PORTRET DE HINGHER: FLAVIUS BARBULESCU – GUNOI CARE TREBUIE STARPIT! IERI, DACA SE POATE!

Barbulescu Flavius. Portret de hingher

Barbulescu Flavius Dumitru, hingherul sef al Brasovului e fascinat de “numerele mari”. A omorat un “numar mare” de caini, (nu mai putin de 30000, dintre care peste 8000 numai in 2008 si 2009, cand eutanasierea era interzisa) si, la o conferinta pe tema protectiei animalelor desfasurata la Munchen, (unde venise pe cheltuiala unor asociatii) a oripilat pe toata lumea cu un alt “numar mare”:26000 (de caini omorati pana atunci). Pesemne ca nemtii nu prea inteleg simbolismului “numarului mare”, nu inteleg ca un animal mort e poate un act de cruzime insa un “numar mare”, (26000 sau 30000) de animale moarte nu e decat o statistica.

Barbulescu Flavius Dumitru e un hingher “ideologic”. Nu se multumeste sa chinuie si sa omoare caini ci vrea sa convinga natiunea ca omoratul si chinuitul cainilor nu e un simplu act hingheresc ci o “stiinta”, o “doctrina”, o “cale”. De acea vorbeste (exact ca un inginer zootehnist) de “capete” atunci cand se refera la caini, sigileaza orice declaratie (oricat de tampita ar fi) cu formula “conform legislatiei in

vigoare”, isi propaga regulat ineptiile prin presa locala, invoca ritos “institutiile statului”, se prezinta in fata autoritatilor numai in uniforma si are oroare de cuvantul “hingher”, pe care vrea sa-l elimine din limba romana. De fapt, el nici nu conduce un serviciu de “hingherit” ci un ”Serviciul Public de Gestionarea aAnimalelor” (S.P.G.A.). Nu are in subordine niciun “hingher” ci numai “inspectori”, pe care i-a spalat pe creier, demonstrandu-le “stiintific” ca: “hingherii nu mai exista”, au disparut ca dinozaurii, in vremuri imemoriale.

Barbulescu Flavius e un manager desavarsit. “Serviciul Public” pe care il conduce functioneaza intr-un sediu luminos, mobilat modern, cu parchet laminat, birou pentru “director” cu placuta aurie inscriptionata pe usa, aer conditionat, calculatoare, secretara cu ochelari (sotie de “inspector”), ficus si-un jurist care poarta in mod inutil si stupid, aceeasi uniforma pe care-o poarta hingherii “pe teren”. Cat despre Adapostul de caini pe care-l administreaza, desi nu-i decat o spelunca ordinara (incropita intr-o fosta ferma de porci, cu hale umede, inegrite, duhnind a moarte, fara sala de chirurgie, fara postoperator si fara apa curenta) a dobandit cu brio “certificatele de calitate” ISO 9001 si ISO 14001.

Lui Barbulescu Flavius ii plac armata, politia si pompierii, ii place sa creada ca hingheritul e un soi de gherila urbana si evident, ii place sa faca pe “comandantul generos”. Isi imbraca hingherii in uniforme militare care amintesc de “camasile negre”, “camasile brune” sau “camasile verzi”, le da insigne de rangeri texani, le pune-n brate pistoale cu tranchilizant si flacoane-ntregi de ketamina (drog de risc), nu zice nimic cand “baietii” trag la masea in timpul programului, si-i binecuvanteaza cu teancuri de bonuri de benzina. Din cand in cand, ii lasa pe “inspectori” sa joace conquiztador pe computerul secretarei, le da cate-un whisky si-i autorizeaza sa traga chiolhanuri cu gratare din carnati expirati primiti gratuit de la supermarketuri, (evident, pentru hranirea cainilor).

Barbulescu Flavius si-a construit o vilisoara de toata frumusetea, circula cu un SUV Mitsubishi L200, negru (daruit de Consiliul Local Brasov) caruia ii poate atasa sau detasa (in functie de cat de discret vrea sa fie), niste inscriptii galbene magnetice ( “112 SGA” ) si, pana in 2010, reusise sa-si planteze aproape toata familia in serviciul pe care-l conducea. Taica-sau (pensionar) era seful “inspectorilor”, socru-sau, ingrijitor la adapost iar frate-sau fusese (ce-i drept putina vreme, pt. ca nu i-a placut) “inspector”.

