POFTA BUNA, ROMAN’LOR!

Fraţii bişniţari Băsescu n-au nimic sfînt: TĂTARII NEBUNI VOR DA MITĂ ELECTORALĂ 500 DE TONE DE PUI CONGELAŢI ACUM 7 ANI!

Mircea Băsescu a pregătit pentru anul 2012 circa 500 de tone de pui americani, care vor fi puse în pachetele cu mită electorală a PDL. Joi seara, Traian Băsescu şi fratele lui au făcut calculele pentru încheierea unui contract prin care anul viitor, în funcţie de data alegerilor, firmele lui Mircea Băsescu să aducă în România circa 500 de tone de pui şi copane congelate, produse care urmează să fie livrate către filialele PDL din cele mai sărace judeţe ale României, unde vor intra în sacoşele cu pomeni electorale. Ce s-a întîmplat? Un  libanez, cunoscut al lui Mircea Băsescu, om de afaceri cu acces la stocurile armatei americane, i-a făcut acestuia, zilele trecute, oferta lichidării în cursul anului viitor a unui stoc vechi, congelat în 2005, a cărui valabilitate pentru consum va expira. Prin urmare, în 2012 acea carne va fi veche de 7 ani! Pînă şi morţii se dezgroapă după 7 ani! În acest context, carnea ar putea ajunge în România, la un preţ de 0,40 de cenţi pe kilogram şi se poate dovedi cea mai ieftină mită electorală care poate fi dată în zonele sărace ale României. Preţul întregii cantităţi este derizoriu, fiind de circa 200.000 de euro, iar libanezul doreşte încheierea unui contract de achiziţie garantat pînă cel tîrziu la sfîrşitul lunii septembrie. Ideea este una agreată de Traian Băsescu, care i-a ordonat fratelui să efectueze o deplasare în Liban şi să încheie afacerea, singura problemă a celor doi fiind modul în care puiul congelat să ajungă în condiţii bune la alegător, fapt care a fost tratat drept un amănunt ce va fi rezolvat ulterior.

Eu imi imaginez ca scursurile PDListe din teritoriu vor supralicita: cantitatea de mita electorala oferita in teren se va injumatati fata de cea oferita de la Bucuresti, iar diferenta va ajunge in shaormarii, carciumi “de lux” (doar e fezandata bine…) si alte spelunci. Cand veti ajunge cu toxi-infectii alimentare prin paraginiturile numite “spitale”, sau veti scapa doar cu neplacuta experienta a inflamatiillor si ulceratiilor din cavitatea bucala, sa nu uitati sa ii multumiti din inima, din gura si din maini stapanului nostru, al tuturor roman’lor, Traian Basescu.

Bone appetite !

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s