POLITIA LOCALA ESTE O ADUNATURA DE PUROAIE UMANE DINTRE CELE MAI INFECTE

Alta pecingine care a cuprins localitatile Romaniei este aceasta asa-zisa “Politie Locala“, de fapt o adunatura de puroaie umane dintre cele mai infecte care se preteaza la orice mizerie, de la adapostul aberant pe care il ofera “functia”, “statutul” si “legea”. Asa cum fac toate gunoaiele din secta Basescului.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to POLITIA LOCALA ESTE O ADUNATURA DE PUROAIE UMANE DINTRE CELE MAI INFECTE

 1. Marian din...Berceni says:

  Atunci cand a fost infiintata aceasta “politie” se numeau gardieni publici, iar in randurile lor au fost incadrati multi tipi dati afara din politia nationala din diferite motive iar sefii acestor gardieni erau ” fosti” …Fosti politisti cu grade mari sau fosti militari din servicii tot cu grade mari. Sigur ca au mai primit asa de ochii si din ” afara ” sistemului insa diferit de faptul ca acestia { chiar daca doreau sa faca ceva} nu erau lasati ” de capul lor ” pe deasupra au fost ” educati ” tocmai de acele jeguri de care din diferite motive politia nationala sau armata sa dispensasera.Din aceste motive au ajun si ei niste jeguri !Pacat deoarece era infinit mai bine sa fi avut o Politie Locala serioasa in locul atator firme de …” Security ” cu tipii aia avand bocanci in picioare si pe 35 de grade la umbra .

  • Ce ma distreaza mardeiasii aia de la BGS, BIDEPA, cacat pe varza… culmea e ca unii sunt chiar baieti cumsecade inafara cercurilor lor de brute 😦 Multi tarani oligofreni in schimb, interlopi wannabe si retardati sinistri.

 2. Marian din...Berceni says:

  Te rog sa ma crezi ca [ oricat ti-ar parea de ciudat ] stiu ce spun referitor la Politia Locala sau Gardieni Publici cu se numeau initial.Asta e . Am avut niste cunostiinte incadrate la Gardieni Publici sau …Politie Comunitara. Dorel Simion . este unul dintre ei…si-mi este …nepot.

  • Dorel Simion?! Asta nu a fost boxer?! Ce treaba are el cu CACATII SPURCATI din Politia Locala?!

   • Marian din...Berceni says:

    Ala de a fost boxer este in….Jandarmerie [ doar a ” fost ” la Dinamo ] asta-lalt este varu-su…ambii nepoti mai aropiati sau mai departati .Cum ce treaba are ? Nu trebuie sa manance si gura lui o…paine ?Amandoi au acelasi tip si ani de scoala….pe banii parintilor .

 3. Marian din...Berceni says:

  A ca uitasem : si astalalt a fost tot boxer si era mult mai bun [ asa a fost considerat le vremea respectiva ] decat varu-su .

 4. Pingback: Cum este posibil? – Stelica Constantin Barna repus in functie fara examen « Hai ca se poate!

 5. danl46 says:

  Chestia asta cu poliția locală sună cam așa: cum facem să-i batem pe contribuabilii nemulțumiți pe banii lor? Sunt o versiune rentabilizată a Sturmabteilung. Cum crâcnești cum te împiedici pe scări.

  • Nu facea jandarmeria treaba destul de buna in sensul asta? Sau aveau nevoie de un adapost institutional si pentru aia mai putin dotati din toate punctele de vedere, care totusi doreau cu ardoare sa devina maciucari basisti?

   Oare or avea aceleasi inclinatii sexuale ca si membrii SA 😀 ?!

 6. Pingback: Regimul actual nu combate economia subterana pentru ca are nevoie de ea « Dum spiro, spero

 7. ALM says:

  Conform Legii, cele două maşini trebuie să fie ale Poliţiei Naţionale. Numai ei au dreptul să folosească blocuri de semnalizare luminoasă roşu-albastru. Poliţia locală, tot conform Legii, trebuie să folosească blocuri albastru-albastru. Din clip nu se vede ce scrie pe maşini dar, dacă sunt inscripţionate cu Poliţia Locală, atunci este un grav abuz! Cum, personal, am văzut maşini ale poliţiei locale semnalizate abuziv (există şi fotografii), mă întreb ce respect faţă de Lege şi cetăţean putem aştepta din partea lor?

  • respect faţă de Lege şi cetăţean?! De la POLITIA LOCALA?! De la “autoritatile din Romania”?! Astia sunt un jeg, o infectie purulenta, nimic altceva! Singura sansa e sa nu te lovesti de ei, nicidecum sa speri ca “oamenii legii” vor face pe dracu’ ghem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s