Intre 2001 si 2010 cand se omorau cam 500 de caini pe luna, Barbulescu Flavius Dumitru se putea baza pe vajnicul ”personal veterinar de specialitate” din subordine : Medicul Sabau Cristian si tehnicianul veterinar Moldovan Dorin. Sabau Cristian e un personaj inocent: are vreo 53 de ani, din care vreo 10 i-a petrecut in facultatea de medicina veterinara, n-a castrat si n-a tratat niciodata vreun animal, a fost in Mongolia in calitate de ghid unde a vazut o iurta cat un stadion olimpic, a identificat, chiar in adapostul S.P.G.A., un “Saint Bernard pitic”  si daca-l intrebai de ce nu trateaza niciun caine, raspundea aproape urland: ”nu intelegi ca primaria n-are bani, domnule, n-are baaaaani”. (Practic, pe Sabau l-a plasat “in sistem”, Enache Dorin, directorul DSVSA, ca sa aiba Barbulescu Flavius o marioneta care sa bage diagnostice din burta si sa-si puna parafa pe asa zisele eutanasii). Tehnicianul veterinar Moldovan Dorin, omul de incredere al lui Barbulescu, complicele lui numarul unu, se distreaza castrand cate-un purcel, fara anestezie( pentru “cunoscutii” care nu vor sa cheme medicul veterinar), a falsificat de multe ori diagnosticele din registre (in locul lui Sabau), a infipt seringa cu T61, (benzina, sulfat de magneziu etc) in inima a mii de “capete” de caini (tot in locul lui Sabau) si evident, isi construieste si el, ca tot hingherul, o casa cu etaj.

Inainte de a le “eutanasia”, Barbulescu Flavius le-a dat celor 30000 de “capete”/animale, “sansa” sa moara singure: le-a lasat sa se sufoce in sicriele pe roti ale S.P.G.A.-ului,( unde se chinuiau sa respire prin gauri facute cu burghiul), le-a lasat nemancate cu saptamanile, nebaute cu zilele, nevaccinate, netratate dupa cura de virusi din adapostul lui imputit. Le-a lasat sa se muste intre ele, sa sangereze, sa se infecteze, sa fete in padocuri mizerabile si sa-si manance puii. Si pentru ca cele mai multe s-au incapatanat sa nu moara, Barbulescu Flavius a dat ordin “personalului veterinar de specialitate” sa le omoare si pe urma, daca mai e timp si pasta-n pixuri, sa le “diagnosticheze” la gramada cu cele 4 “boli incurabile” atat de dragi lui: “mamita, demodecie, enterita cronica si casexie”.

Personalul veterinar de specialiate” din subordinea lui Barbulescu Flavius se lauda, cu “performante remarcabile” in domeniu. De pilda, Sabau Cristian ar fi reusit sa eutanasieze 131, respectiv 210 animale in 3, 4 ore (cand oricarui alt veterinar i-ar fi trebuit cel putin 11- 17 ore) si a identificat niste animale cu “afectiuni” unice si irepetabile (printre cele prinse de hingheri). De pilda, a gasit niste masculi care sufereau de “mamita”, niste pui “batrani” (cu “senilitate”) si niste cadavre vii. Speriat pesemne de natura cu asemenea anomalii si de posibilitatea transmiterii lor in masa la alte animale si la om, “personalul veterinar”de specialitate s-a grabit  sa “eutanasieze” si sa trimita la Protan toate exemplarele “deviate”.

Ajuns la 39 de ani, Barbulescu Flavius vorbeste cu mandrie despre “cariera” sa. Priveste nostalgic (si invidios in acelasi timp) poza Simonei Panaitescu (zeita mama a hingheritului romanesc cu 140000 de caini omorati la activ) care troneaza pe birou ca o iconita cu Maica Domnului, rememoreaza vremurile de glorie dintre 2002 si 2009 (cand hacuia cca 500 de caini pe luna) sustine ca S.P.G.A. e recunoscut “ca cel mai eficient serviciu din tara”, ca a prins si omorat caini din 5 judete”( Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Suceava, Alba), ca avea contracte cu zeci de localitati si devenise principala speranta a lui Scripcaru la o gura de “ excedent bugetar” (aducea la buget cel putin 130000 de lei pe an, cam 10% din cat consuma (!), dar tot e ceva). Apropiatilor le vorbeste si de planurile lui de viitor. Viseaza sa omoare caini inca 25 de ani de-aici inainte, sa-si extinda raza de actiune la 10 judete si sa iasa la pensie direct de la o eutanasie in masa (cel putin 250 de caini).

