MIOARA MANTALE: REACTIVAREA ZDRENTELOR BASISTE

Încă un pas către fraudarea voturilor diasporei FUTURISTA CU CAP DE MAIMUŢĂ, MIOARA MANTALE, PARAŞUTATĂ CONSUL GENERAL LA STRASBOURG…

Pregătirea fraudei electorale, plănuită a fi desfăşurată în 2012 prin ambasadele şi consulatele României, continuă nestingherită. Printr-o hotărîre, aprobată discret în şedinţa de miercuri a Guvernului, o altă ZDREANTA ORDINARA a lui  Traian Băsescu, fostul prefect al Capitalei, Mioara Mantale, a fost numită consul general al României la Strasbourg, înlocuindu-l în funcţie pe generalul SIE Marcel Alexandru, care a fost rechemat în ţară la expirarea mandatului.

Mişcarea s-a dorit a fi una atît de ascunsă, încît hotărîrea de rechemare în ţară a lui Marcel Alexandru şi cea de numire a Mioarei Mantale nu au fost incluse pe lista documentelor ce urmau a fi discutate în şedinţa de Guvern, cu acestea venind în mapă personal Teodor Baconschi, care le-a înaintat Secretariatului General, ce se ocupa cu pregătirea şedinţei. Sursele noastre spun că schimbarea a fost una dictată chiar de Traian Băsescu şi era aşteptată doar expirarea mandatului lui Marcel Alexandru. Consulatul General al României la Strasbourg este unul dintre punctele importante de pe harta reprezentanţelor româneşti în străinătate, unde se organizează o secţie de votare ce serveşte o largă comunitate din diaspora şi care acoperă atît sud-vestul Germaniei, cît şi regiunile franceze Alsacia şi Lorena şi unde la alegerile precedente au votat numeroşi români domiciliaţi în străinătate. Numita Mioara Mantale nu are nici un fel de pregătire diplomatică, fiind o „vivandieră politică” […].

 

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to MIOARA MANTALE: REACTIVAREA ZDRENTELOR BASISTE

  1. Marian din...Berceni says:

    Maria Ta explica-mi si mie cum de se poate ca toate curvele de pe pamantul asta romanesc sa ajunga prefecti, ministrii si mai stiu eu ce mama dracului iar atatea femei serioase ce dovedesc ca au ceva minte nu se pot misca din …bucatarie !Ce fel de clasa politica avem ? Cine dracu i-a votat pe astia ? Pe jigodia aia de …Borfeta , pe parashuta aia de Udrea …de unde dracu au venit astea de s-au cocotzat in fruntea tarii ? Cine-i nebunul ce le-a promovat si …pe ce criterii ?Si inca ceva…ai auzit ca se pregateste o noua lege pentru eutanasierea cainilor fara stapan ? Am inteles ca nu-i vorba doar de o lege locala …cica o vor vota in Parlament.Si Harbuz ala de a castigat { sau nu ? } in Neamt nu-i vorba despre acel doctor veterinar care prin anul ’97 era nu stiu ce mare secretar de stat la sanatate ?Care inpreuna cu javra de la Cotroceni au demarat pentru prima oara in Romania postrevolutionara tot ceva actiune de eutanasiere a cainilor…cu Basescu sau cu Lis…nu mai tin minte.

    • Harbuz n-a castigat 😉 . Electoratul USL nu a uitat ca e un sclav basist, si a stat acasa… Electoratul PDL s-a dus la vot si a iesit lepra PDLista (cu furturile de rigoare – contra pungi cu alimente, le-au luat actele oamenilor si au votat in locul lor, cu complicitatea comisiei; baloturi de voturi gata stampilate, deversate peste cele din urne, etc).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s