Românii vor ca revoluţia să o facă alţii

SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR?

Românii vor ca revoluţia să o facă alţii. În nici un loc de pe acest Glob, un regim politic care are o susţinere politică de sub 10% nu poate rezista presiunii populare.

Se taie salariile şi pensiile, se închid spitalele, copiii plîng de foame, iar românii privesc resemnaţi la toate acestea. Guvernanţii mint de dimineaţa pînă seara. Se vorbeşte de revenire economică, în timp ce producţia industrială nu reprezintă nici jumătate din cît se producea înainte de 1989. Se vorbeşte de o viitoare recoltă îmbelşugată, dar 90 % din produsele agricole sînt importate. România de care se vorbeşte în ziare, la televiziune şi pe bloguri este produsul unei imaginaţii bogate. Adevărul este că mîna de lucru, ca şi creierul au plecat. România supravieţuieşte din economia subterană şi banii trimişi din străinătate. Regimul comunist a fost înlocuit cu regimul oligarhic de tip mafiot. Clica Băsescu a declarat război Poporului Român. În loc să lupte, acesta s-a predat.

Eu sînt artistul care, de la Bucureşti, prin chemarea Poliţiei americane, a creat uriaşul scandal legat de Institutul Cultural Român din New York. Această poveste a zdruncinat regimul şi m-a convins că sînt pe drumul cel bun.

Am publicat pe acest blog fragmente din „DOSARUL CRIMINAL ŞI DE TERORISM TRAIAN BĂSESCU”. Fiind un jurnalist de investigaţie, am verificat sursele şi veridicitatea documentelor. Nu am primit reacţii de sprijin, fiind în cel mai bun caz declarat nebun de legat sau exponent al unor forţe ostile. Cîteva excepţii sînt într-adevăr remarcabile. Nu mai am nici o iluzie. Sînt absolut singur împotriva tuturor.

Am fost de multe ori tentat să renunţ, dar nu o voi face. Poate într-un sfîrşit, în mijlocul laşităţii generale, vor apărea şi oameni de curaj, care vor să facă ceva pentru copiii lor. Măcar atît…

ROBERT HORVATH-DEVA

P.S.: Aceşti oameni de curaj şi demnitate există. Ei se cheamă Corneliu Vadim Tudor şi Silviu Crăescu.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Românii vor ca revoluţia să o facă alţii

  1. Rio Casiana says:

    Da! Bun articol, bun punct de vedere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s