PROTEST IN FATA CAMEREI DEPUTATILOR, MARI, 20 SEPTEMBRIE! IMPOTRIVA PROSTII SADICE, CEI MAI BUNI CETATENI AI TARII PROTESTEAZA IN ZADAR?!

Marti Facebook-ul se muta in strada! Pichetam Camera Deputatilor, cu ocazia votului final privind cainii strazii

Motto: “Opriti cruzimea impotriva animalelor

Marti, 20 septembrie 2011, are loc pichetarea Camerei Deputatilor, cu ocazia iminentului vot final privind cainii strazii.

Va invitam in Parcul Izvor, la alveole, incepand cu orele 9.

Noul raport al Comisiei de Administratie Publica, votat pe ascuns, trimis Plenului si pe care trebuie sa il voteze deputatii, contine o serie de greseli incalificabile, fara a mai pune la socoteala ca sunt si anticonstitutionale, gen lasarea gestionarii cainilor la latitudinea “adunarilor de cartier” sau a “sondajelor”.

Cu intrebari de tipul “Mai vreti sa fie muscati copii vostri?”, “Mai vreti caini in acest parc?” sau “Vreti sa tinem acesti caini intr-un adapost cu banii cu care v-am putea subventiona caldura?” decizia este clar spre eutanasie.

Cu putina manipulare se poate legifera chiar si pedofilia!

Intrebarile abil puse pot duce la decizia dorita de primari.

De ce doresc cu obstinatie unii primarii si o anumita clasa politica eutanasia? Deoarece eutanasia le permite lor “sa aduca cifrele din condei” si numarul de caini eutanasiati, deveniti cenusa la incinerator, sa nu mai poate fi verificat. Ei baga astfel astfel in buzunarul lor ori in buzunarul partidelor care i-au propulsat, o parte din banii alocati din buget cainilor!

Intre 2001-2007 diversele primarii au “umflat”pretul eutanasiei CU PIXUL, cu mult mai mult decat costa ea in mod real.

Cifrele pe care primariile le-au dat publicitatii sunt urmatoarele:

Slatina- 218 euro/eutanasia unui caine, 242.500 euro cheltuiti
Brasov-200 euro/ eutanasia unui caine, 2.000.000 euro cheltuiti
Arad-103 euro/ eutanasia unui caine, 308.048 euro cheltuiti
Constanta-75 euro/ eutanasia unui caine, 1.500.000 euro cheltuiti
Bucuresti-62 euro/ eutanasia unui caine, 9.000.000 euro cheltuiti

Rezultatul: caini pe strada!

Adunarile de cartier” ar presupune foarte multa cearta intre, chipurile, “neiubitorii de animale” si “iubitorii de animale”. Taberele create artificial vor genera o cearta inutila, nesfasita, in spatele careia prolifereaza primarii.
Prin urmare, dorim sa se voteze cu demnitate si cu responsabilitate pentru imaginea tarii noastre ! Gestionarea cainilor trebuie sa se faca pe baze stiintifice!

Iubitorii de animale sunt primii locuitori care nu mai vor animale pe strada!

Iubitorii de animale sunt singurii care stiu cum se rezolva problema animalelor de pe strada, gratie experientei lor uriase, gratie bunavointei, gratie seriozitatii si gratie aprofundarii studiilor in domeniu.

Lasand la latitudinea “sondajelor” sau a “adunarilor de cartier” modalitatea de gestionare, prelungim la nesfarsit problemele cainilor strazii, ceea ce duce implicit la prelungirea problemelor noastre!

Doar procedandu-se stiintific vor disparea cainii de pe strazi si anume: prin sterilizarea cainilor cu stapan, sterilizarea cainilor de pe strada si trierea lor- cei blanzi returnandu-se iar cei cu adevarat agresivi luati in adaposturi.

Parerile specialistilor nu sunt ascultate cu adevarat!

Intotdeauna administratiile locale si centrale au facut ce au vrut ele, aplicand, cel mult, distorsionat, o mica parte a propunerilor iubitorilor de animale!

Gen “vrem sa se aplice ce vreti voi, dar asa, nu asa” (de exemplu “Vrem sa returnam cainii sterilizati, dar doar daca semnati ca “ii adoptati” desi nu ii duceti in case, iar cainii pentru care nu semneaza nimeni nu vor fi sterilizati!”.

