POWER TO THE BRAVE PEOPLE OF GREECE!

 

” These lazy people as you call us fought against Hitler where empires like France fell in a night. These Greeks also fought for their Freedom without anyone else caring against the Ottomans. And so we gained our Freedom. So learn some history first cause when another world war starts we will still fight for our Freedom and yours too.  ”

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

20 Responses to POWER TO THE BRAVE PEOPLE OF GREECE!

 1. ELLE says:

  Cind o sa vedem asta si la noi? Cind nu va mai fi cazul, probabil…

 2. Pingback: Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual il acuza pe inspectorul general Liviu Popa de josnicie – Domnilor inspectori sefi, sa nu va fie mila de copiii celor care vor fi dati afara; ganditi-va, intai, la copiii dumneavoastra

 3. Pingback: Vom avea si noi autostrazi? -China care garantii de stat ca sa investeasca in infrastructura rutiera din Romania

 4. Pingback: Astazi, la ceremonia organizata cu prilejul zilei Drapelului National, Basescu Traian a jignit din nou poporul roman « Hai ca se poate!

 5. Marian din...Berceni says:

  Stiu ca de mai multa vreme se vehiculeaza prin unele ” cercuri” desfiintarea Uniunii Europene. S-a dovedit un fiasco….mai ales pentru “unii”. Cam ce parere ai , cam cit va mai dura aceasta uniune a unora pe necazul altora ?Dupa cum stii nici un popor n-a fost de acord cu unele prevederi ale ” constitutiei ” europene. Politicienii au facut ce- au dorit .Ce se intampla in Grecia crezi ca va fi ” scinteia “…ce va aprinde …o flacara mocnita ?

  • Uniunea Europeana, in care Italia, Spania sau Grecia (ca de ROmania n-are rost sa mai comentez) este la egalitate cu Germania sau Austria, nu poate fi decat o mare idiotenie. Sper ca realitatea ii va sanctiona pe iresponsabilii care au facut aceasta ticalosie si pe nemernicii care au profitat de ea, si va face dreptate in aceasta privinta…

   Acum, sincer, revolta grecilor a venit mult prea tarziu si s-a indreptat intr-o directie moarta. Trebuia sa-i apuce demult, sa nu se ajunga la existenta politicienilor corupti, a jocurilor murdare si sa se remedieze problema suprapopularii tarii lor (mai ales in raport cu resursele naturale).

   • Marian din...Berceni says:

    Maria Ta sti ce mare curiozitate am?De fapt o…asteptare…Ce tara va fi PRIMA care , fie in urma presiunilor populatiei ,fie in urma unor guvernanti mai patrioti , mai nationalisti, mai rigizi….mai a la Le Pen [ Dumnezeu sa-l odihneasca ] sau de ce nu a la …Vadim Tudor , ce tara va fi prima care va spune in forummul european la Bruxeles : De ajuns ! Tara noastra iese din uniune incepind de…ieri ! Exemplul grecilor satui sa li se impuna la ei acasa , cum sa traiasca…mi se pare suficient de concludent si nu stiu inca ce finalitate va avea. Probabil ca or sa li se inchida gura cu ceva miliarde de E ” dati ” doar ca sa se vada ca uniunea este puternica si….solidara !Altminteri stiu ca inca de la inceputuri …au fost ” voci ” ce s-au indoit de viabilitatea acestei ” uniuni “.

   • Pana cand sa le “inchida gura” cu bani?! Cum Germania tine UE dpdv economic, cred ca ar trebui sa fie primii care sa ia atitudine.

    Deutschland über alles !

 6. Marian din...Berceni says:

  Maria Ta ! De aceea am si intrebat . De fapt trebuia sa pun si intrebarea [ era de bun simt ] cind tarile ce ” dau ” adica contribuabilii acestor tari si vreun lider adevarat …daca vrei in genul ” Cancelarului “…sa se ridice la Strasbourg sau Bruxeles si sa zica : “Gata , incepand de …ieri tara mea nu mai este dispusa sa acorde ” ajutoare ” pentru niste popoare pe care …tot ” noi ” i-am nenorocit ! Si ca sa fiu in ” ton ” cu finalul apoteotic al Mariei Tale : Sigh Hail !

 7. Marian din...Berceni says:

  Atunci vorba ” Cancelarului ” pentru tiganii de romani : Nacht und nebel ! In noapte si ceata vom sfirsii deoarece ne meritam soarta.

  • Romanii sunt in noapte si ceata de cand se stie ceva din haznaua asta imputita… si uite ca se incapataneaza sa ramana asa.

   Da, romanii per ansamblu merita o soarta mult mai cumplita decat ar putea vreodata sa li se ofere in mileniul III !

 8. Marian din...Berceni says:

  Atunci vorba ” Cancelarului ” pentru tiganii de romani : Nacht und nebel ! In noapte si ceata vom sfirsii deoarece ne meritam soarta.Sieg Heil ! Prozit …Maria Ta !

 9. Pingback: Christine Lagarde a fost numita director al FMI « Hai ca se poate!

 10. Marian din...Berceni says:

  Maria Ta dar Papandreous asta n-a mai fost odata Prim ministru al Greciei ? El cu …socialistii sai ? Parca aveau si un …partid PASOK. Imi aduc aminte ca nici atunci grecii nu erau o mare de liniste cum este Romania si totusi la greci se TRAIA ,nu ca-n Romania > Si hai sa zicem ca p-atunci aveam Securitatea, Militia…ma rog …ce” aveam” p-atunci ..Insa AZI ? AZI CE DRACU MAI AVEM , SAU AVEM ?! AZI DE CE NIMENI NU IESE SA -SI STRIGE NECAZURILE IN STRADA ? Ce mortii masii a ajuns poporul asta…popor de balega ?Eu am mai spus …desii sunt batran …asi iesii , chiar cu riscul ca -mi voi gasii moartea….singura dorinta ar fi sa am asupra mea un AK 47 si o …unitate de foc. Stii…sa nu mor chiar ca un sclav netrebnic. ….asa cum considera astia de azi ca sunt si suntem . Am intrat si la cei de la ? Noua Dreapta ” pe blog….academic vorbind…labareala…Lozinci…si cam atat. Mai multi oameni au scos aia de la Poli Timisoara …decit ei .La Romania Mare …la fel. Pai daca ei cu …partide , deci cu oameni in spate , ei se tem eu…ce dracu sa mai zic ?Eu si altii ca mine…

 11. Marian din...Berceni says:

  JFL HIDDEN CAMERA PRANKS & GAGS : HIGE RED FLAG .Maria ta cauta, priveste si….amuza-te ! Asta-i potrivit Romaniei …in Grecia…am vazut!

 12. Tanya says:

  Scuze ptr off topic …. pune si tu site-ul http://haicasepoate.eu/ in blogroll TE ROG … eu te-ma adaugat …………..si felicitari pentru cresterea in Page Rank 🙂 PR 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s