UDREA A INFRANT!

S-a intamplat asa cum a vrut Udrea: da-o dracului de etica, protectia animalelor, civilizatie… Romania trebuie sa ramana in Antichitate si sa faca BANI pentru nebunii care o stapanesc.

Iar Uniunea Europeana manifesta o mare durere in cur.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to UDREA A INFRANT!

 1. Pingback: Comisia de aparare din Camera Deputatilor a adoptat un amendament potrivit caruia in anumite situatii politistii pot fi trasi pe linie moarta timp de 6 luni – Igas ameninta: “Daca disponibilizarile din MAI nu vor fi facute, politistii vor prim

 2. Pingback: Politehnica Timisoara va afla pe 31 mai daca primeste licenta pentru sezonul urmator si daca va putea evolua in cupele europene. Suporterii Politehnicii Timisoara au solicitat autoritatilor locale dezafilierea echipei de la FRF si inscrierea in campionatu

 3. Kiki says:

  Incet, incet ne indreptam spre dictatoriat… sa vad atunci daca se mai bucura nefericitii ca sunt ucisi caini dupa ce ei vor muri de foame si de sclavie !

  • Pai, sa moara in pastele ma-sii odata! Spurcaciunile astea se propasesc in conditii care i-ar inoportuna pana si pe gandacii de bucatarie (ca orice specie tropicala care se respecta, aia crapa in mortii ma-sii cand temperatura scade sub -5’C , romanii nostri se puie in draci pe nespalatea!

 4. Pingback: Rugăminte arzândă, Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) « Popateapa's Blog

 5. Pingback: Rugăminte arzândă, Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS)

 6. ELLE says:

  Sincer, te asteptai la altceva?

  • Sincer, da. Mi s-ar fi parut absolut normal sa si-o ia (iar) in freza! Dar daca ar fi existat o minima doza de normalitate in tara asta, ipochimenii astia ar fi fost in ospicii si nicaieri in alta parte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s