PUROIUL UMAN FLAVIUS BARBULESC CONTINUA ACTIVITATEA INFRACTIONALA

Locuiesc intr-un bloc din Brasov, am in grija 2 caini din anul 2001 – luati de pui de pe strada de catre copilul meu, dar datorita spatiului mic ala apartamentului nostru le-am amenajat undeva in spatele garajelor din curtea blocului un mic tarc ,cu doua custi si avem grija de ei. Au carnete se sanatate, ii hranim, le facem curat, ii spalam, nu afecteaza pe nimeni. Primaria Brasov si-a revendicat acel spatiu si ieri 13.07.2011 au daramat un zid care inchidea acel tarc, au gasit cainii si au chemat de urgenta hingherii, care i-au tranchilizat si i-au dus fara sa anunte pe nimeni, la Adapostul de caini Stupini, ECHIVALENT AUSCHWITZ PENTRU CAINI.
Am fost sa ii recuperam SI VOI MARCATA PE VIATA de ce am vazut si auzit acolo: un grajd inchis, fara lumina si aer in care sunt tinuti cainii “proaspat” recrutati, in mocirla produsa de fecale si urina, URLETE sfasietoare, ochi disperati, schelete umblatoare. INFIORATOR.
Mai mult, perioada in care sunt “gazduiti” s-a redus de la 14 zile la 7 zile apoi sunt omorati. Se duc 3000 kg de cadavre lunar, adica in medie 100-300 caini ucisi.
Asta in conditiile in care LEGEA 9/2008 INTERZICE UCIDEREA CAINILOR SANATOSI, iar normele sanitar-veterinare impun inchiderea de urgenta a acestei orori teribile care se numeste “adapostul” de la Stupini!
Puroiul uman de Flavius Barbulescu si ultimele gunoaie care constituie armata lui personala pur si simplu SE CACA pe legile statului roman, pe societatea civila, pe cetatenii Romaniei, cu sprijinul autoritatilor statului devenite TERORISTE la adresa propriilor cetateni!
Suntem oameni, avem constiinte, putere de decizie, sentimente, avem putere, cum putem sa admitem asa ceva? Chiar nu se poate face nimic in tara asta pentru aceste animalute? Chiar cei ce au puterea pot ordona exterminarea acestor animale, fara ca nimeni sa ii impiedice?

Va multumesc pentru ca ati citit aceste randuri.

Cu deosebita consideratie,
Cristina Petier

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to PUROIUL UMAN FLAVIUS BARBULESC CONTINUA ACTIVITATEA INFRACTIONALA

  1. Pingback: Eveniment: Intr-o tara cu oameni fara reactie s-au gasit unii sa fure niste focoase « Hai ca se poate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s