CANADA – ALTA GROAPA DE GUNOI A PLANETEI, UNDE (DIN INTAMPLARE?) AU ESUATE MULTI ROMANI

In zona Montreal-ului, in Canada, traiesc 400.000 de pisici si foarte multi caini fara stapan.

De cand concesionarul Berger Blanc a obtinut monopol cu concesionarea bazelor de ecarisaj, situatia a scapat de sub control: mii de animale se eutanasiaza in fiecare an (30.000 trec, in fiecare an, prin bazele lor), fara anestezie, cu injectia intr-cardiaca, de catre persoane care nu au pregatire medical-veterinara, animalele se chinuie zeci de minute inainte sa moara (uneori li se face a doua sau a treia injectie in inima), cheltuielile aferente activitatii de ecarisaj au crescut pana la 80%, animalele sunt maltratate fizic si verbal.

Dupa injectarea intracardiaca, pisicile sunt inchise in custi unde se zbat minute in sir, paralizand instantaneu de membrele posterioare si suportand dureri atroce.

Multe animale injectate se chinuie ore in sir, sfarsind inghetate in congelator sau strivite in timpul transportului.

Cadavrele animalelor omorate, numai de catre concesionarul Berger Blanc, circa 20.000, adica 15-20 tone/luna iarna si 30-40 tone/luna vara, sunt … amestecate cu resturile menajere si ingropate! Acest filmulet este despre o ancheta extraordinara, cu camera ascunsa si cu multa vointa, cum ar trebui sa fie mii in Romania!

De ce oare au ajuns atat de multi romani in Canada, Spania, Italia – exact state care au fix aceleasi probleme ca si blestemata asta de Romanie?! Pentru mine este clar ca, in spatele prostiilor cu “legislatia”, “drepturile omului”, “politica”, samd, tot ceea ce conteaza sunt, de fapt, acele comportamente care sunt predeterminate genetic – cine se aseamana se aduna, DISTRUG TOT CE ESTE ALTFEL  si asta este tot.

Aproape 80% din caini si 100% din pisici sunt omorate: adica 20.000 de animale. Se pare ca se vor lua niste masuri. Primarul a spus ca nu poate rezilia contractul cu ei, pentru ca ramane fara serviciu de ecarisaj (desigur, din “grija” fata de cetateni, nu poate face asa ceva!).  In acelasi timp,  in Quebec sunt 2000 ( doua mii ) de puppy mills!


Deci, “statul” grijuliu (ca intotdeauna!) cu cetatenii, sprijina pe de o parte “fabricile” de caini si pisici, pe care le jupoaie de impozite (cat poate…) dupa care plateste (banii contribuabililor!) ca sa distruga “produsul” acestor “fabrici” in cel mai brutal si primitiv mod posibil, desigur tot in “interesul cetateanului”! Iar populatia munceste (cum atlfel?!), este disciplinata, face copii (sa nu cumva sa ramana generatiile viitoare de oligarhi fara sclavi!) si asculta pretioasele directive ale “autoritatilor”!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to CANADA – ALTA GROAPA DE GUNOI A PLANETEI, UNDE (DIN INTAMPLARE?) AU ESUATE MULTI ROMANI

 1. ELLE says:

  Vlad, CACANADA este… o altfel de Rromanika, oricit de absurd ar suna sau ti s-ar parea. Uite aici pe cineva din Romania care este in tara aia infecta de citiva ani si abia asteapta sa scape de acolo. Si iubeste “copilasii” la fel de mult ca noi. Cine vrea sa vada adevarata fata a Cacanadei sa faca bine sa-i citeasca blogul. A deranjat pe multi parerile ei, dar, ca intotdeauna, adevarul doare. Io tocmai am revenit din Gradina Botanica din Bucuresti, unde am hranit alti “copilasi”, cei din apa aia infecta, ca, de, cui ii pasa, nu?

  http://filosofiepebordura.blogspot.com/

  http://veveandcompany.blogspot.com/

  • Daca nu era o alta Romanica, nu esuau atatia romani (din specia aia de basisti jegosi) p-acolo.

   🙂 Stiu blogul cu veverite, ratoni, porumbei, samd 😀 Unul dintre preferatele mele 🙂

   Mi-am terminat ziua de ieri cu scandal cu bosorogii din vecini, mi-am inceput-o cu scandal cu bosorogii din vecini plus 2 aflati in tranzit! E un razboi civil “rece” in Romania, asta e clar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s