INTERESU’ POARTA FESU’

Interesul caror grupuri din interiorul administratiei SUA poarta fesu’ pe teritoriul Romaniei, pe seama destinului nostru si de ce?!

Un document zguduitor: „CER EXPULZAREA PERSONALULUI C.I.A. DIN CADRUL AMBASADEI S.U.A. LA BUCUREŞTI!“ (1)

Subsemnatul Silviu Crăescu, cetăţean român, solicit Parlamentului României ca, potrivit uzanţelor interne şi internaţionale privind statutul personalului diplomatic, să retragă acreditările şi să dispună declararea ca „persona non grata”, a tuturor funcţionarilor CIA din Ambasada SUA la Bucureşti, în frunte cu ambasadorul SUA Mark Gitenstein, cu acordarea unui termen limită pentru părăsirea teritoriului Statului Român de 30 de zile. Personal, apreciez că această măsură trebuie luată de urgenţă, în funcţie de activităţile de spionaj desfăşurate pe teritoriul României de către personalul Ambasadei SUA, activităţi ce încalcă legislaţia română privind munca diplomatică, în care am fost implicat direct.

Afirm cu responsabilitate că am fost folosit de către ambasadorii SUA în cadrul unui program secret de tip OSINT, dezvoltat la nivelul misiunii diplomatice SUA la Bucureşti, la colectarea de date şi informaţii din surse deschise. La cererea oficialilor americani, care mi-au fost şi angajatori direcţi, am cules informaţii şi date confidenţiale, considerate sensibile, în forma brută, pe care le-am şi prezentat, ulterior, în cadrul unor discuţii private. Am colectat date şi informaţii de tip OSINT, despre conducerea şi oficialităţile politice, economice şi militare ale Statului Român. Aceste date au fost colectate din presa centrală, din diverse surse deschise, site-uri şi reţele de socializare, precum şi din discuţiile avute cu membri ai Serviciului Român de Informaţii din eşaloanele inferioare, cele care se opun conducerii actuale, impuse politic, sau din discuţiile avute cu cetăţeni şi demnitari ai Statului Român. Pe parcursul a aproape 2 ani de zile, începînd cu 2009 pînă în martie 2010, am fost folosit de către statul american, acesta fiind beneficiar direct al informaţiilor. La început, nu am considerat că fac un lucru ilegal, deoarece, în virtutea relaţiilor oficiale dintre Statul Român şi cel american, am crezut că, prin activitatea mea, pot aduce un serviciu conducerii Ambasadei SUA de la Bucureşti, de a înţelege realităţile societăţii româneşti. Recunosc faptul că am fost singurul angajat român care a ocupat această funcţie de înaltă răspundere şi că am fost ghidat în colectarea şi operarea datelor de către ambasadorii SUA la Bucureşti. Cu timpul, însă, cererile acestor demnitari americani s-au diversificat, acoperind vaste domenii de activitate. Am fost solicitat, deoarece ani de zile m-am învîrtit în sfera intereselor Serviciilor Secrete din România, cu mediul de afaceri şi cel politic. Au urmat şi cereri speciale, venite din partea ambasadorilor SUA, despre viaţa personală a unor oameni politici, ziarişti, militari şi demnitari de rang înalt ai Statului Român, lucru care mi-a dat de gîndit, fapt pentru care am încetat să mai furnizez datele complete cerute de oficialii americani, motivînd că programul şi familia îmi ocupă mult timp, mai ales că soţia mea suferise un atac cerebral din cauza problemelor în care eram angrenat la serviciu, pe teritoriul american.

Ruptura relaţiilor bune avute cu demnitarii americani s-a produs atunci cînd am observat că demnitarii români, respectiv şefii partidelor din Opoziţie, sînt înregistraţi fără a fi informaţi, iar toate informaţiile obţinute în urma discuţiilor avute de aceştia cu ambasadorii SUA erau trimise atît la Washington, cît şi preşedintelui României, prin consilierii prezidenţiali, care făceau cărare la reşedinţa ambasadorului SUA la Bucureşti, sub diferite pretexte puerile. În acest timp, am observat, fără să vreau, în perioada mandatului ambasadorului Mark Henry Gitenstein, schimburi de mesaje codate, înţelegeri tainice, turnătorii, aranjamente şi întîlniri în regim conspirativ dintre reprezentantul oficial al statului american în România şi diverşi consilieri prezidenţiali, oameni politici actuali şi chiar membri ai familiei prezidenţiale. Am asistat la scene care pot indica săvîrşirea unor fapte de înaltă trădare sau de subminare a intereselor Statului Român în folosul personal al unui grup de interese, pentru a păstra Puterea, favorurile şi recunoaşterea statului american.

