SCLAVI BASISTI SUB O PROASTA ACOPERIRE: TOT DESPRE CARMEN MOLDOVAN

Ocupata in ultimul timp cu matrapazlacurile stupide in ceea ce priveste testul de popularitate al politicienilor de pe Irealitatea TV, pana acum necunoscuta traseista politica Carmen Moldovan a uitat sa stearga urmele politicianismului jegos de pe siteul sau, si anume din articolul “Situatia proastă a economiei românesti este rezultatul guvernării dezastruoase a PD-L si PNL“, unde afirma ca ” că situatia proastă a economiei românesti nu se datorează numai crizei mondiale, ci este, în principal, rezultatul guvernării dezastruoase a celor două partide certărete PD-L si PNL”, si sfatuia cetatenii suficient de prosti sa citeasca aberatiile sale sa “nu mai plecati urechea la promisiunile fără acoperire ale PD-L-ului și PNL-ului.” (ca si cum mai era nevoie de intelepciunea ei pentru un fapt evident).  

Nu stiu ce anume au de comentat cei din esaloanele superioare ale PSD (aceiasi care l-au propulsat si pe  infamul Harbuz, notoriu sclav basist scelerat, in postura de candidat USL!) referitor la aceste afirmatii despre actualul lor partener de coalitie, dar nu pot spune ca m-ar interesa prea mult, cat timp acest ipochimen nu zboara din toate functiile publice si politice pe care le detine, si nu este obligat(a?)  sa incerce sa isi castige cu adevarat existenta pe piata libera (ce gluma proasta!). 

Desi nu pot sa spun ca mor de grija USLasilor (mai ales cat timp eurodeputata Adina Valean sprijina mineritul in cianuri, si basisti infecti ca Harbuz sunt propulsati intr-un simulacru de lupta electorala care nu mai poate prosti pe nimeni), trebuie sa amintesc ca pensiile au fost crescute pe vremea unui ministru PNL si la opozitia crancena a PDLprelor.

Ca de obicei, individei i se face un portret destul de realist in “Tricolorul“, intr-un stil deja consacrat: 

LICHEAUA SĂPTĂMÎNII: CARMEN MOLDOVAN, RAPANDULA PSD

Vă era dor de rapandula Carmen Moldovan? Nu-i aşa că e mai urîtă ca un şobolan fiert? Am dat o raită prin trecutu-i mare şi sosim cu noutăţi. Vă vine să credeţi sau nu, strîmba are la activul socio-politico-economic o sumedenie de ibovnici. Buzoienii sînt familiarizaţi cu lipelile notorii ale prostituatei în haine de deputat. S-a întins cu toţi. Nu i-au scăpat nici asfaltangiul Laurenţiu Dobrică, nici viceprimarul Marcel Ciolacu. Pe cînd da iama in populaţie, nasoala a mai ochit, între două „acţiuni“, un fante, fals revolutionar, consilier ţepar, exmatriculat în studenţie deoarece fusese prins la furat de prin cămine: Gabriel Mihalaşcu. Toate aceste aventuri sordide şi scîrboase i-au asigurat ascensiunea către vîrful politicii, demult ţintit de panaramă, exclusiv spre „binele şi bunăstarea Patriei”. Se laudă cu studii înalte, cu laburişti englezi. I-a tăvălit secătura şi pe ăia… N-a văzut Albionul tîrfă mai hidoasă şi mai ieftină! Şi aşa, dînd, perseverent, cu sexul (incert) în tot felul de fazani, de la cei mai mărunţi la cei situaţi în puncte-cheie, stricata a ajuns unde şi-a propus: a fost destul un moment de inconştienţă sau de comă alcoolică, şi şeful pesediştilor din vremea alegerilor parlamentare precedente, Mircea Geoană, i-a impus candidatura într-un colegiu eligibil buzoian, pentru al doilea mandat. Imaginaţi-vă ce a fost de ea cînd s-a văzut în Parlament, printre atîţia nădragi! Nu ştia de care să se agaţe mai întîi. Se simţea ca găina în grămadă. Trecuse la alt nivel. Şi, de ani buni, madama Carmen încearcă pe la demnitari de toate culorile. Ce dacă majoritatea colegilor manifestă repulsie la vederea pociturii? Momîia musteşte de tupeu dezarmant şi merge înainte. Zburdă acum pe la UDMR. A nimerit un teren slab în căpetenia bozgorilor, Kelemen Hunor, gagiul oficial al sacului de oase. Păi unde îi sînt simţul estetic, sensibilitatea, bunul gust, obligatorii la un ministru al Culturii? Chiar aşa de în urmă a ramas bozgorul cu schimbarea dioptriilor? Nu-i mai funcţionează nici pipăitul? Să-i mai spunem noi ceva; ceva despre care ştie tot satul: ţiitoarea lui, Carmen Moldovan, personaj ideal pentru filme de groază, se coţăie şi cu Valeriu Zgonea! Aşadar, un crac (băţ) la Hunor, celălalt la Valeriu, iar la mijloc, doi papagali se rînduiesc la scorbura cu păduchi laţi! Atenţie, fraierilor! Vă paşte un sifilis de toată frumuseţea! Nu de alta, dar se aprope alegerile şi paraşuta hoaţă vă scoate din circuit!

PS: Nu pricep de ce femeia asta isi pune streangul acela de gat?! O fi vreun mesaj subliminal catre ale(r)gatori?!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to SCLAVI BASISTI SUB O PROASTA ACOPERIRE: TOT DESPRE CARMEN MOLDOVAN

  1. Pingback: Condamnarea la toamnă | Ţara vorbelor în vânt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s