CACATUL: UNII CAUTA DIAMANTE IN EL, JAPONEZII IL FAC FRIPTURA, IAR ROMANII IL TRAIESC DIN PLIN

Incredibil: un cercetător japonez a folosit deşeuri umane pentru a sintetiza carne comestibilă! (VIDEO)

Cercetătorii japonezi au descoperit o cale de a crea carne artificială din deşeuri ce conţin fecale umane.

Mitsuyuki Ikeda, cercetător la Laboratorul Okayama, a dezvoltat bucăţi de carne bazate pe proteine provenite din excremente umane. Oficialii sistemului de canalizare din Tokyo l-au abordat pe omul de ştiinţă din cauza unei supraabundeţe a murdăriei din canalizare. Aceştia l-au rugat să exploreze posibilităţile de utilizare a acestui “nămol”. Cercetătorul a descoperit că murdăria din canalizare conţinea o multitudine de proteine, graţie bacteriilor.

Cercetătorii au extras aceste proteine şi le-au combinat cu un potenţiator de reacţie şi le-au pus într-un “explozor” care a creat o “friptură” artificială. Carnea conţine 63% proteine, 25% carbohidraţi, 3% lipide şi 9% minerale. Cercetătorii au colorat carnea artificială cu ajutorul unui colorant alimentar roşu şi au sporit aroma cu proteine de soia. Testele iniţiale au subliniat faptul că oamenii au considerat carnea artificială ca având gust de carne de vită.

Oamenii de ştiinţă speră ca această carne artificială să aibă acelaşi preţ ca şi cea provenită din surse animale, deşi în momentul de faţă aceasta costă de 10-20 de ori mai mult din cauza cheltuielilor necesare cercetării.

Profesorul Ikeda înţelege barierele psihologice pe care oamenii ar trebui să le depăşească pentru a mânca alimente create din fecale umane. Dar cercetătorii speră ca odată ce studiile vor fi terminate, oamenii să fie capabili să treacă cu vederea aceste detalii ale provenienţei cărnii pe care o consumă şi să fie responsabili pentru mediu şi să fie conştienţi de conţinutul redus în calorii.

VARZA, JAPONEZII ASTIA! LA NOI, MANCATUL DE CACAT ESTE IN TRADITIA SFANTA A POPORULUI ROMAN! CE STIU GALBEJITII AIA CE E BUN?! GUTA, ADRIAN MINUNE, VALI VIJELIE, VIORICA DIN CLEJANI – MAI ARE CINEVA ASA CEVA, MA?! VIATA ADEVARATA CA IN ROMANIA – NICAIERI NU MAI E, MA!

Advertisement

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to CACATUL: UNII CAUTA DIAMANTE IN EL, JAPONEZII IL FAC FRIPTURA, IAR ROMANII IL TRAIESC DIN PLIN

 1. Marian says:

  Cind eu am facut …cam aceeasi afirmatie prin 1967 …mai ca nu m-au exmatriculat din ” Eminescu”….am zis Bogdaproste ca am ” scapat ” cu un patru.Ce zici n-ar trebuii sa ” cer ” drepturi de autor…asta daca voi mai gasii [?] acea “teza ” la chimie prin arhivele liceului M.Eminescu ?

  • 😀 Iti dai seama ca acum, daca ai fi continuat studiile, ajungeai laureat al premiului Nobel si multi-miliardar ca urmare a vinderii patentului?! Japonezii s-au apucat recent de treaba, tu aveai minim 30 de ani avans! Iti dai seama ce realiza un fast-food cu descoperirea asta?! Practic se breveteaza perpetuum mobile in industria agro-alimentara!

   Eu chiar as cauta teza aia 😉 Putin probabil s-o mai gasesti dar… merita incercat! O punem pe Internet in paralele cu filmuletul asta 😀 !

 2. Marian din Berceni says:

  Da, dar tot nu pot”revendica ” paternitatea “ideii “…Noi romanii am fost invatati de 2000 de ani sa mancam ….cacat .Primul nostru “invatator ” in mancatoria de cacat se numea [ culmea …era grec !] Andrei …Ce-i rau ,e ca n-am invatat de 2000 de ani nici sa ne spalam pe dinti dupa o masa asa de …inbelsugata !Am continuat si chiar am terminat cursurile liceului Eminescu…in ’70 insa n-a mai fost nevoie sa fac si ” cercetari ” in domeniul mancatoriei de cacat pur…deja Ceausescu si ai lui erau pe val si ..luau ” caimacul “!.AZI …ar fi tarziu…la cat cacat mananca si Basescu si gasca sa…ar trebui dezvoltata o adevarata industrie si….n-am nici bani si nici timp pentru asa cev.a..Pacat …voi murii sarac ! Ce sunt insa sigur e ca dupa moartea, mea se va gasii in mod cert cineva care, sa ….manance cacat pe socoteala mea !O seara buna Maria Ta !

 3. cosmin says:

  e o prostie cu japonezii astia cu ochii mari!!!

 4. cosmin says:

  i am cosmin and t play in the park

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s