SCLAV AL LUI JOHNNIE WALKER

Sluga la RUSI pot sa inteleg.

Sclav al Johnnie Walker  – NU!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

14 Responses to SCLAV AL LUI JOHNNIE WALKER

 1. Pingback: Juristii din administratiile financiare se “scolarizeaza” si se distreaza la munte pe banii statului « Hai ca se poate!

 2. Marian says:

  Maria Ta …daca nici acum nu se trezesc nemernicii astia ce l-au ales….meritam un razboi civil …sa scapam dracului de javre si de alesii lor.

 3. Marian says:

  Multumesc pentru indicatie.Am stat ieri pana la 2200 de am vizionat si pe cele de la noi din ’89. Cata diferenta intre oamenii aceia si cei de azi … Stau si ma-ntreb : oamenii aceia nu sunt …totusi tot cei de azi , sigur cu douya zeci de ani mai varstnici…dara ceiasi oameni ?Ce dracu s-a intamplat cu ei.Am vizionat si materiale cu Piata Universitatii…Nu sint totusi aceiasi oameni ? Ma uitam si la mineri, la minerii veritabili….Azi cam ce au de comentat ? Nu si-ar dorii sa mai faca o ” vizita ” prin Bucuresti ?Ni de alta dar trebuie plantate flori pe la Guvern , pe la …Cotroceni… si de ce nu pe la Ministerul de Interne …nu de alta dar acolo este si Ministerul Muncii si parca si ala al Sanatatii …Oare la aia nu le trebuie flori plantate in fata sediilor sau eventual pe…pieptul ministrilor respectivi ?

  • Manipularea… Atunci erau manipulati in sensul ala, acum sunt manipulati in sensul acceptari pasive, al supunerii la lozinci imbecile de genul “sa ne traim viata”, “fiecare pentru el”, “asta e”, “ne-om descurca noi”, “cum o vrea Dumnezeu”, samd… Majoritatea d-abia au asteptat sa ajunga acasa, sa toarne niste plozi, sa se bucure ca-i vad p-astia angajati la “multinationale”, sa consume pe credit si sa viseze pe datorie.

   Minerii veritabili probabil sa se bucura daca mai postesc o plosca de alcool sanitar… cati or mai trai dintre ei.

  • Daca oamenii ar fi gandit putin mai departe de varful nasului, TOTI securistii si comunistii ar fi fost exterminati in ’89, si ulterior familiile lor.

 4. Pingback: Dominique Strauss-Kahn va fi eliberat pe propria raspundere din arestul la domiciliu – Daca scapa de acuzatii mai are sanse DSK la presedintia Frantei? – Cine a dorit sa scape de DSK? « Dum spiro, spero

 5. Marian says:

  De…de Maria Ta…atunci cand strigam sus si tare .{..nu eu ci toti ce eram in piate , un numar imens de oameni} ” Jos Securitatea ” s-au gasit destui oameni ” cu capul pe umeri ” care spuneau pe unde apucau ca….”avem nevoie de Securitate si de specialistii lor , ca si ei sint tot romani si mai ales ..patrioti” si ne faceau contramanifestatii… Mai stie cineva cind s-au dus mai multi manifestanti de au atacat, de fapt au incercat sa atace sediul securitatii de pe Eforie ? Atunci au fost ” unii ” care ne-au indemnat sa mergem intai la Militia Capitalei ..linga “Victorioa” sa luam armament…armament…pe dracu…vreo cateva pistoale si cateva pusti ” geko” si cu alea sa atacam…o baza de profesionisti…Am ‘ mirosit ” este adevarat destul de tarziu capcana, si m-am” tirat” insa au fost destui cei ce au luat o plasa de zile mari. despre lustratie s-a discutat si in vara lui ’90…Si ce ? Pai tot oamenii inteligenti,” profesionistii” au fost cei ce au taraganat lucrurile…Inainte sa se numeasca ” Legea Ticu Dumitrescu ” se numea …Punctul 8 de la Timisoara.Nu s-a dorit Maria Ta. De atunci nu s-a dorit sa scapam de ei , de ” profesionisti” .De fapt de tradatori !Daca in ’90, sau in ’94 era adoptat ca Lege acel punct 8 de la Timisoara azi nu-l mai aveam pe Basescu si gasca sa in fruntea tarii . Insa cind am spus ceva despre Ion Iliescu ….mi-au scos mortii din groapa …Pe foarte putine blogguri isi permite cineva sa-l injure pe jigodia aia sovietica. Pe acele blogguri mi-am luat injuraturi cit pentru o mie de ani .Sper sa nu ma-njuri si domnia Ta …Sieg Haile …Maria Ta !

