009 si din 2011, dar Primaria Jilava pe al carei teren se pare ca functioneaza acest focar de infectie, spune ca asteapta finalizarea cercetarilor ca eventual sa ia masuri.
  E posibil ca pana se finalizeaza cercetarile, faptele sa se prescrie si pana atunci focarul de infectie ramane !

  Ar exista si alte mecanisme pentru luarea de masuri si anume tratamente, sterilizari, deparazitari externe, etc. solutii foarte simple, dar care necesita un efort de munca.

  Multi nu inteleg rolul muncii in viata lor pentru ca de la comunism cam jumate tara a inteles ca la munca putina poti obtine bunastare multa, dar de ce gireaza autoritatile statului acest tip de sistem ?

  Tot aceasta dna presedinta de Asociatie se pare ca ar fi primit in gestiune adapostul de caini al sectorului 6. Oare nu se stiu problemele cu justitia si incapacitatea dansei de a se ocupa de un adapost de caini.

  Ar fi pacat ca primaria sectorului 6 sa ii gireze activitatile de tip penal !

  Bineinteles ca nu ne convine iubitorilor adevarati de animale si celor din ONG-urile serioase de protectia animalelor mesajul vehiculat de 10 ani ca e vina ONG-urilor.

  Toti cei care am sterilizat, am dat in adoptie, am adapostit cainii strazii, i-am tratat, etc.
  nu ne convine sa fim asociati cu impostorii (ONG-uri care au polticieni in spate , dar nu fac nimic pentru protectia animalelor, interesul lor fiind se pare profitul total).

  Tot efortul nostru a facut ca un dezastru sa nu se intample, stiut fiind ca de la o catea nesterilizata pot proveni in 5 ani peste 6000 urmasi. Bucurestiul in continuare este alimentat cu caini abandonati, deoarece ANSVSA nu si-a facut datoria cu aplicarea legilor de inregistrare, identificare, si obligativitatea sterilizarii acolo unde este cazul.

  De ce nu sanctioneaza nimeni acest ANSVSA care nu isi face datoria, intotdeauna actionarea la CAUZE va rezolva o problema cu urmari negative si nu metoda actionarii la efecte si o spun Comisia pentru bunastarea animalelor din PE, OMS, WSPA s.a.

  Trebuie sa cerem sactiuni internationale, pentru ca altfel se pare ca nu se mai poate.
  Se pare ca aceste sanctiuni vor veni si fara sa le cerem !

  • Udrea nu a ajutat cu 1 leu vechi nici o asociatie de profil. Udrea nu a ajutat nici macar in campania electorala pe acel copil autist, dar a luat dosarul de la bunica lui si l-a aruncat la gunoi! Udrea NU AJUTA DIN PRINCIPIU! Udrea doar ia, doar distruge, doar “pedepseste”!

 2. IngridMa voi referi in continuare la Elena Udrea cea mai importanta Doamna din PDL, partid drag sufletului Dvs; says:

  MESAJUL ANTERIOR ESTE UN FRAGMENT DINTR-UN MESAJ ADRESAT PRESEDINTELUI Traian Basescu, Primei Doamne si celor doua fiice ale familiei prezidentiale. Se face referire si la Elena Udrea deoarece activitatea dansei este destul de ambigua vizavi de cainii strazii. Doamna Elena Udrea nu stie sau este gresit informata, dar oricum o luam e vorba de grave erori in intentia de a lua masuri necorespunzatoare care niciodata nu vor duce la disparitia cainilor de pe strazi !

  • Tanti Udrea cea nebuna vrea BANI. Indiferent cu ce pret. E o DEMENTA, o PSIHOPATA si o INCULTA impinsa inainte de o grupare de crima organizata care a infestat toate structurile statului.

   “Vanatoarea” de caini pe care vor ei sa o declanseze reprezinta o sursa de venituri relativ mari, pentru a mentine coplesitorul aparat de tip mafiot al PDLprelor in functiune, chiar si in regim de avarie.

   Parazitii aveau niste versuri: “S’tem canibali/Vanam sobolani cu arcul”! Vad ca PDLprelor au luat-o in serios, si vor sa inceapa sistematic: cainii, pisicile (intr-adevar, dupa caini vor sa extermine pisicile!) si apoi vor urma sobolanii, in mod sigur!