Pe Barbulescu Flavius nu-l lasa sa doarma vocatie sa de legiutor. El este autorul versiunii originale si al nenumaratelor versiuni modificate, completate si din ce mai tembelizate ale nefastului Regulament 66/1999 “privind cresterea si detinerea animalelor domestice si pasarilor de curte in Municipiul Brasov”,(de departe cel mai ilegal, mai neconstitutional si mai cretin HCL brasovean din ultimii 15 ani). Dar Barbulescu Flavius nu s-a oprit la un simplu HCL. A simtit nevoia sa merga mai departe. Si-a mers pan’a ajuns in locuri unde niciun hingher nu mai calcase. A ajuns de-a dreapta prefectului Bucurestiului Mihai Atanasoie si de-a stanga senatorului Urban Iulian. In preajma lor a descoperit Barbulescu, ”chemarea Legii”. Langa Urban a simtit chemarea “Legii de protectie a animalelor” care se cerea abrogata de urgenta pentru ca interzicea eutanasia cainilor si pt. ca transforma “cruzimea fata de animale” in infractiune. Alaturi de Atanasoaie a simtit chemarea “Legii de gestionare a cainilor fara stapan” care se cerea reactualizata (pt. a neutraliza blestemul interdictiei eutanasiei din legea de protectie) si “imbunatatita” pentru a da posibilitatea hacuirii tuturor cainilor in 2-3 zile (pe motiv ca sunt: “agresivi, bolnavi grav, incurabili, irecuperabili, agresivi, periculosi, neidentificati, identificati, lasati in libertate, fugiti, rapiti etc “), pentru a omora de tot adoptiile (in vederea mentinerii cat mai multor animale in adaposturi ca “materie prima” pentru profitabilul proces de eutanasiere/incinerare) si pentru a mari puterile hingheresti dandu-le trogloditilor de hingheri dreptul de a tranti amenzi de 5000-10000 de lei pentru tot soiul de aberatii (unele fara nicio legatura cu obiectul legii).

Barbulescu Flavius iubeste “autoritatile statului” si “autoritatile statului” il iubesc la randul lor. De ce? Pentru ca e unul din “animalele de companie” preferate ale primarului George Scripcaru, pentru ca se trage de sireturi cu comisarul Mircea Popa, (seful Politiei Municipiului), se bate pe burta cu viceprimarul Gabor, este pupilul lui Enache Dorin (directorul DSVSA Brasov) si pentru ca este primul pe lista cu “obiective ce trebuie protejate”, pe care Scripcaru o trimite lunar Politiei Nationale, Politiei Locale, DSVSA, ANSVA, DSP-ului, Inspectoratului Scolar Judetean, Garzii de Mediu, Regiei Padurilor Kronstadt, Regiei Apa (si celorlalte institutii ajunse partial sau total, prin “descentralizare”, sub cizma sa grea de primar).

Barbulescu Flavius detesta Societatea Civila, detesta asociatiile de protectie a animalelor despre care zice ca “n-au niciun drept sa-l controleze, sa-l monitorizeze”, mai ales daca n-au nici macar bunul simt sa-i hraneasca animalele din adapost, sa i le trateze medical, sa-l ajute sa le eutanasieze si sa accepte protocoale inepte din care numai el are de castigat.

