DESPRE JANDARMI

Am vazut ca pe Theodora o preocupa mult soarta jandarmilor.

M-am uitat si eu pe Internetul asta, poate inteleg ce e cu somarlaii astia.

 

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to DESPRE JANDARMI

 1. ELLE says:

  Ce mizerii!

  • Si sa vedeti politia locala, ce puroaie a mai inregimentat!

   Astazi am avut show cu ei, ca venisera cu hingherii sa omoare cainii de pe strada si eu m-am bagat sa-i salvez… spurcaciunile dracului au saltat unul, la nimereala, pe cel mai amarat dintre toti!

   • Marian din...Berceni says:

    Politia Locala ? Pai ce dracu’ faceu acolo ? Ai pazeau pe …hingheri ?Alta treaba n-au ? De exemplu sa mai ” salte ” vre un tip ce protesteaza inpotriva vreunui primar ?

   • Da, hingherii merg cu escorta a politiei locale, daca e ceva cheama jandarmeria…
    Culmea e ca atunci cand mi-au venit mie la geam 5 derbedei cu sabii si care amenintau ca au pistol, desi a sunat maica-mea la 112 de 3 ori, nu s-a deplasat nimeni la fata locului! A doua zi au motivat ca li s-a taiat ratia de benzina (de la Sectia 4 Sud) si ca nu vin daca nu e “cu bataie”! Totusi, atunci cand un vecin reclama aiurea ceva (ca miauna pisica, ca se scarpina cainii, d-astea), vin in tromba! Acum, cand a sunat ipochimenul numit Poenaru, “tehnician veterinar” si pistolar de marca, politia locala a trimis echipaj cu “consilier” (asa scria pe o eticheta de pe bluza lui) in mai putin de 1minut (!) semn ca erau in proximitate.

    Data viitoare au spus ca vin direct cu politia locala si jandarmeria.

    Ma intreb si eu ce poate sa-mi faca daca le dau foc la masina cu un Molotov, fara discutii?!

 2. Marian din...Berceni says:

  Am vizionat si ce ai postat de pe internet despre jandarmi. Uita Maria Ta ca jandarmii nu trebuie sa stie sa vorbeasca ci doar sa bata ?Pentru meseria asta nu-i nevoie de filozofi sau de absolventi de ” Drept” ci de …mitocani adevarati !

 3. Marian din...Berceni says:

  Maria Ta…daca esti ” BAZAT” …poti face ORICE ! This is a free country ….poti servii cu cocteilurile dumitale pe cine doresti….

 4. gogu says:

  Domnule Presedinte,

  Subsemnatii
  – 1.-plutonier MATEI Grigore DRAGOS OCTAVIAN din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi;
  – 2.-plutonier adjutant LASCU Gheorghe SABIN, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi;
  – 3.-plutonier adjutant MITULETU Gheorghe IULICA, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi;
  – 4.-plutonier major FILIPESCU Florian RELU, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi;
  – 5.-plutonier MARCU Gheorghe ION, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi;
  – 6.-plutonier major CALANCEA Mihail DANIEL, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi;
  – 7.-sergent major NADASANU Octavian VIRGIL REMUS, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi;
  – 8.-plutonier adjutant PREDOI Nelu ROBERTO AUREL, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi;
  – 9.-sergent major TEIERU Ilarie MARIN DANIEL, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi;
  – 10.-plutonier BURLAN Gheorghe IONUT, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi;
  – 11.-plutonier GIEA Petre NICU CALIN, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi;
  – 12.-plutonier ALBA Dorel LAURENTIU EMILIAN, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi,
  – 13.-plutonier RAICU Gheorghe CLAUDIU, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi,
  – 14.-sergent major BRANZAN Ion IONEL, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi,
  – 15.-plutonier OPRITA Ion MIHAI MARIAN, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi,
  – 16.sergent major PAULET ADRIAN, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi,
  – 17.-sergent major NITULESCU EMIL COSMIN, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi,
  – 18.-sergent major VLADULESCU MIHAI, in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi,
  – 19.-plutonier ROSU Petre BARBU,din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi,
  – 20.-plutonier TIRIBENTEA Stefan MARCEL EDUARD, din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi
  – 21.-plutonier COADA Haralambie IONUT CRISTIAN,din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi
  – formulam prezenta

  CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA

  prin care solicitam,in contradictoriu cu
  – Inspectoratul de Jandarmi Judetean Mehedinti
  –MINISTERUL ADMINISTRA╚ÜIEI ╚śI INTERNELOR
  JANDARMERIA ROMÂNĂ

  – sa constatati nulitatea examenului pentru departajarea cadrelor militare, organizat la nivelul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedin┼úi si ca atare sa dispuneti revocarea ├«n totalitate a rezultatului stabilit de comisia de examinare ├«n urma examenului de departajare sustinut incepand cu data de 27.06.2011 si pana la 4.07.2011.
  – ca atare, sa dispuneti si anularea tuturor masurilor subsecvente organizarii si desfasurarii examenului, respectiv adresele comunicate noua ca urmare a desfasurarii examenelor, ├«n vederea numirii ├«n func╚Ťie a personalului, urmare a aplic─ârii m─âsurilor de reorganizare institu╚Ťional─â a Ministerului Administra╚Ťiei ╚Öi Internelor, precum si a Ordinului M.A.I. nr. 129/2011.
  – sa dispuneti revenirea noastra pe functiile detinute anterior desfasurarii examenului.

  MOTIVELE ACTIUNII

  În fapt:
  Toti petentii suntem angajati ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedinţi.
  Ca urmare a masurilor de reorganizare a unitatilor M. A. I., la nivelul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedinţi s-a desfasurat examenul pentru departajarea cadrelor militare angajate ale acestui inspectorat.
  Examenul s-a desfasurat in perioada 27.06.2011 ÔÇô 4.07.2011, cu incalcarea dispozitiilor imperative cuprinse in Ordinul nr. 129 din 23.06.2011, prin care s-a aprobat procedura cadru privind organizarea si desfasurarea examenului, in vederea numirii in functie a personalului, ca urmare a aplicarii masurilor de reorganizare institutionala cu anexa aferenta.
  Examenul este lovit de nulitatea absoluta si va solicitam sa dispuneti revocarea examenului si anularea tuturor actelor intocmite ulterior, urmand sa aveti in vedere urmatoarele considerente:

  1.Ordinul 129 din 23.06.2011, cuprinzand metodologia de examen a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 448 din 27.06.2011 si, prin urmare, a intrat in vigoare la data de 27.06.2011. Este evident ca examenul a fost organizat inainte de intrarea in vigoare a procedurii-cadru.

  Mentionam ca Ordinul prin care s-a aprobat procedura cadru de desfasurare a examenului a fost publicat si pe site-ul WWW jandarmeria.ro

  2.In anexa procedura-cadru, aparuta odata cu Ordinul 129/2011 la data de 27.06.2011, in art. 2.3. se mentioneaza: ÔÇťconditiile de inscriere si de organizare a examenului, bibliografia si tematica se afiseaza la sediul fiecarei unitati sau, dupa caz, subunitati afectate de masurile de reorganizare institutionala cu cel putin 20 zile inainte de data sustinerii primei probe.ÔÇŁ
  Examenul nu a fost anuntat conform metodologiei, cu cel putin 20 zile inainte de data sustinerii probelor, iar tematica si bibliografia nu au fost afisate anterior termenului de 20 zile si nici nu se putea realiza acest lucru, din moment ce normele metodologice au fost publicate in Monitorul Oficial chiar in ziua examenului.Incalcarea acestei norme , imperative este sanctionata cu nulitatea examenului.
  Drepturile fiecaruia dintre noi, cuprinse in normele imperative invocate, au fost incalcate, intrucat nu am avut la dispozitie cele 20 zile mentionate in normele metodologice pentru a lua cunostinta de tematica si bibliografia de examen si pentru a ne asigura o temeinica pregatire pentru examen.
  Precizam ca tematica generala ne-a fost comunicata pe data de 17 iunie 2011(cu noua zile inainte de examen), iar tematica pentru fiecare structura in parte ne-a fost comunicata la data de 19 iunie 2011 (cu sapte zile inainte de examen)

  3.Examenul nu a cuprins o proba scrisa ci doar interviu.

