Mostra de logica si civilizatie romaneasca!

Discutie pe [antimaidanezi]:
Cineva spune “La mine in bloc, un copil a dat foc cutiei in care se aflau niste puiuti de caine. Sunt fericita ca fetitza mea nu a vazut asta.” si isi pune niste intrebari despre cum va fi aplicata cu adevarat eutanasierea pe aceste meleaguri, mai ales dupa ce se intampla acum la Tulcea, unde cainii sunt “eutanasiati” prin tranchilizare si punere pe foc (ca ciobanul roman crede ca daca nu misca, nu il doare, deci poate sa ii dea foc).
Fireste o alta individa vine cu replica: “eu am vazut 3 caini care au sarit la un carucior in care se afla un copil. No … fiecare isi trage propriile concluzii bazate pe propriile experiente.
Si apoi ca, concluzia sa fie intarita vine un al treilea individ filosoph: “Locul cainilor NU este pe strada, nu este bine nici pentru ei nici pentru oameni. Cine nu intelege asta NU este un iubitor de animale!

Acum niste concluzii:

1. Cretinii astia daca ar fi la conducere, ar da legi functie de experientele lor personale [vezi Basescu, care ne povestea noua ce a facut nevasta-sa cand a nascut, sau explica ce ar trebui sa “produca” invatamantul romanesc – “Sa facem ce avem nevoie! Ospatari (ca pentru el “bodega-i locul cel mai drag, unde-n vena bag”) si tinichigii (in perioada respectiva avusese un accident cu masina, tamponase o Dacie alba)”. Si acest gen de indivizi s-au identificat in degeneratul “cel mai rezistent la bautura dintre toti bisnitarii din port”, l-au adorat si cu contribuit la instapanirea lui pe destinele noastre]. Cu alte cuvinte, daca o fatuca din asta ar fi violata si i-ar place, logic violul ar trebuii sa fie legal ba chiar recomandat. Ce sa priceapa ei de obiectivitate, ratiune in luarea deciziilor? Doamne fereste vre-un distrus dinasta sa ajunga cumva judecator … te-ai putea sterge la cur cu toate deciziile judecatoresti si dreptatea vietii ! [ Exemplu deja clasic: judecatoarea Turcu, tot o alcoolica si o degenerata]

2. Desi un copil cu asemenea apucaturi de cele mai multe ori este un copil compromis (cat de handicapat sa fi sa iti vina ideea de a da foc unor catei mici? Hai ca daca erau mari, o mai dadeai cotita … omori tot ce nu cunosti si iti provoaca teama … dar aici e boala psihica majora si clara), si desi e mai simplu ca acei 3 caini care au “atacat” caruciorul fioros sa fie luati si dati spre adoptie, alegerea logica este totusi sa omori cainii, si sa incurajezi retardatul mital sa creasca, ba chiar sa procreeze la un moment dat. Iar daca nu esti de acord cu aceasta idee … clar esti un zoofil si urasti oamenii. Nimeni nu se sesizeaza ca pe acest rationament aruncam la buda comunala tot ce inseamna OM, si ce il diferentiaza pe OM de animal. Nu orice creatura cu 2 ochi care nu are blana si umbla in 2 picioare este OM pe bune. Cat de inapoiat trebuie sa fi ca sa nu vezi asa ceva ? Adica si in evul mediu, pe distrusii cetatii ii cam matraseau cumva, in nici un caz nu ii lasau sa consume gemul din camara, si sa mai faca si plozi.

3. Concluzia concluziilor: daca nu vrei sa omori animalele (asa se traduce a nu le mai vrea pe strada, in realitatile din Romania ), clar nu le iubesti cu adevarat. A le ucide este dovada suprema de iubire fata de aceste animale !

Dupa aceste 3 concluzii sper ca v-ati intregit imaginea despre modelul romanului “civilizat”, creatura sublima, cu suflet mare (iubeste batranii si copiii … de le da pe nas), sensibila la tot ce misca in jurul ei (adica, cum misca cum ii da in cap …)!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Mostra de logica si civilizatie romaneasca!

  1. Pingback: In atentia cititorilor si conducerii cotidianului.ro – Un ziarist care lucreaza la aceasta publicatie a preluat, fara sa specifice sursa, un articol de pe site-ul Starea Natiunii « Hai ca se poate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s