CRIMA ORGANIZATA PDL-proasa INSTIGA LA URA DE CLASA, IN FORME SI MAI ABERANTE DECAT CELE BOLSEVICE!

IATA MAI CLAR CA NICIODATA CE PARTID PROMOVEAZA IN TARA NOASTRA CRIMA PE FATA!

In fata Pietei Moghioros exista doua corturi: – PDL – pe care scrie “Bucurestiul fara maidanezi. Cetateni, fiti responsabili! Semnati pentru siguranta voastra si a copiilor vostri. Bucurestiul este al cetatenilor si nu al cainilor!” – Fundatia “Stefan Florescu

In ambele corturi se strang semnaturi impotriva cainilor! Probabil ca piata Moghioros nu este singurul loc in care s-au amplasat astfel de corturi. Aceasta investitie de forte va contribui in mod sigur major la lupta pentru implementarea eutanasiei. Va rog cei care puteti incercati sa contracarati aceasta actiune prin: discutii cu persoanele care strang semnaturi in care sa aratam dezaprobarea fata de o astfel de actiune sumbra, stupida, in care li se cere oamenilor sa ceara CRIMA!

Acest aspect este cu atat mai grav cu cat Parlamentul Uniunii Europene a adoptat ca UNICA POLITICA ACCEPTABILA pentru managementul populatiei animalelor de companie STERILIZAREA/RETURNAREA/INREGISTRAREA, prin semnaturile a 400 de europarlamentari, care au sustinut Declaratia Scrisa nr. 26, promovata de Daciana Sarbu si Adina Valean!

Politica PDLprei ne arunca inafara Uniunii Europene! Politica PDLprei ne arunca inafara omenirii civilizate! Practica bolsevica a URII DE CLASA este reanimata de crima organizata PDLproasa, extrapolandu-se si asupra animalelor de companie abandonate/neglijate/abuzate, nu numai asupra celor mai buni cetateni ai Romaniei!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to CRIMA ORGANIZATA PDL-proasa INSTIGA LA URA DE CLASA, IN FORME SI MAI ABERANTE DECAT CELE BOLSEVICE!

 1. Raluca says:

  AICI A COMENTAT UN PUROI BASIST PE CARE EU IL CENZUREZ SI TRAG APA DUPA EL PENTRU CA E DOAR UN ALT CACAT TRIST

  • Sa va lamuresc un lucru, ca inteleg ca sunteti niste propagandisti basisti jegosi:

   1). aici functioneaza CENZURA, iar PUROIUL UMAN PDLpros nu va comenta NICIODATA, cat timp gestionez eu situatia; de ce? Pentru ca pot.

   2). Franta, Germania, Austria, Finlanda, etc, NU UCID ANIMALELE ABANDONATE; aceasta este o manevra propagandistica mizerabila a PDLprei. In caz ca nu te-ai prins, Parlamentul European dezavueaza practiciile promovate de PDLpra. Singurul lucru care e clar e ca s’teti niste scarnavii.

   3). JEGILOR! (de la “jeg” + “neg”) BASESCU E LA CAP OBEZ, DE LA MANCAT CACAT DE MAIDANEZ LEPTOSPIROLEZ PE CARE EU IL TRATEZ, NU-L EUTANASIEZ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s