Mai urîtă decît dictatura comunistă şi decît dictatura fascistă e dictatura neamului prost

“Mai urîtă decît dictatura comunistă şi decît dictatura fascistă e dictatura neamului prost. Prea s-au adunat atîtea neamuri proaste”, a spus Corneliu Vadim Tudor.

Dictaturile au devenit odioase exact prin ascensiunea neamului prost. Daca in alte regiuni si in alte vremuri, neamul prost a avut nevoie de un intreg arsenal de tehnici de manipulare si disimulare (doctrinele si cabotinajul fiind indispensabile) pentru a ascensiona la putere, in Romania nu a mai fost nevoie de asemenea complicatii… Asta-i chipul tarii, iata-l!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

13 Responses to Mai urîtă decît dictatura comunistă şi decît dictatura fascistă e dictatura neamului prost

 1. Theodora says:

  Doamne, ce urat este basescu!!!!!!

  • Cum, mai, cica-i “carismatic” 😀 !

   Reformeaza-i p-aia care l-au vazut pe Base – carismatic!

   Hahaha, inclusiv e domnisoara jurnalist, fosta traducatoare pentru OSCE, care imi spunea ca l-a votat pe Base pentru ca l-a cunoscut personal si, desi e “un taranoi”/”marlan” (nu mai retin exact), era “adevarat”, spre deosebire de ceilalti care erau “glugi de coceni”! 😀 Si n-arata rau, nebunatica!

 2. Pingback: De ce evita bloggerul Aliosa sa explice esentialul? « Hai ca se poate!

 3. Pingback: 30 august 1940 – Criminalul Dictat de La Viena – 71 de ani de cand Romania a fost silita sa cedeze Ungariei horthyste aproape jumatate din teritoriul Transilvaniei « Hai ca se poate!

 4. Marian din...Berceni says:

  Maria Ta ! iti readuc aminte ca Domnul Corneliu Vadim Tudor a fost cel ce ” i-a dat ” voturile Roamaniei Mari …matrozului chior. A dat un ordin si toti cei ce CREDEAU in Vadim si erau sustinatorii Ropmaniei Mari, l-au executat.Of Doamne daca am fi reusit sa iasa Presedinte Corneliu Vadim Tudor….altul era drumul Romaniei azi! Alta era viata pe care am fi trait-o !Ce mandrie asi fi avut sa spun tuturor : Sunt Roman ! Hai Maria Ta…ca mai e putin si scapam de javra asta chioara , tradatoare de tara, de banditul de la Cotroceni. Traiasca Romania Mare !Sus Patria …Jos mafia !

  • Nu raspund eu de prostiile facute de Vadim 😉 Eu citez doar ce mi se pare corect. Asa il citez si pe Iliescu: “Progresul si civilizatia sunt opere colectiva; supravietuirea este pe cont propriu” (citez aproximativ, din memorie, de pe blogul lui), si pe Basescu cu “Iarna nu-i ca vara” 😀 (cam asta e maximum de performanta intelectuala a tatarului degenerat, deh), dar asta nu inseamna ca apreciez personajele.

   Eu n-as “executa” asemnea ordine 😉 La votarea lui Base m-a pierdut 😀

   • Sper sa nu am dreptate si in ceea ce il priveste pe Gigi… europarlamentarul Becali, prin gratia lui Vadim Tudor, care acum se scalambaie pe manele, se sclifoseste cu leul de ipsos aurit si face cadouri de sute de mii de euro, cand PRM-ul care l-a scos din parnaie n-are sediu central 😦

   • Si cu Nastase, tot cacatu’ ala era! Cand au ajuns sa isi dea “de ales” intre tatar si tigan, romanii si-au dat foc la valiza. Din clipa aia mi s-a parut clar ca e o sinucidere colectiva.

 5. Pingback: Noul CISSmarket.ro

 6. Pingback: Noul CISSmarket.ro « Dum spiro, spero

 7. Pingback: Noul CISSmarket.ro « Hai ca se poate!

 8. Marian din...Berceni says:

  Maria Ta …am mai afirmat-o si cu alta ocazie { pe alte bloguri} si am fost porcait ca dracu si mi s-a dat si ban. Parerea mea este ca pana nu va venii un Zelea Codreanu in fruntea unei ostiri de tineri legionari gata sa-si dea viata pentru tara lor si pana nu vor purifica aceasta tara …prin foc si sabie nu vom avea parte de viata civilizata, de viata demna si nu ne vom putea numii urmasi ai dacilor liberi sau ai vechilor romani! Jos mafia…Moarte tradatorilor de Neam si Tara !!

  • Nu va veni nici un Codreanu… si daca va veni, va avea aceeasi soarta.

   Urmasii vechilor romani suntem – vezi cata frica, lacomie si rautate proasta ii macina pe concetatenii nostri 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s