Barbulescu Flavius Dumitru n-a lasat necalcata in picioare nici macar o lege din zecile de legi cu care s-a intersectat pana acum si a comis cel putin o infractiune la doua zile si cel putin 3 contraventii pe zi. Intr-o enumerare partiala: a omorat intre 7700 si 10000 de caini cand omorarea lor devenise infractiune; a omorat in chinuri mii de animale (in primii ani de dupa 2002); a luat animale cu japca din curtile oamenilor sau din incintele unor firme; a luat, la cerere, caini din curtile stapanilor si din incintele unor firme; nu a hranit animalele; nu le-a tratat; nu le-a vaccinat antirabic; nu a dezinfectat adapostul; a falsificat diagnosticele animalelor la asa zisele “eutanasieri”; a interzis abuziv intrarea in adapost a cetatenilor si asociatiilor de protectie a animalelor; a omorat cainii in padocuri (si nu in sala de chirurgie); a lasat sa moara in chinuri animalele care nu mai aveau intr-adevar sanse de supravietuire; a inghesuit cainii ca pe sardele in rablele lui taratoare, sufocandu-i; a tranchilizat toti caini, mari, mici, neagresivi, agresivi (in conditiile in care numai medicii veterinari au dreptul sa ranchilizeze animalele); a folosit doze prea mici de substanta letala cand a omorat animalele; a omorat caini fara anestezie; a refuzat sa returneze caini revendicati si a refuzat sa-i dea spre adoptie; a achizitionat, detinut si folosit fara drept droguri de risc; a cumparat centolitri de substante tranchilizate si letale fara prescriptive medicala; a transportat cadavre cu masini care nu aveau autorizatie sanitar veterinara pt. transportul de cadavre si animale vii cu masina autorizata doar pentru transportul de cadavre; a transportat caini mai mult de 160 de km cu masini care aveau autorizatii de transport pe distante mai mici de 65 de km; a transportat animale ranite si tranchilizate fara acordul medicului veterinar oficial; a facut varza gestiunea trecand sute de caini dati spre adoptie in categoria cainilor eutanasiati; a refuzat sa permita accesul reprezentantilor asociatiilor de protectie a animalelor la actiunile de capturare, cazare, vaccinare., eutanasiere etc.(cf. art.11 din legea de gestionare) ; a incalcat legea armelor si munitiilor folosind armele cu tranchilizat fara aviz; a incalcat legislatia sanitar-veterinara, scotand animale din focare de rabie declarate pe raza altor localitati si cazandu-le in adapostul de la Stupini; a comis fals intelectual, fals in declaratii (in mai multe dosare penale) si uz de fals; etc. etc. etc.

Barbulescu Flavius Dumitru are 8 dosare penale si alte cateva zeci de plangeri impotriva lui, depuse la DSVSA, ANSVSA si la Politie. Cu toate astea, mai marii lui (pitici de gradina ai Scripcarului care activeaza cu o zecime de norma in functiile de consilieri locali ai Brasovului) n-au schitat nici macar de ochii lumii gestul elementar de a-l intreba ce se intampla la S.P.G.A.

Barbulescu Flavius e un “monstru mediatic” care are presa brasoveana (in special presa lui Scripcaru) la degetul mic. Daca de pilda isi pune in cap sa convoace o conferinta de presa la 3 dimineata pentru a anunta ca hingherii lui trec de la uniformele de iarna la alea de vara, se vor aduna cu siguranta vreo duzina de naparstoci de la Rtt, Realitatea, TVS, Antena 1 Brasov sau BZB, gata sa-i soarba cuvintele. De cate ori se hotaraste DSV-ul sa ne-arate vulpea turbata (pe care se zice c-o tine de vreo zece ani in congelator) si sa instituie o binevenita carantina de rabie, nu trece nici o ora ca aerul dimprejurul barbii hingherului sef se si umple de microfoane, reportofoane, blocnotesuri si intrebari cretine. In zece de ani de cand marele hingher a erupt pe “sticlele” si prin fituicile locale, zeci de ziaristi au roit in jurul lui ca mustele, i-au adus obolul mediatic, l-au periat si l-au imbalsamat ca pe mumia lui Tutankhamon ori i-au desfintat “dusmanii de clasa” (sau doar i-au boicotat) Iata cativa dintre hinghero-fanii cu legitimatii de ziarist: Liviu Cioineag (cu cel putin 12 slujuri la activ), Vifor Rotar, Dan Ghita, Paul Petrosel, Silvana Enache sau Daniel Giurma.

Barbulescu Flavius crede cu ardoare in “autoritatile statului” si in hotararea lor nezdruncinata de a-l scoate basma curata din toate porcariile. Crede in “baietii” comisarului Mircea Popa si in “inspectorii” directorului Enache Dorin Valter, (care stiu sa fusereasca si sa musamalizeze cu simt de raspundere, care sterg urmele potlogariilor ca niste mopuri, scapa probele printre degete ca niste jongleri beti si apoi trantesc peste ele purcoaie de “NUP”-uri). Spera ca procurororii si judecatorii vor confirma NUP-urile politistilor pe baza“irefutabilului” argument al lui “in dubio pro reo” (“dubiul avantajeaza faptuitorul”) ca si cand nu s-ar vedea de la o posta ca , “dubiul” care-l avantajeaza pe Barbulescu si pe ciracii lui se datoreaza tocmai refuzului dubios si puturos al politistilor de a-l risipi printr-o cercetare serioasa.

