ROMANIA – VANDUTA LA DEZMEMBRARI

Am impresia ca asistam fara sa realizam la vinderea Romaniei pe bucati.

Dupa vizita printului Charles (care a venit insotit de niste “prieteni”), vom avea de-a face si cu vizita celui mai infect si dizgratios premier propulsat de crima organizata din Italia, infamul Silvio Berlusconi, insotit si el de o haita de latrai.

Daca mai tinem cont si de faptul ca “un fond” al Universitatii Harvard din SUA este detinatorul celei mai mari suprafete impadurite din Romania, si continua sa acapareze teren de la ROMSILVA, incepem sa ne punem intrebarea daca, dupa instrainarea tehnologiei, a resurselor si a populatiei Romaniei, nu suntem acum martorii vinderii tarii pe bucati, la propriu.

Cu tot respectul pe care obisnuiam sa il mai am fata de fostul rege Mihai I, actiunile sale din ultimul timp ma determina sa nu il mai consider decat o alta unealta in mana marelui lichidator care a decis ca mentinerea Romaniei ca entitate pe harta planetei este neprofitabila (nu pot sa contrazic o eventuala revelatie in acest sens, ba dimpotriva).

Exact ca o masina avariata iremediabil intr-un accident, Romania a fost vanduta pe bucati, incepand de la “motor” (economia), continuand cu ce a mai ramas in rezervor (resursele) si intr-un final cu caroseria (teritoriul).

Pana la urma, asta este soarta inevitabila a oricarui vehicul dat pe mana unui imbecil (populatia Romaniei, alegatoare de basesc – printre multe alte cretinisme sinistre), atat a unuia rutier cat si a unuia destinat trecerii prin Istorie.

Sper cel putin ca degeneratul care a facut-o praf sa crape, in pastele ma-sii, si sa nu mai imputa locul degeaba!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to ROMANIA – VANDUTA LA DEZMEMBRARI

  1. ELLE says:

    Misu Bâl-Bâl, pardon, regele Mihai, ne-a vindut rusilor, asa ca…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s