  Examenul la care facem referire, datorit─â importan╚Ťei deosebite pe care o incumb─â, ar fi trebuit s─â se desf─â╚Öoare ├«ntr-o manier─â obiectiv─â de departajare a candida╚Ťilor, respectiv at├ót prin proba scris─â, c├ót ╚Öi prin sus╚Ťinerea interviului, si dupa respectarea tuturor regulilor stabilite in procedura-cadru.

  Întrebarea fireasca care se pune este cea referitoare la oportunitatea pentru care s-a emis un ordin, respectiv Ordinul M.A.I. nr. 129 din 23.06.2011, privind o alta metodologie de selectie in vederea numirii pe functiile devenite vacante ca urmare a aplicarii masurilor de reorganizare institutionala intervenita la nivelul M.A.I,daca ACEST ORDIN NU A FOST RESPECTAT de comisia de examen.
  Ordinul M.A.I. nr. 129/23.06.2011 la pct.2.2. prevede posibilitatea ca organizatorii sa opteze pentru administrarea ambelor probe sau a uneia (proba scris─â sau interviul structurat pe probleme profesionale).
  Este de notorietate c─â cea mai complex─â ╚Öi obiectiv─â prob─â ├«n sus╚Ťinerea unui concurs este proba scris─â.
  Op╚Ťiunea organizatorilor concursului pentru organizarea interviului fara desfasurarea probei scrise a dat posibilitatea nerespectarii ordinului men╚Ťionat.
  Astfel ├«ntreb─ârile adresate de membrii comisiei la interviu nu au respectat acela╚Öi grad de complexitate fa╚Ť─â de to╚Ťi candida╚Ťii,candidati fiind picati la interviu in baza unor intrebari care nu aveau nici o legatura cu metodologia de examen,cu tematica si bibliografia de examen.

  4. Cu toate c─â exist─â o dispozi╚Ťie expres─â ├«n economia de text a ordinului men╚Ťionat (pct. 11.4.) care precizeaz─â c─â numai pre╚Öedintele adreseaz─â ├«ntreb─âri candida╚Ťilor, ├«n fapt, aceast─â dispozi╚Ťie nu a fost respectat─â.
  In raspunsul comunicat de intimata la plangerea noastra prealabila se vorbeste despre Ordinul MIRA nr.665/2008 care de asemenea nu a fost respectat.

  5.-Nu au fost respectate prevederile art.3.1. din procedura- cadru cuprinsa in Ordinul nr.129/2011 care dispune:ÔÇŁIn vederea organizarii si desfasurarii examenului prevazut la pct. 2.1 se constituie comisii de examen, respectiv comisii de solutionare a contestatiilor, prin dispozitie/ordin a/al conducatorului unitatii cu competenta de gestiune a resurselor umane, alcatuite din 3 membri.ÔÇŁ
  Am fost obligati sa semnam ca nu vom contesta nici unul din noi rezultatul examenului si nu ni s-a permis sa depunam contestatii .In acest sens nu s-a constituit comisie de contestatii.
  6. Ordinul M.A.I. nr. 129/2011 a fost emis fara respectarea prevederilor Legii nr.24/2000 privind normele de tehnica legislativa pentru elaborarea actelor normative, republicata.
  Acestea sunt motivele pentru care suntem nevoiti s─â ne adresam dumneavoastra, cu rug─âmintea ca ├«n raport de cele men╚Ťionate de noi, precum ╚Öi din examinarea ├«nregistr─ârilor audio-video ╚Öi a ├«nscrisurilor ce au ├«nso╚Ťit desf─â╚Öurarea probelor, s─â constatati nulitatea examenului,sa revoca╚Ťi ├«n totalitate rezultatul examenului pentru departajare ca urmare a aplic─ârii m─âsurilor de reorganizare a M.A.I., ca fiind integral viciat in ceea ce ne priveste, sa anulati adresele comunicate ulterior examenului si sa dispuneti revenirea noastra pe functiile detinute anterior examenului nul.

  Data
  16 august 2011 Semnatura

  Prin avocat Stoian Gheorghita

  DOMNULUI PRESEDINTE AL TRIBUNALULUI MEHEDINTI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s