DOAR O MICA PARTE A JAFULUI COMIS DE PUROIUL UMAN SCARNAV, VOLOSEVICI ANDREI!

Alt exemplu de ilegalitate: cainii de pe santierul stadionului “Ilie Oana” din Ploiesti, gaselnita infioratoare a puroiului uman pe numele sau de puscariabil Andrei Volosevici, au fost casapiti de o firma de DERATIZARE! Exact ca pe vremea lui Ceausescu: gunoaiele, sobolanii, cainii sau gandacii – tot aia in creierul bolnav al “edilului”!

Mai mult decat atat DSV continua sa minta cu nerusinare si sa comita abuzuri incalificabile, sustinand ca situatia din teren este exact invers decat cea reala – cainii morti “se regasesc in incinta “adapostului” la data controlului” (ceea ce NU ESTE ADEVARAT!), un chior de la firma de deratizare utilizeaza arma cu tranchilizant (deci, n-ar fi putut avea viza medicala pentru a utiliza asa ceva) iar ei sustin ca ala nici n-a fost acolo, samd.

TOTI INSPECTORII SI ANGAJATII DSV TREBUIE DEFERITI JUSTITIEI, ALATURI DE JEGURILE BASISTE! Acest DSV este mai rau decat securitatea ceausista la ora actuala, o colectie de jeguri purulente si viermi scarnavi!

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/petrolul-ploiesti/78140/gazonul-de-pe-ilie-oana-e-deja-distrus.htm ! Asta dupa ce acest gazon a costat 1,8MILIOANE DE EURO, adus direct din Olanda, comanda speciala! Intregul cost al stadionului a urcat de la peste 20milioane de euro, cu mizeriile facute in jurul lui pentru “marea inaugurare”.

Consiliul Local Ploiesti a aprobat suplimentarea bugetului pentru constructia stadionului Ilie Oana cu inca 300.000 de euro. In total, pana acum s-au cheltuit in plus cu stadionul 6 milioane de euro. Suplimentarea de cost de la stadionul Ilie Oana, de la 11,5 la 17,5 milioane de ero, ar fi fost de ajuns pentru asfaltarea a minim 30% din suprafata rutiera a Ploiestiului (!). Marturie pentru acest calcul stau cele mai mari lucrari de acest fel facute in Ploiesti: asfaltarea cartierului Mihai Bravu a costat 1,1 milioane de euro (in conditiile in care, de fapt, au asfaltat 2 benzi din patru, pe mijloc facand parcare peste sinele de tramvai vechi) iar cea a cartierelor Malu Rosu si 9 Mai, impreuna – 1 milion de euro. Cele trei zone mentionate sunt locuite de aproximativ 50.000 de ploiesteni.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s