EUROPARLAMENTARII ROMANI CARE DORESC OAMENI SFASIATI DE CAINI, SI ANIMALE DE COMPANIE VAGABOANDE!

Iata europarlamentarii care doresc caini pe strada si oameni muscati.

 

Va rugam sa dati mai departe

by Mihnea Columbeanu on Friday, October 14, 2011 at 10:59pm

http://dacianasarbu.wordpress.com/2011/10/13/parlamentul-european-a-adoptat-initiativa-noastra-cu-privire-la-gestionarea-cainilor-vagabonzi/

       Daca Declaratia nr.26/2011 solicita “masuri eficiente si corecte, in plan european, pentru rezolvarea pmei cainilor vagabonzi”, atunci inseamna ca urmatorii europarlamentari romani care nu au semnat-o doresc strazile pline de caini si de oameni muscati: Elena Basescu, Monica Macovei, Theodor Stolojan, Csaba Sogor si Laszlo Tokes.

        Noi speram ca Elena Basescu sa fie, daca nu o “iubitoare de animale”, macar un om care respecta viata. Am vazut-o la televizor in preajma cailor, la cluburile de echitatie. Dar se pare ca realitatea este alta. Era in preajma cailor pentru ca este “in trend”, pentru ca “toata lumea face echitatie”, (la modul “azi ne jucam de-a…”). Nu am auzit insa sa intervina atunci cand caii de la Letea au fost in pericol…

       Este foarte trist cand un politican ajunge intr-un post-cheie, daca nu are respect pentru viata, daca nu are respect pentru rezolvarea CORECTA a lucrurilor si nici nu isi intelege rolul in societate. ESTE REVOLTATOR!

Cand se intampla ca un politician sa isi trateze misiunea cu impasibilitate, atunci oamenii care l-au votat trebuie sa sufere din diverse cauze. Ar trebui sa se puna in locul cetatenilor care au ales-o (ca in povestile cu “spiritul Craciunului” , care se arata oamenilor rai), si sa inteleaga ce inseamna de fapt “sa nu semneze o Declaratie pentru rezolvarea problemei cainilor comunitari” : Elena Basescu ar trebui sa stea in casa cu cate zece caini, cum au recomandat autoritatile iubitorilor de animale [iar unii dintre noi au ajuns la nedorita performanta de a tine 20 de caini si 30 de pisici intr-un apartament de 2 camere, impreuna cu un sot/sotie bolnav(a), copil fara ocupatie si o mama imobilizata la pat, de exemplu], ar trebui ca Elena Basescu sa duca pe carca ei la doctor cate un caine calcat de masina, sa suporte tratamentul lui dintr-o pensie de 700 de lei si sa sufere “ca un caine” cand ii moare un animal otravit in brate…

         Declaratia nr. 26 pe care nu a semnat-o, duce tocmai la REDUCEREA CAINILOR FARA STAPAN (“strazi curate si sigure”)  lucru pe care ni-l dorim din suflet cu totii.

          Daca nu a semnat-o, inseamna ca vrea (constient?) sa fie cat mai multi caini pe strada, cat mai multi iubitori de animale chinuiti si cat mai multi oameni muscati.

         Despre Monica Macovei gandeam ca “este omul cu dreptatea in mana”. Ne vine greu sa credem ca un jurist nu poate intelege utilitatea unui document.

         Fost prim-ministrul Theodor Stolojan trateaza si el problema atat de simplist, incat nu ii face onoare, si nici alegatorilor dumnealui.

         Din pacate, desi Laszlo Tokes este in Parlamentul UE ca reprezentant al poporului roman, nu se afla “la prima abatere” cand nu ne face cinste.

          Despre Csaba Sogor nici nu am auzit pana acum, dar nu e nici o fericire sa auzi pentru prima data despre un om rau. Pacat ca iese in evidenta cu astfel de fapte, care probabil ii vor rari considerabil electoratul.

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s