BASESCU: CONTINUATI!

IMPUSCAREA câinilor pe strazile din Bucuresti a fost un incident extrem de rar,
înainte ca PRIMARUL Traian Basescu sa faca din cruzime POLITICA OFICIALA a AUTORITATILOR ! (in poza: Gurita, care a supravietuit in mod miraculos de cind a fost impuscat in 2001!)

DOAR un caz, ca rezultat al exemplului de violenta afisata de catre PRIMARUL Basescu Traian si acoperit la modul cel mai oribil de catre autoritatile romane:  mai multe persoane ramase neidentificate au intrat prin forta in domiciliul unei persoane, batut o doamna (65ani) si ai ei 3 câini cu bate, apoi au aruncat câinii peste balcon! (Strada Foisorului, Bucuresti, 2001). Toti câinii au murit; femeia a fost spitalizata, in stare grava, si nu s-a mai recuperat nici macar dpdv fizic complet, pana la moartea sa!

ACUM, TRAIAN BASESCU LE TRANSMITE INDIRECT TUTUROR CELOR DE TEAPA LUI: CONTINUATI!

UN FEL DE A LE ATRAGE ATENTIA CA SINGURA LOR SANSA ESTE DE A NE OMORA PE TOTI CEILALTI, CU TOT CEEA CE NOI, PE DREPT CUVANT, PRETUIM CA FIIND BUN, NOBIL SI FRUMOS!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to BASESCU: CONTINUATI!

 1. maia_home says:

  As face orice sa pot schimba lucrurile

 2. Pingback: Alooooo opozitia daca nu ne miscam “mai cu talent” ajungem in situatia asta « Hai ca se poate!

 3. baghi says:

  Vlad, dar tu eşti ca acel cavaler rătăcitor ce se luptă cu morile de vânt!:) Eu Baghi, chiar dacă nu fac parte din haita celor lătrători, te admir şi te susţin! Miaupupici lui Snickers şi Peticica!:)

  • 🙂 Snickers, Peticica si Pisu Mare te miau-pupa si ei!

   Nu ma las! Nu ma las!

   Eu latru si in virtual, si in strada (cand ajung…)! Latru, miaun, croncan, fac ca toti dracii! Crezul meu este: “Toleranta O fata de aceste adevarate pericole pentru frumoasa noastra planeta si vietuitoarele ei minunate”! 😀

 4. Pingback: Dominique Strauss-Kahn a fost arestat, fiind acuzat oficial de tentativa de viol, agresiune sexuala si sechestrare iar Nicolas Sarkozy scapa de un contracandidat serios la presedintia Frantei

 5. Pingback: Chrome OS un sistem de operare pe internet va fi lansat pe 15 iunie

 6. Pingback: La viitoarele alegeri parlamentare opozitia o sa porneasca de la – 1.000.000 de voturi? sau Despre votul prin corespondenta, Teodor Baconschi si declaratiile lui aiuritoare « Hai ca se poate!

 7. Pingback: Eu cred ca urmele de sange din camera de hotel unde se presupune ca a a vut loc violul provin de la bugetarul roman care dupa ce a fost violat in fel si chip a sfarsit prin a fi mancat de viu « Hai ca se poate!

  • qwerty, jigodie basista imputita, aici eu cenzurez TOATE mesajele voastre de propagandisti jalnici.

   Pentru ca aici ma pot amuza printr-o continua cacare, fix in gura voastra si a intregii voastre familii extinse de paraziti securisti si cripto-comunisti.

 8. N-ai tu treaba says:

  SUNT BASIST SI MANANC CACAT.

  • Pentru spurcaciunea basista care posteaza de la IP: 188.27.187.251:

   Caca-m-as in cadelnita de la inmormantarile alora din neamu’ tau, si-n gura ma-tii moarta, si a plozilor tai aia handicapati ca si tine! 😀

   PS: Pe tine te cenzurez, oricum 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s