In atentia locuitorilor Municipiului Ploiesti

Primarul Volosevici si viceprimarul Cristian Dumitru ( http://www.ph-online.ro/ac​tualitate/item/398-cristia​n-dumitru-este-viceprimar-​din-nou ) sunt cei care dau verbal indicatii pentru uciderea cainilor capturati de hingherii de la Bucov si scornesc minciuni si pretexte aberante pentru a ne prosti oamenii, pe toata linia.

Am vorbit in nenumarate randuri cu viceprimarul in cadrul diverselor audiente, si de fata cu mine le-a dat indicatii telefonice criminalilor de la Bucov sa inapoieze cainele unui batran caruia ii fusese luat din curte (omul a facut si plangere penala) “doar daca nu este agresiv” (1). cine hotara ca e agresiv?! Raicu, Poenaru, Viorel – hingherul semianalfabet care aduce pitbulli si-i tine in lanturi acolo, Dragos Rusu?!; 2). era cainele din curtea omului!; 3). cainele fusese lovit de masina si avea o grava deformatie a bazinului;). Desigur, animalul a disparut pana am ajuns la “adapost” si au spus ca “l-au gasit mort”, dupa ce angajatii (in speta Raicu, individ care de-a lungul carierei sale de hingher a ucis nenumarate animale si a vatamat corporal cateva voluntare care au indraznit sa i se opuna) refuzasera sa i-l inapoieze in ziua in care l-au luat, mintind ca “de la Bucov nu se mai dau cainii”.

Desi in fata noastra se prefac a intelege situatia si a ne “da dreptate”, in realitate abuzurile continua si cu fiecare sesizare/audienta se rafineaza doar metodele de musamalizare.

Acum refuza si sa dea situatiile cerute prin acest formular: https://docs.google.com/do​cument/d/1k-4BMirPGYTTzk_7​c-QGfa-7Yjnr2eI94V6ul2v-hz​Q/edit?hl=en_US&pli=1 .

De aceea, cer sa fie depuse reclamatii la ANSVSA, Politie/parchet daca este cazul si la primarie, si sa se solicite aceste informatii de catre toti cei carora le pasa! Saptamana viitoare duceti-va si depuneti aceste acte! Fiecare zi in plus inseamna alti caini omorati, unii dintre ei chiar de pe proprietatile oamenilor! Aceste puroaie umane nu iau doar cainii din Ploiesti, ci si din comune cu care au facut contracte! Se amesteca in reglari de conturi intre vecini, cu scopul explicit de a teroriza populatia pasnica, de a favoriza clientela politica si de a spala/delapida fonduri publice!

Aceste adevarate buboaie purulente ale societatii romanesti sunt conduse de Catalin Costel “Cusetaru’” Vlad, individ de etnie roma, interlop cunoscut in Ploiesti si in imprejurimi, care si-a castigat porecla transformata in renume prin furturile din cusetele de dormit ale trenurilor.

Mizeria umana de Cusetaru’ s-a facut util leprei portocalii, ocupandu-se cu mobilizarea interlopilor de cea mai joasa speta din Ploiesti in timpul campaniei electorale (desigur, va imaginati ca si baietii aia mai aveau si alte treburi decat sa se strofoace pentru PDL la chemarea pacaliciului speluncilor, dar porcul tiganesc slinos a stiut sa isi prezinte ‘realizarile’ ca si cum ar fi contat). Drept rasplata pentru (inchipuitele) servicii aduse, aceasta ultima scursura a societatii a fost rasplatita de molima PDLprelor cu functia de DIRECTOR al Parcului Memorial “Constatin Stere”, transformand aceasta directie a Primarie Ploiesti intr-o ghena a favoritilor politici nefrecventabili.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to In atentia locuitorilor Municipiului Ploiesti

  1. PDLpre imputite, muriti! says:

    Dedicatie pentru toti cei nominalizati aici: http://www.youtube.com/watch?v=F6dAQawB90I !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s