După aproape 5 ani de activitate pe teritoriul american, timp în care am văzut şi am auzit multe, ofiţerii de contrainformaţii americani din cadrul biroului de securitate diplomatic şi biroul CIA, considerînd că sînt un vector real de scurgeri de informaţii privind planurile de susţinere a lui Traian Băsescu de către statul american în defavoarea lui Mircea Geoană, au luat decizia ca Ambasada SUA la Bucureşti să-mi desfacă contractul de muncă cu durată determinată, în numele ambasadorului, fără a exista o decizie semnată de acesta. Înainte de a fi dat afară, am fost sfătuit să îmi dau demisia, urmînd să primesc anumite despăgubiri, plus recomandări etc… Cert este că am refuzat. Astfel, a urmat şantajul şi am fost direct ameninţat atît eu, cît şi familia mea, cu repercusiuni grave din partea ofiţerilor CIA acoperiţi, din cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti. Am fost destituit din funcţie de statul american şi nu de ambasador, doar pe motiv că aş fi necorespunzător profesional, fără ca să fiu acuzat de spionaj în favoarea PSD-ului şi a lui Mircea Geoană. Am considerat mereu că este un abuz şi o insultă, deoarece, personal, am primit numeroase scrisori de recomandare oficiale, cadouri, insigne, mailuri şi aprecieri verbale de la ambasadorii în funcţie, ori de la şefii Serviciilor Secrete americane, un preşedinte şi un vicepreşedinte american, atunci cînd au vizitat România. Dacă ar fi fost adevărată măcar o suspiciune, şi nu o faptă de spionaj, aş fi fost trimis în SUA, ca să răspund pentru faptele mele, ori aş fi fost reţinut într-o închisoare CIA din România unde, probabil, aş fi fost torturat crunt, pînă cînd aş fi recunoscut şi ce nu am făcut.  Ciudat este că şi acum menţin relaţiile cu ofiţeri din SUA şi cu angajaţi ai Departamentului de Stat American, în schimb relaţiile cu angajaţii Ambasadei SUA la Bucureşti au încetat definitiv, deoarece aceştia au fost prelucraţi de ofiţerii acoperiţi din cadrul acesteia, ca sub nici un motiv să nu ia contact cu mine şi să raporteze orice încercare venită din partea mea de a-i contacta, totul sub ameninţarea desfacerii contractelor de muncă.

SILVIU CRĂESCU

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to INTERESU’ POARTA FESU’

 1. ELLE says:

  Fratilor, de ce nu mai poate fi accesat site-ul ziarului “Tricolorul”? Stie cineva ceva?

  • Habar n-am. Si eu vad doar ca i-au disparut articolele… Presupun ca le-au hackerit basistii iar.

  • Marian din...Berceni says:

   De regula cei ce citesc “Tricolorul” se mai cizeleaza …cel putin .”.in limbaj”.”Tricolorul ” este totusi o publicatie a unui om cult si care are in jurul sau …de obicei, tot oameni culti sau avand …ceva cultura.Oricum cine citeste “Tricolorul” devine un tip de bun simt. Tu Elle…degeaba citesti ….si mai ales ” Tricolorul”.Pacat deoarece C.V.Tudor isi da silinta sa culturalizeze , sa civilizeze…citi mai multi dintre cei ce au cu sapte ani mai putin [ aia ” de acasa” ] la varsta declarata.Ti-am spus eu ca vreodata e posibil sa ne intalnim fata in fata…Nu-i departe timpul respectiv…Iar te intreb: esti …vegetariana ?