 3. infoalternative says:

  Apreciem articolul despre castigurile ascunse din spatele uciderii acestor animale…
  Din fericire, in alte tari s-au gasit soluii mult mai civilizate, cum ar fi… ADOPTIA tuturor animalelor de pe strada (acolo si sistemul de colectare si sustinere a animalelor in adaposturi e mult mai avansat decat la noi). In vest nu vezi caini vagabonzi… La noi, sunt stapanii strazilor…
  Deci, felicitari pentru articolele despre fenomenul descris mai sus (stim ca acesta nu e singurul).
  Dar suntem si nevoiti sa spunem ca nu suntem de acord cu tenta nationalista de la sfarsitul articolului. Stim ca sunteti adept al PRM, nu comentam doctrina, nici aliniamentul politic. Doar ca nu putem fi de acord ca Romania e boicotata, ci noi credem ca boicotate sunt legile cretine pe care le dau guvernantii acestei tari. Cand vom avea un sistem axat pe oameni (nu castiguri), care sa dea legi construite dupa o structura logica si pertinenta situatiei din tara noastra, in spiritul respectului fata de oameni… poate atunci nu va mai comenta nimeni, din nicio alta tara, despre aplicarea lor… NU?

  PS: Uniunea Europeana e cel mai mare rau in care s-a aruncat Romania de bunavoie din ultimii ani… Oamenii au sperat la visul capitalist de imbogatire si fericire in exces, dar adevarul crud doare mai mult azi, sub semnul deziluziei: nu avem decat securitate in exces, norme si constrangeri din belsug si o multitudine de manipulari de la FMI sau din Bruxelles, privind din ce in ce mai multe aspecte ale vietii noastre… Este aceasta ceea ce ne-am dorit??

  • “Stapanii strazilor” in ROMania sunt baronii locali, membrii mafiei PDListe, individe ca judecatoarea Turcu… in nici un caz niste caini, oricat de multi ar fi, chiar si presupunand prin absurd ca ar fi numai haite de Rotweilleri indopati cu steroizi 😉 .

   ADOPTIA este o parte a solutiei. Fara STERILIZAREA MASIVA nu se va putea echilibra rata adoptiilor cu rata abandonului. Fiecare zi pierduta in defavoarea STERILIZARII IN COVOR inseamna alte mii si zeci de mii de caini abandonati. Asta este politica PDLului, care doreste sa se ajunga la un prag critic al populatiei de caini fara stapan in preajma alegerilor, cand se va declansa marea hingheriada cu 2 mare beneficii pentru ei: 1). PROSTII vor sustine ca “da, uite ca fac totusi ceva… sa-i mai votam o data, poate macar acum…”; 2). FONDURI IMENSE DETURNATE brusc, exact cand este nevoie de ele.

   Da, exact pentru asta militam si noi: LEGI BAZATE PE DOVEZILE STIINTIFICE, NU PE CRITERII POLITICE. Politicienii trebuie sa participe active la implementarea cuceririlor stiintei si civilizatiei in scopul ameliorarii vietii oamenilor, nu stiinta sa fie mutilata dupa interesele personale si de moment ale POLITRUCILOR!

   Aderarea la Uniunea Europeana ar fi putut declansa procesul de CIVILIZARE si ACULTURARE a Romaniei relativ la Civilizatia Occidentala. Din nenorocire, crima organizata care stapaneste Romania in cel mai odios stil medieval a transformat aceasta oportunitate intr-o alta calamitate cu care ne-a procopsit in ultimii 20 de ani. Constrangerile si manipularile de care amintiti sunt efectul TICALOSIEI si INCOMPETENTEI nomenclaturii autohtone, intrucat ei tranzactioneaza in mod abuziv toate valorile, libertatile si bunastarea romanilor in schimbul puterii si imbogatirii personale. Uniunea Europeana nu insemna “imbogatire si fericire”, ci sansa de a ajunge la nivelul de trai, de cultura si de civilizatie Occidental ca urmare a aculturarii si alinierii la standardele lor si eventual cu ajutorul lor. “Roman’lor” li s-a servit aceasta grotesca minciuna, ca si atunci cand a fost vorba de aderarea la NATO (o gaselnita mult mai daunatoare, din punctul meu de vedere), si disperati de saracie, mizerie, umilinta… au fost extrem de bucurosi sa o accepte, ca pestii care se grabesc sa inhate momeala bine ticluita!

   Ca urmare a legilor PROASTE din tara asta, intreaga societate se duce dracului! Asa cum am mai spus, O LEGE PROASTA ESTE CA TIFOSUL SAU ANTRAXUL: CONTAMINEAZA TOT, SI DISTRUGE TOT CE ATINGE, SI EFECTELE EI SE SIMT, PE SISTEMUL FENOTIPULUI EXTINS, IN TOATE ASPECTELE VIETII SOCIALE.

   PS: Nu pot spune ca sunt adept PRM, ci doar ca apreciez unele teorii ale lui Vadim Tudor 😉 . Omul are de multe sclipiri de geniu si informatii de o maxima valoare – dupa cum alteori abereaza in stil barbar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s