  • L-am injurat si eu pe Iliescu, cam la fel cum il injur acum pe Basescu… Doar de “alcoolic”, “degenerat” si “dement” a scapat, in rest i le ziceam pe toate… Chiuleam de la scoala sa ma duc in Piata Universitatii, sa-l injur pe Iliescu si javrele lui! Fix in ziua cand au venit minerii voiam iar sa fac o expeditie pe cont propriu, da’ m-au “prins” parintii cu nu-stiu-ce cacaturi si am ratat ocazia de a fi linsat in copilarie 😦 . Era clar si pentru un imbecil ca odata cu ajungerea la putere a FSNului soarta ne era pecetluita. Eu am avut ghinionul sa am de-a face cu securistii si mai ales cu plozii lor de la gradinita, si intuiam perfect ca sunt niste BESTII si niste GUNOAIE in ultimul hal, de o rautate patologica, o prostie crancena (in pofta lor de a distruge pentru a-si confirma mereu ca “pot” nici nu mai aveau disponibilitatea sa gandeasca pe termen mediu sau lung) si o frica ancestrala de nepotolit. Subspecia asta trebuia starpita ATUNCI si distruse toate nisele sociale care ar fi putut adaposti si propasi asemenea caricaturi patologice.

   La nivel de discurs, acum, cand e “pe banca de rezerve”, nea Iliescu e de la bun in sus. Si eu il citez de multe ori. Dar da-i o functie si ti l-ai facut pe DRACU stapan pe destinul tau!

   Sa nu uitam ca Basescu a fost mult timp “copilul de suflet” al lui Ion Iliescu, si au colaborat de minune cand au avut ocazia sa faca vreo ticalosie.

   Oricum, singurul care ar putea sa mature acum basescozitatea imi pare a fi tot “Batranul” Iliescu… Si ajungem iar in fundatura in care ne-a bagat mereu in Istorie mentalitatea asta tranzactionista de cacat!

   De aceea spun: TOTUL SAU NIMIC! Ori putem sa traim o viata demna de fiinta umana a Europei secolului XXI, iar pentru asta trebuie o REVOLUTIE, ori mai bine asteptam sa treaca viata si ne multumim cu sabotaje marunte la adresa micilor cacati spurcati de genul babei PDListe nebune, urechistului securist sau “omului de afaceri”/speculantului imobiliar, samd …

   • Marian says:

    Din pacate cei ce s-au lasat manipulati in 22-23 decembrie au inbatranit….sau nu mai vor sa se lase manipulati. Sufla si-n iaurt !Manipularea asta …are doua taisuri…Unul insa este dea dreptul distrugator : transforma oamenii in…legume !Oare cine are nevoie de o masa amorfa, de niste creere golite de idei, de niste …nici macar roboti , deoarece robotii asculta de un program prestabilit, oamenii….dispar pur si simplu. Oamenii inceteaza sa existe si la propriu si la figurat.A ca mai exista sclipiri, scantei…ca dumneata, Maria Ta [ sper ca nu te supara apelativul …] sau …de ce nu ca mine….asta deja nu mai deranjaza pe nimeni.S-a stins focul, nu mai ai nevoie de un batalion de pompieri…ajunge o baba cu o cana de apa .

   • Babuta ca babuta, da’ betivu‘ are jet puternic!

 6. Pingback: Despre acordul dintre Romania si Coreea de Nord – Ori Basescu nu este multumit de calitatea imnurilor si odelor care i se aduc ori vrea sa saboteze comunismul din interior « Hai ca se poate!

 7. Marian says:

  Mai da-l in pastele ma-sii cu ” jetul lui ! Cat va mai ” tine ” ? Nici ” jetul ” meu …nu mai face fatza si eu n-am baut si nu beau …nici macar pe sfert cit bea nemernicul asta !

 8. Pingback: Cata frica ii este lui Dinu Patriciu de Basescu? Atat de multa incat ii face jocul murdar. De ce simte nevoia Patriciu sa “inoiasca” PNL? « Dum spiro, spero

 9. Pingback: Astazi se implinesc 85 de ani de la nasterea lui Octavian Paler

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s