Si, ca sa nu mai existe chiar niciun dubiu ca exista un “dubiu” care-i avantajeaza, Barbulescu Flavius si Moldovan Dorin isi lustruiesc bocancii, isi calca uniformele si se prezinta in fata judecatorului gravi dar demni, ca niste veterani de razboi care dupa o viata de sacrificii, au ajuns sa fie injurati scuipati si umiliti de niste golani de cartier.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

20 Responses to PORTRET DE HINGHER: FLAVIUS BARBULESCU – GUNOI CARE TREBUIE STARPIT! IERI, DACA SE POATE!

 1. Marian says:

  Maria Ta [ inca o data sper sa nu fi deranjat de termenul pe care-l folosesc ] dar americanii …aia care se proclama aparatorii civilizatiei si ai drepturilor animalelor…n-au avut pe unul Bufallo Bill ? Stiu ca are si o statuie pe undeva prin America . Poate ca si acestui Barbulescu Flavius cineva ai va ridica o statuie .Aia…acolo la Munchen…ce au avut de zis ? Asta-i cred eu ce trebuie aflat, cum au reactionat aia ?Aia parca au mai multa “experienta”…in a …eutanasie.Nu a existat nici un protest din partea celor ce i-au ascultat expunerile ? Dar din partea celor ce reprezinta asociatiile de profil din Germania ? Chiar nimeni nu la luat cu ..huuo ? Nu stiu cum se ‘ zice ” huuo in germana…eu am invatat doar rusa si ceva franceza si mai tiu minte…ce au uitat altii…Chiar nici un ziar mai serios, nici o televiziune din Germania nu l-a luat la refec ? Eu cind am spus ceva infinit mai bland am gasit doua …[ cel putin ] care …m-au trecut Dunarea .Ma refer la blogul domniei tale si la cele doua corespondente…pe care ..le sti si singur .Deci…nimeni, nimic ?

  • Aha, bun, deci daca “americanii” l-au avut pe Ted Bundy, iar “englezii” pe Jack Spintecatorul, trebuie sa-l facem si noi erou national pe Rimaru si Mailat?! Poate ai vreun plan maret si pentru Marian Clita?!

   Da, o sa-i ridic eu o statuie lu’ Barbulescu 😉 : va fi imortalizat in fier topit, ca amaratii aia de la Pompei prinsi pe strazi 😀

   Ce-ti veni cu Munchen?!

   • Marian says:

    Chiar la inceputul articolului scrie negru pe alb ca individul a fost in 2009 sau 2010 la Munchen la o conferinta , simpozion pe tema protectiei animalelor, unde a fost trimes , sau s-a dus , sponsorizat, pe banii unei sau unor asociatii de profil.Intrebam : nemtii aia [ aia din Munchen …aia sunt nemti adevarati, au si o berarie p-acolo, evident nu mai e cea care a fost ] aia de la conferinta pe teme cainilor comunitari…aia ce au zis atunci cind tipul spunea p’acolo…ce spunea ? Asociatia aia de profil care l-a trimes …aia ce spune ?! Si de fapt cine-i tipul ? Este cumva , vinator ca vad ca umbla in costum …de camuflaj ?Pe tipi de genul asta daca-i inbraci in costum de genul asta si-i trimeti intr-o lupta…se caca pe ei din primul moment, insa asa, …par mai …duri [ nu te uiti ce figura patibulara are ?] si …se simt “barbati” . Altminteri ….”Onania….salveaza Romania” !Am urmarit postarile pe care ai avut amabilitatea sa le pui la Teo pe blog. Exceptionale !Mai ales aia cu ” Turismul ….negru…’ Ma gandesc ca, nemernicul asta de Basescu , urmareste sa, murim cu totii si apoi sa faca bani ,chemand turistii sa vada ..cat de buna-i carnea unui roman ….mort , ca viu oricum nu face doi bani !!Si apropo de blogul Teodorei…sper ca ai inteles la justa valoare ironia amara facuta atunci cind vorbeam despre acea postare referitoare la relatii bilaterale intre Basescu si …Coreea de …Nord !

