HINGHERI IMBECILI, TOTI O APA SI UN PAMANT!

Poveste șocantă la Dinamo: un fost angajat, otrăvit de o prăjitură destinată câinilor!

Autor:  Daniel Conţescu

„Gazeta Sporturilor” a dezvăluit astăzi povestea fabuloasă a otrăvirii lui Gheorghe Limbutu, fost șef de protocol al echipei de fotbal Dinamo.

Gheorghe Limbutu (60), pensionat în 2005 pe caz de boală, este un caz aparte la Dinamo, club de fotbal pentru care a lucrat ca șef de protocol.

În 2000, Limbutu a văzut moartea cu ochii. „Plecasem cu mașina clubului spre Săftica, unde echipa era în cantonament. Am oprit la un stop în Floreasca și am văzut că pe bancheta din spate era o cutie cu fursecuri, care purta sigla cofetăriei Ana (n.r. – deținută de rapidistul George Copos), am mușcat și în acel moment mi s-a rupt filmul. Mi-a luat vederea! Pe acele fursecuri era pusă otravă ca să omoare câinii la Săftica!”, a mărturisit Limbutu pentru „Gazeta Sporturilor”.

În viziunea lui Limbutu, vinovat este Jean Grama, administratorul Complexului „Dinamo”. „Grama fusese cu o zi înainte la Săftica, iar când a lăsat mașina, a uitat să mai ia și fursecurile otrăvite. Și nici nu mi-a zis: Băi, Gică, vezi să nu te atingi de alea, că mori! Nici nu mai știu cum am ajuns la Spitalul de Urgență, m-a dus cineva… Jean Grama a venit la mine și m-a rugat să nu spun la nimeni ce s-a întâmplat, fiindcă stricam imaginea clubului. Fiind om de cuvânt, n-am zis nimic nici medicilor, nici măcar soției”.

„Doctorii mi-au recomandat să intru imediat pe dializă și să fac transplant”, mai zice Limbutu, diagnosticat cu handicap de gradul I și având o pensie de 700 de lei. Limbutu ia câte 25 de pastile pe zi și se plânge că nu mai are bani pentru medicamente.

Limbutu a vrut să se sinucidă, unul dintre motive fiind acela că șefii de la Dinamo l–au tratat cu indiferență: „Borcea mi-a dat un șut în fund”. „Acum aflu despre această întâmplare. Trebuie să știu ce mănâncă fiecare angajat? Cine a greșit să răspundă”, a replicat, neștiutor, Borcea.

La Dinamo, stânga nu știe ce face dreapta. Iată un exemplu. „E prima dată când aud. Iar la Săftica, eu știu că sunt chiar iubiți câinii, nu s-ar fi recurs niciodată al otrăvirea lor”, susține Nicolae Badea, președintele Consiliului Director, contrazis de Jean Grama. Întrebat dacă au fost omorâți câinii, Grama a răspuns: „Păi, pentru asta era otrava, nu? Acum, nu mai știu cam câți erau!”.

Jean Grama: „Cutia era sigilată!”

Referitor la otrăvirea lui Limbutu, Grama a comentat: „Știa foarte bine ce e în cutie! Îi transmisesem, dar el a riscat pe pielea lui și a pățit ce-a pățit! Asta e! Așa e românul, tentat să bage mâna, chiar dacă i se spune că e în pericol. Plus că pe cutie scria mare: „Otravă”. Și era sigilată, nu putea să ia ceva de acolo decât dacă tăia scociul de deasupra! Comandasem la o firmă de la Giurgiu niște prăjituri otrăvite, ca să omorâm câinii din cantonamentul de la Săftica. E adevărat că miroseau foarte bine, îți lau nasul, probabil din cauza asta a și mâncat Limbutu! Se înmulțiseră foarte mult câinii de la baza de pregătire, făceau mare gălăgie și-i deranjatu pe jucători. Am încercat să băgăm animalele în mașini, să le ducem de acolo, dar s-au întors de fiecare dată. Nu se mai putea altfel (hotarase imbecilul!) ! Dacă Limbutu venea imediat și spunea, poate era salvat, îi făceau niște spălături și scăpa repede”.

Limbutu vrea să acționeze în instanță clubul Dinamo, dar are șanse puține de câștig, având în vedere că fapta s-a prescris.

Cand va spun ca in Ploiesti se vindeau tabletele de stricnina pentru cine voia sa se dopeze, si ca hingherii vand drogul folosit pentru tranchilizarea animalelor celor interesati de “senzatii tari”, va imaginati probabil ca sunt nebun?!

Vreti hingheriade?! Na, asta inseamna hingheriadele: puterea de a ucide data pe mana tuturor puroaielor umane!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to HINGHERI IMBECILI, TOTI O APA SI UN PAMANT!

  1. Pingback: Ipoteza soc in cazul revenirii caniculei in Romania. Este implicat USL in reaparitia caniculei? « Hai ca se poate!

  2. Pingback: Penibil – Sondaj de uz intern al PDL pentru linistea lui Basescu si cu Elena Udrea la 16% din intentiile de vot « Dum spiro, spero

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s