EBA nu e de acord cu rezolvarea fara cruzime a problemei maidanezilor

EBA nu e de acord cu rezolvarea fara cruzime a problemei maidanezilor

 

Mezina șefului statului, Elena Basescu, și fostul ministru Monica Macovei, nu sunt de acord cu rezolvarea fără cruzime a problemei câinilor maidanezi. Concret, EBA, Macovei, Theodor Stolojan, Csaba Sogor și Laszlo Tokes sunt singurii europarlamentarii români care au refuzat să semneze o declarație în acest sens, susținută de pesedista Daciana Sârbu și liberala Adina Vălean, declarație adoptată ieri de Parlamentul European. Elena Băsescu a refuzat să susțină această plotformă în condițiile în care a avut și are câini.

“Parlamentul European a adoptat joi, in sesiunea plenara de la
Bruxelles declaratia scrisa a eurodeputatelor Daciana Sarbu (PSD) si Adina Valean (PNL) care solicita masuri eficiente si corecte, in plan european, pentru rezolvarea problemei cainilor vagabonzi. Declaratia – initiata alaturi de eurodeputatii Elisabeth Jeggle, Raül Romeva i Rueda si Janusz Wojciechowski – indemna statele membre sa adopte strategii privind gestionarea populatiei canine, care sa cuprinda masuri precum sterilizarea animalelor cu sau fara stapamn, legi privind controlul cainilor si promovarea principiului detinerii responsabile de animale de companie.

Actiunea a pornit de la amenintarea reprezentata de cainii fara stapan la adresa sanatatii si a sigurantei publice, in mai multe tari membre UE, si precum si de la realitatea masurilor ineficiente, lipsite de rezultate si adesea marcate de cruzime la adresa animalelor, aplicate sau planificate de unele state precum Romania. Europarlamentarii urmaresc, prin initiativa lor, generarea de politici coordonate, eficiente, concordante cu legile comunitare si ferite de excese, la nivelul intregii Uniuni Europene (…) Comisia Europeana are acum obligatia sa propuna, pe baza recomandarilor noastre, un set de masuri valabile pe tot teritoriul UE, care sa se aplice uniform, sa duca la rezultate rapide si sa respecte spiritul legilor europene, inclusiv a celor referitoare la bunastarea animalelor”, se arată într-un comunicat remis redacției, semnat de Daciana Sârbu. (R.G.)

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to EBA nu e de acord cu rezolvarea fara cruzime a problemei maidanezilor

 1. PDLpre imputite, muriti! says:

  PENTRU SCARNAVIILE BASISTE: ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ HUUUOOOO! JEGURILOR! BASISTULE, SCARNAVIE, SPER SA CRAPI IN PUSCARIE! HUOOOO! ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

 2. Sa moara toti sclavii lui Basescu! says:

  Hahaha! Dedicatie pentru gunoaiele basiste: ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ ! Foarte tare!

  Manca-v-ar viermii de vii, JEGILOOOOR!

 3. PDLPRA, SCARNAVIE, SA MORI TU IN PUSCARIE! says:

  O sa muriti ca Nicolae Iorga! Hoiturile voastre or sa-mpute morga!

 4. Chupabas o sa-si manance din dos cand va fi smuls ca o lipitoare ce e de pe osul gros! says:

  Lua-le-ar dracii neamu-n pula! PDLpra = SCURSURA ce trebuie DISTRUSA CU URA!

 5. xnici says:

  EBA nu are personalitate, este o marioneta in mainile lu’ taticu. O analfabeta care ne reprezinta tara. Nu e de mirare ca ne merge prost.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s