Impresia ca primariile gresesc, ca folosesc banii pentru altceva, ca ii deturneaza, ca nici unul dintre iubitorii de animale cunoscuti nu ocupa un post de conducere in vreo administratie pentru caini sau in vreun adapost public…

Un stat retrograd, nefunctional, care nu face decat sa ingenuncheze un inimos popor iubitor de animale!

Nu ne mai poate prelungi acest cosmar! Prin metodele proaste pe care le gaseste statul, nu face decat sa pastreze inmultirea exponentiala a numarului de caini!

Dorim inchiderea “fabricilor de pui”!

Se prelungeste o lunga si inumana suferinta pentru toti!

Vrem drepturi pentru iubitorii de animale! Vrem sa nu mai fie sufocati de numarul mare de caini si saraciti incontinuu prin aportul de mancare, medicamente, tratamente, sterilizari si cazare pe trebuie sa-l asigure animalelor fara stapan!

Viata lor este un cosmar ! Fara concedii, fara weekend-uri si cu privari elementare de drepturi!

La sugestia autoritatilor , iubitorii de animale au luat acesti caini in casa. Casele lor sunt acum sufocate de caini si nu pot fi parasite deloc pentru ca acestia latra si se supara vecinii!

Cerem reducerea imperioasa a cainilor prin metodele adecvate!

Cerem aplicarea metodelor stiintifice si moderne!

Nu mai vrem bataie de joc!

Toate problemele noastre pornesc de la proprietarii de animale! Este foarte important sa se cunoasca acest lucru! Nu de la iubitorii de animale! Statul nu trebuie “sa se mai faca ca ploua” si “sa arunce pisica” in curtea iubitorilor de animale ori a ONG-urilor. Ele sunt doar niste victime!

Unii arunca puii si altii se trezesc cu ei in poarta, neajutorati si calcati de masini

Cerem “Inchiderea fabricilor de pui!”

Proprietarii de caini ar trebui sa fie ajutati de stat sa-si sterilizeze cainii. Multi dintre ei probabil ar fi si facut-o, dar costul unei sterilizari este foarte mare, in jur de 200 de lei, asa ca trebuie ajutati de primarii cu o parte din cost sau chiar suportat in totalitate.

Trebuie impulsionata folosirea clinicilor mobile la sate! Din 2010 un ordin al ANSVSA autorizeaza folosirea clinicilor mobile.

Cat priveste cainii care cu adevarat musca (caci cainii reclamati sunt multi), ei trebuie dusi in adaposturi cu adevarat decente si nu ca cele de pana acum, pline de jigodie, tuse de canisa, raie si cu hingheri care brutalizeaza animalele!

Ca iubitorii de animale sa aiba incredere, sa colaboreze cu statul si sa aduca cainii agresivi acolo, adaposturile publice trebuie sa fie adevarate camine pentru caini, nu lagare de exterminare, cum sunt acum, iar noua sa ni se permita accesul nelimitat pentru a putea ajuta si supraveghea situatia! Este inadmisibil sa fii obligat sa te ploconesti in fata unor ucigasi, scelerati, infractori de drept comun in multe cazuri cu antecedente penale (vezi cazul lui Catalin Costel Vlad zis “Cusetarul” din Ploiesti, care a fost pus director la Parcul Memorial “Constantin Stere”, unde a ucis si animale protejate prin lege, nu doar cainii introdusi in abatorul de caini de la Bucov, Prahova!), pentru a ti se permite sa ajuti, sa contribui, sa donezi, sa te implici intr-o problema de interes public! 

Iubitorii de animale nu mai vor sa fie oprimati de un asa numar mare de animale, varsate de altii pe strazi! Si nici sa fie chinuiti afectiv, prin tot felul de solutii brutale precum “eutanasia dupa 60 de zile”.

Trebuie sa inceteze aceasta nebunie!

Pichetarea are loc in parcul Izvor la alveole, intre orele 9-14. De asemenea, vom asista in paralel de la balcoane la discutia plenului.

Co-organizatori: Asociatia “Cutu, cutu”, AULIM si Grupul pentru legea sterilizarii

Va asteptam!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s