VIERMELE PURULENT ANDREI VOLOSEVICI TREBUIE DISTRUS

Va informez ca pentru aceasta manifestare: „Golden Carpathian Ploieşti European Film & Fair” , primarul Volosevici a ordonat strangerea tuturor cainilor de pe raza municipiului Ploiesti fix cu o zi inainte, in cadrul “adapostului” de la Bucov fiind exterminati sute de caini in zilele precedente pentru a face loc noilor recolte.

Dupa ce a castigat alegerile prin mita electorala promovata cat se poate de deschis (“De ce Volosevici?” si urmeaza imagini cu PDLpre dand pungi si cadouri: http://www.volosevici.ro/decevolosevici.html ) si prin manipularea a mii de naivi care au sperat intr-un program de sterilizare si control al populatiei canine de pe raza Ploiestiului (pe sistemul Oradea), naivi care (printre altele) au platit din banii proprii corturi de campanie (care le-au fost furate in ultima zi!) si au strans semnaturi pentru el, acum acest puroi uman infect continua practica basista a hingheriadelor, asmutindu-si cozile de topor (o mare familie hinghereasca, intrucat la Bucov toti sunt sau s-au inrudit intre ei) asupra populatiei, cu sprijinul militiei numita pompos “Politia Locala”, al gunoaielor infecte din Jandarmerie si al scarbelor din Politia Romana.

Viermele purulent Andrei Volosevici a fost FILMAT luand MITA, si nu numai ca n-a beneficiat de bratari de fier, dar continua sa “faca legea” in municipiul Ploiesti.

Mai mult, in Ploiesti nu s-au acordat autorizatii de protest, nici ONGurilor si nici persoanelor particulare care doreau sa protesteze individual impotriva gravelor abuzuri ale administratiei locale din acest oras stapanit de securisti si mafioti criminali, in mod abuziv si incalcandu-se toate principiile democratice si ale unui stat de drept.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to VIERMELE PURULENT ANDREI VOLOSEVICI TREBUIE DISTRUS

  1. Buna tuturor. Va urmaresc de ceva vreme posturile si discutiile si am tinut sa va spun ca apreciez ceea ce faceti, pentru mine informatiile sunt interesante si maniera in care le furnizati, de asemeni. Multa bafta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s