   • Ah, la conferinta aia de la Munchen te referi?! Pai asta e trimis de statul roman! De ala care ne toaca noua vietile 😉 Ce puteau sa-i faca, sa-l linseze?! Idee buna, dar din nenorocire pentru noi, nemtoteii au cam depasit etapa asta de dezvoltare sociala 😦

    Hahaha, Flavius Barbulesc intr-o lupta!

 2. ELLE says:

  Trebuie dat mai departe acest articol, desi, in tara asta kkcioasa, in mod sigur nu se va intimpla nimic. Nimic bun.

 3. Marian says:

  DA MARIA TA ! Am un plan maret pentru Marian Clita ! Daca te intereseaza am planuri marete nu numai pentru Mailat sau Marian Clita , ci pentru toti ticalosii de pa Pamant :redeschiderea Auschwitz-ului ! Redeschiderea si functionarea la …capacitate maxima, macar doua saptamani! Cred ca o saptamana voi avea de lucru cu ….romanii, celelalte natiuni ….termin lejer in trei , patru zile . Siegh Haile Maria Ta !

  • Nu e bine, mai, ca se puie repede astia 😉 ! Trebuie sa identificam si sa desfiintam nisele sociale in care se propasesc jivinele astea, si atunci in cateva generatii vor disparea comportamentele astea de la sine din fondul genetic.

   Nu ne permitem pedeapsa capitala, mai ales in Romania: aminteste-ti cazul Tundrea, de exemplu.

 4. Marian says:

  La nemti sa nu discut caci vanatoarea este cam …ilegala[ nemtii vin la noi cind doresc sa dea frau liber pornirilor ” animalice”, vin la Balcic ]insa stiu ca acum vreo doi sau trei ani niste activisti pentru drepturile animalelor [ din aia seriosi nu….] au umplut cu balegar masina unui tip ce vanase un …zimbru sau ce dracu’ au polacii prin padurile alea ale lor[ sti la polonezi ” inca ” nu au un Verestoy Attila in parlament care sa a iba afaceri cu …lemn ] revin si spun ca i-au unplut aluia masina si pe din nauntru nu numai pe dinafara cu balegar …de a fost obligat ala s-o vanda caci si dupa spalarea de rigoare ….tot a grajd mirosea. In Brasov stiam ca exista un ONG …care se ocupa cu protectia si dreptul la viata al animalelor ? Aia ce au facut ? Daca atunci n-au facut nimic , acum nu pot face ce au facut activistii polonezi si anume sa-i lase aluia in fata casei o carutza cu balegar ? Sau, de ce nu, sa-i incarce acestui Barbulescu masina, cu …macar o tona de baliga proaspata de la ….vacile din primarie ?

 5. Marian says:

  Revin cu scuzele de rigoare . Te intreb eu …ONG-urile…asociatiile alea pentru protectia animalelor, alea care primesc bani grei [ parca KIKI mi-a dezvaluit asta ] acele organizatii…alea si activistii lor …ce pazesc ? Sau sunt doar asa sa ciupeasca ceva bani [ multi putini…nu conteaza , bani sa fie ..] si sa faca tam, tam…pe bloguri ? Alea de ce nu l-au actionat INCA in judecata pe Barbulescu asta >

  • ONGurile “primesc bani grei”?! Tu ai habar despre ce vorbesti?! De unde “primesc bani grei” ONGurile astea, ma, desteptule?!

   ONGurile sesizeaza “autoritatile statului”, adica exact alea care-l gireaza pe cacatul asa spurcat 😉 . Si Emilia Herescu are dosare penale (vreo 3) pe care le-au blocat ba la politie, ba la procuratura. Si spurcaciunile lui Volosevici din Ploiesti, la fel (Catalin Vlad, Dragos Rusu, Poenaru, etc).

 6. Marian din Berceni says:

  Nu eu am facut aceasta afirmatie cu ONG-urile ce primesc bani grei ci …KIKI .Daca te uiti peste tot se spune ca ” Patru labute ” sau ” Cutu . cutu ” primesc bani grei pentru a si putea desfasura activitatile…. De unde primesc banii…chiar ca nu ma intereseaza. Ma intereseaza ca nu este mediatizat [ de ce oare ?! ] nici un proces in care sa compara in fata unei instante un singur criminal…bunaoara acest Barbulescu…

  • Deci “Cutu Cutu” nu primeste bani mai deloc, sa stii de la mine 😉 . E foarte important acest “de unde primesc bani”, intrucat este una dintre cele mai importante aspecte (ia sa incerce cineva sa “primeaca bani grei” ca si-a facut un ONG, sa vedem cam ce succes are 😉 !

