“Minciuna are picioare scurte” – valabil mai ales pentru aberatiile hingherilor basisti

Iata si dovada de care aveam nevoie !

Degeaba o minoritate tot spune ca eutanasierea nu este solutia la problema animalelor de pe strazi, fiindca e minoritate, deci ignorata. Asta e defectul democratiei aplicata la o societate imbecila. Cand majoritatea e imbecila din nastere, opiniile majoritare vor fi imbecile, e perfect normal. In mod normal cand 100 de oameni iti spun ca esti beat, te duci si te culci. In tara asta daca 100 iti spun ca esti beat ii ignori fiindca nu poti face altceva in mod legal !

Astazi insa am dat peste acest articol, in care insusi reprezentantul autoritatii in acest domeniu explica cum si daca eutanasierea ar fi admisa in lege, ar dura cel putin 8 ani pana toti cainii de pe strazi ar ajunge in adapostul primariei, stat 14 zile si apoi eutanasiati … asta in conditiile ideale in care nici un alt caine nu s-ar mai naste pe strazi [si nici nu ar mai fi abandonat, pierdut, lasat “sa se plimbe si el…” nesupravegheat, ca “se intoarce el…”, samd] … lucru evident de domeniul SF-ului in tara asta de bananieri [fara a beneficia si de luxul unor recolte de banane, desigur].  Si asta in conditiile respectarii la modul serios al legii, procedurilor legale. Deci nu ce a fost la Botosani, unde au ucis totul indiferent de vechime in azil, stare a sanatatii sau ca aveau deja familii adoptive in tara sau strainatate.

Mai mult, va dati seama ca majoritatea celor care astazi sunt protectori de zona vor face TOTUL pentru a salva aceste animale, si deci ne pregatim de un fel de razboi civil “rece” pentru urmatorul deceniu, practic?! Romania va fi SINGURA tara din care se va auzi de masacrarea celor care nu vor sa fie partasi la uciderea unor animale domestice (presupun ca si in China comunista s-au inregistrat asemenea cazuri, dar s-a reusit musamalizarea lor, ceea ce va garantez ca nu va fi cazul in Romania, oricat ar incerca statul roman sa isi perfectioneze tehnicile teroriste!)

Eu am zis de foarte multa vreme ca suntem prea saraci ca sa omoram in continuu tot ce ajunge pe strada. Si mai este un aspect: daca romanul abandoneaza si nu isi sterilizeaza animalele acum, cand presiunea este atat de mare cu atatia caini pe strada, de ce as crede ca atunci cand strazile vor fi “goale” romanul va deveni mai civilizat, mai responsabil ? Nu am nici un fundament logic ca sa ajung la o asemenea concluzie.

Deci intr-un fel faptul ca strazile sunt pline de caini, ca oameni mai sunt muscati, mutilati sau chiar ucisi [desi NICIODATA, in cazurile grave, NU a fost vorba de cainii vagabonzi!] reprezinta un factor de constrangere la nivel de individ. Multi din cei care isi sterilizeaza animalele (mult prea putini ca sa conteze cu adevarat) fac acest lucru doar din cauza acestei presiuni care se afla pe strazi, si prea putini fiindca, constientizeaza ca asa este normal pentru a controla numarul de indivizi ai populatiei canine/feline.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s