 2. Marian din...Berceni says:

  Maria Ta….char crezi ca romanii nu” s-au prins” ca …” au fost …facuti”…Chiar crezi ca toti romanii sint niste naivi ? Eu bunaoara am votat cu intreaga familie[ si sint numai putin de 10 cu ” drept ” de vot] PRM si pe Vadm Tudor.Mai cunosc o multime de oameni [ este adevarat fara ” facultati” …] ce au votat la fel…toti suntem si buni prieteni deci nu incape suspiciune intre noi.Ce sa zic…atunci cind [ prin’90..] strigam alaturi de multi altii ” Jos..securitatea”…si ” jos cu serviciile ” secrete” [ evident nu cu toate..serviciile secrete] nu cred ca ma-nsel dar o gramada de tipi cu …” facultai” printre care si CVTudor [ ulterior seful meu de partid…ce sa-i faci…este patriot iar eu sunt TOTAL de acord cu el!] “strigau” pe toate ziarele…ca nu stim ce spunem si ca suntem…manipulati.Iata ca …dupa 20 de ani putem constata ca Romania este condusa de” servicii”…Pai intotdeauna a fost condusa de acestea…poate doar o mica ” pauza” prin ’90 dupa care….Ce aia a fost chiar singura data cind partidului Romania Mare i s-au FURAT voturi ?Sa fim seriosi…Daca nu ma-nsel [ si nu ma-nsel…] chiar Vadim Tudor a protestat la un moment dat fata de un ambasador al SUA …tipul ala de era GAY declarat…imi scapa numele si nici nu ma intereseaza sa retin astfel de” informatii”.Cum a ajuns DEGENERATUL asta sa conduca ..o tara? Pai daca-ti aduci Maria Ta aminte chiar Vadim Tudor a cerut alegatorilor PRM sa-i ” dea ” voturile lui Basescu crezind [ si facindu-ne si pe noi sa credem asta..] ca acesta va putea fi mai usor de ” pus la punct” decit Adrian Nastase….S-a inselat si …a recunoscut-o…nu o data..CE zici Maria Ta [ am mai pus aceasta intrebare si continui sa o pun cu obstinatie…] am vreo sansa eu ce depasesc 58 de ani sa apuc sa traiesc pina va fi arestat , judecat si condamnat Basescu si cei ce l-au sprijinit in distrugerea Romaniei ?Sa nu-mi servesti chestia cu ” istoria”…ca nu mai tine..Ce zici am sanse? Se poate sa traiesc asta ?Pe bune chiar ai fost ” angajat ” al Ambasadei SUA ? Si atunci….Ce dracu’ doar toti cei ce mai citesc cite o carte si…mai pun si mintea la “treaba” stiu cu ce se ocupa ” angajatii” ambasadelor SUA in lume…chiar cind acestia apartin tarii in care este acreditat ..ambasadorul. Ce ma mira e, cum de ai luat asa o ” plasa” si n-ai apucat macar sa-ti iei o…”cetatenie” ceva acolo…Da Maria Ta stim , cunoastem faptul ca ” ni se permite” sa traim ..” .serviciile secrete” sunt …generoase.Stim ca suntem cobaii lor insa …aceste ” servicii nu pot face nimic fara sa existe si…tradare.Tradarea vine de la cei ce jura [ asta fac de obicei] sa apere …locuitorii unor tari, din partea celor ce sint platiti [ si destul de consistent] sa sa apere tara respectiva.Din pacate ARMATA a tradat si continua sa tradeze tara si populatia ei…caci ce-i o tara fara …locuitori ?Armata, jandarmeria…si vezi Maria Ta pe cine mai gasesti…Eu asi mentiona si unii oameni care…” are facultati” , adica niste oameni ce -si zic …intelectuali si…chiar sint considerati si tratati ca atare…ceilalti …nu conteaza decit , eventual…in calitate de…carne de tun.Asta a fost de zeci de ani iar azi…este edificata aceasta separare a oamenilor care” are ” de acei oameni care…” n-are”…Sa nu te superi Maria Ta dar…de data asta …chiar AM DREPTATE !

  • Articolul din Tricolorul (ala unde duce link-ul) ii apartine lui Silviu… Eu, Vlad Craioveanu, sunt cu pozele edificatoare si comentariile 😉

   Am aflat si eu “alegerea” lui Vadim 😦 Din nenorocire, in clipa in care am avut de ales in Nastase si Basescu, era evident ca Romania se va DUCE DRACULUI! Din secunda urmatoare, SINGURA alegere normala (pentru cine putea sa o faca) ramanea doar EMIGRAREA si renuntarea la cetatenia romana.

   PRM s-a dovedit uneori un factor de echilibru in Parlament. Atat.

   Cum spunea Mircea Badea: “Vestea buna e ca Vadim Tudor vorbeste prostii. Vestea proasta e ca nu intotdeauna…” Evenimentele din ultimele zile ne arata ca de multe ori, Vadim Tudor NU a vorbit prostii 😦

 3. Marian din...Berceni says:

  PRM A FOST UN FACTOR DE ECHILIBRU IN PARLAMENT ! Bravo…in sfirsit cineva care ghandeste…ca mine!Pai daca mai exista PRM-ul si-n special Vadim…mai putea Tockes Laslo sa gindeasca macar ce debiteaza azi ? NICI IN VISELE CELE MAI FRUMOASE! Insa nici macar Vadim n-a fost scutit de tradari ale unnor asa zisi patrioti in care a avut incredere.Cum spunea Mircea Badea [ care nu intotdeauna vorbeste ..prostii…]Vadim…NU A VORBIT PROSTII !Ce sa fac eu si…altii ca mine ce numai avem virsta [ si nici banii…in special banii!] sa emigram sau sa renuntam la cetatenia romana ? Stam si asteptam….Ce? Poate Apocalipsa cu tot ce descrie Ioan in ea… Sa vina , sa se aleaga prafu’ de cei ce cred ca sint nemuritori!

 4. ELLE says:

  Clar i-au hacuit site-ul adversarii. Acum se poate accesa dar, din pacate, nu se vede decit partea de sus, titlul. nici urma de stiri.

 5. Pingback: “Să nu uitaţi niciodată că există şi după Băsescu viaţă, lege, răspundere!” – Crin Anonescu « Hai ca se poate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s