   Si ramane intrebarea ” de unde are famiglia Basescu bani de case, vile, masini, haine, accesorii, samd”… ca exemplu de ce “revelatii” putem avea in urma unui asemenea mod de a pune problema.

   Da, justitia romana are interdictie la atins hingherii.

   Hingheria falimenteaza Romania. Si nu doar dpdv financiar.

  • rusti says:

   marian, nici adaposturile de stat care nu sunt de acord sa faca manareli nu primesc fonduri grase, mergi la orice adapost de stat din romania care macar incearca sa fie demn de vremurile la distanta de sute de ani de omul cavernelor si ai sa observi ca daca nu ar exista voluntarii si chetele lunare facute de acestia, donatiile di ajutoarele din tara si din strainatate, cu ce baga statul acolo nu s-ar poutea tine nici 10 caini , sa ne mai intrebam oare cum in adaposturile in care animalele efectiv sunt doar obiecte de produs banuti se aproba fonduri peste fonduri de la primarii si totusi nu se pot aproba macar cat este necesar in adaposturile care chiar fac treaba:( nu mai zic de primarii zonelor de pe langa orase, comune sau sate, nici macar nu inearca sa acceseze fonduri pentru sterilizare cand se stie ca o parte din cainii abandonati sunt adusi si de la sate…care este interesul lor sa nu sterilizeze cainii ? ca doar nu scot bani din buzunar, exista fonduri pentru asta.

 7. Marian din Berceni says:

  Ba esti nebun ? Astea sint poze reale ? Ce vad este real ? Bai ce …inima poate sa aiba banditul asta …. Si cum ? Chiar nimeni nu-i poate ” da …” de cap ? Sincer abia acum am reusit sa-mi dau seama cum sa maresc pozele…Pai ce era la Birkenau sau Aushwitz….imaginile sunt asemanatoare …deoasebirea e ca victimele au patru picioare nu doua ca in ’44.Bai daca nu vedeam, nu credeam…Si astia se numesc …oameni ? Astia sint ” stapanii planetei ?”

 8. din brasov says:

  In brasov a inceput recensamantul animalelor. Sunt de acord cu aceasta inventariere. Mai putin cu felul in care se pune problema. Tocmai am primit o “somatie” prin care mi se cere sa sun la un nr de tel si sa declar ce animale de companie am. Deci, sa fie clar domnilor din consiliul local brasov. Acea somatie se putea numi foarte frumos solicitare. Pentru ca sunteti platiti din banii nostri si meritam o urma de respect. Iar daca nu stiti, in conformitate cu DEX, a soma mai inseamna si “a obliga prin amenintare”. Ghiciti cine semneaza aceasta somatie… tocmai barbulescu….

  • Aoleu! E clar ca se prevaleaza de acest “recensamant” ca sa poata sa ia animalele din proprietatea oamenilor pe viitor, cu forta (sau prin amenintari si intimidari), promovand vreo aberatie de hotarare locala care interzice detinerea animalelor in anumite conditii, etc!

  • rusti says:

   :)))) chiar ai primit asa ceva?:)))) presupunand ca si magarii care tin catele nesterilizate de care nu au grija si atunci cand nasc se debaraseaza de pui pe unde le vine mai bine or sa puna repede mana pe telefon sa declare ” oo…am o catea si f`o 10 puiandri in burta ei:))) halal recensamant:)))))) numai oamenii bine intentionati vor suna sa declare cate picioare blanoase au in proprietate si tocmai alora li se vor sicana zilele si sentimentele:(

 9. alin says:

  BASISTUL TAMPIT “ALIN”, CU E-MAILUL ” martisor_norocos@yahoo.com “, IP: 89.120.240.87 (din apropiere de Brasov, se pare), A FOST PUS SA MANANCE SI AICI CACAT. EVIDENT, A FOST CENZURAT. DEDICATIE PENTRU TOTI BASISTII: HOITURILE VOASTRE OR SA-MPUTA MORGA, C-O VETI SFARSI MAI RAU CA NICOLAE IORGA!

 10. Edward says:

  Moarte Tiranilor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s