COMUNISMUL LOVESTE DIN NOU, IN TOATA OROAREA SA! OPRITI BARBARIA COMUNISTA!

Un “experiment” tragic, odios si ESUAT din perioada comunista, ne atrage atentia foarte clar asupra eficientei “eutanasiei” in controlul populatiei canine!

Comunismul a declarat, inca din anii ’50, ca lupii sunt “dusmani ai poporului si ai clasei muncitoare, ce trebuie starpiti cu orice mijloace”! Desi specialistii avertizasera ca lupul are un rol primordial in ecosistem, in franarea si evitarea inmultirii anarhice si a degenerarii ierbivorelor salbatice, in curatarea terenurilor de cadavre si impiedicarea declansarii unor epidemii, autoritatile comuniste au decis sa-l transforme intr-un dusman infam. Lupii au fost supusi unei adevarate campanii de exterminare, in timpul carora padurarii politruci ucideau in moduri de o barbarie crancena inclusiv femelele cu pui si puii acestora abia nascuti, in vizuini. In paduri au fost raspandite momeli cu otrava, victimele fiind animale carnivore si omnivore din multe specii! In judete s-au deschis centre de colectare a blanurilor de lup, si se ofereau premii simbolice si felicitari tovarasesti celor care aduceau prazi bogate. Astfel, intre 1960-1990, sporul natural al lupilor a fost redus cu 76%.

Dupa 1993 insa, lupul a devenit animal strict ocrotit de lege, iar in cativa ani, populatia lor s-a dublat, revenind la aproximativ 3000 de exemplare, aproximativ 40% din totalul populatiei europene. In ultimii ani, pe masura ce habitatele disponibile au fost recuperate de aceasta specie, sporul lor natural a scazut spre 9%.

DECI, timp de aprox. 40 de ani, au fost MACELARITI in cel mai crunt stil posibil, si totusi sporul lor natural nu a fost redus decat cu 76% in conditiile in care NU EXISTA sursa unor lupi crescuti in gospodariile oamenilor si ulterior abandonati, iar lupii sunt mult mai putin prolifici decat cainele domestic!

Este evident, pentru orice cercetator al Naturii, ca MASACRUL NU VA DUCE la nici un rezultat in ceea ce priveste eradicarea fenomenului cainilor fara stapan. Este evident, din exemple colaterale, ca SINGURA solutie este STERILIZAREA cu RETURNARE, pe de o parte, si EDUCAREA/RESPONSABILIZAREA cetatenilor in mod riguros (de-a dreptul RELIGIOS), pe de alta parte!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

16 Responses to COMUNISMUL LOVESTE DIN NOU, IN TOATA OROAREA SA! OPRITI BARBARIA COMUNISTA!

 1. Pingback: Candidatul USL Catalin Chereches a castigat primaria din Baia Mare « Hai ca se poate!

 2. Pingback: Atentie!!! - Unde se duc voturile Partidului Poporului, partid inca neinregistrat la Tribunal? Informatii pe surse spun ca Gabriel Oprea i-a propus lui Dan Diaconescu sa se inscrie in UNPR

 3. Pingback: Nu trebuie sa puna nimeni o racheta pe un reactor de la Cernavoda, ne terminam singuri cand alegem un presedinte ca Basescu « Hai ca se poate!

 4. Pingback: In atentia oamenilor de afaceri din Romania - Inventia medicului Alexandru Ciocalteu - Dializa fara aparat - inventie premiata cu aur in 2010 la Salonul International de Inventii de la Geneva are nevoie de sponsori

 5. Gabi says:

  Poporul asta cred ca e singurul popor comunist genetic de pe planeta, care se da drept democrat ba chiar are pretenti, drepturi si libertati !
  Parerea mea … comunistului trebuie sa ii dai un canal de sapat si sa il pui la munca … cea mai perversa combinatie e prostul cu dreptul de vot, care mai crede ca are si drepturi/libertati, cand de fapt el este saracul de el doar un sclav.
  Cred totusi ca pana nu se curata biologic cateva generatii … sau poate pana nu ne invadeaza cineva care sa ne curete fizic clasa “conducatoare” si apoi sa ne impuna legi si norme … asa va arata Romania inca multa vreme !

  • Trebuie impuse niste criterii de selectie care sa favorizeze ceea ce, pe drept cuvant, consideram a fi “nobil”, “frumos” sau “bun”, altfel vor trece 1000 de generatii si doar se va exacerba actuala stare de fapt (degenerare, din punctul meu de vedere)!

   Lasati de capul lor, romanii de astazi vor face ceea ce stiu, si anume sa se angajeze intr-o cursa dementa, prin selectia intraspecifica, pentru amplificarea tuturor acelor caracteristici care ne situeaza astazi in afara lumii civilizate, care ne-au facut sa avem, int-adevar, “varfuri” dpdv tehnic, dar nu avem etologia (de exemplu) nici macar ca stiinta recunoscuta (nici pomeneala de personalitati stiintifice de talie internationala ca Frans de Waal, Irenaus Eibl-Eibesfeldt, R. Dawkins, Konrad Lorenz, Oskar Heinroth sau Charles Darwin – a carui opera am ales s-o aruncam din programa scolara, in beneficiul poezii mai mult sau mai putin placute a Bibliei si Filocaliilor!),

  • Story of my life… P-astia i-au prins… In toata tara se face asta IN DRACI, de 5 ani incoace… si, ca urmare, sunt tot mai multi caini vagabonzi!

   De ce credeti ca REFUZA sa adopte si sa aplice legea “marinescu 2” ?! Pentru ca i-ar lipsi, in 3-5 ani, de sursa de venituri si de abuzuri pe care o reprezinta mafia ecarisajelor din ROMania 😦

 6. Pingback: Stima noastra si mandria Boc, Basescu, Romania « Hai ca se poate!

 7. Pingback: De ce Guvernul Boc nu solicita fonduri UE pentru disponibilizati?

 8. Şi caii, au masacrat şi căluţii în anii 50. 😥 Mulţumesc pentru informaţia că primarul criminal din Botoşani e vărul lui Flutur. Trebuia să-mi închipui. Neam de jeguri. 😡

 9. Pingback: Multumesc iubit conducator! « Hai ca se poate!

 10. Pingback: Despartirea a fost cumplita. De ce ni se intampla noua acest lucru?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s