OMORÂŢI TOATE ANIMALELE DIN ROMÂNIA!

Bine, v-ati hotarat sa incepeti cu cainii, evident:

PARLAMENTARI, OMORÂŢI TOŢI CÂINII DIN ROMÂNIA!

Parlamentari, senatori  şi miniştri români! Câinele maidanez  este un cetăţean periculos  al statului român! El este neguvernabil, incontrolabil şi suspect! Nu citeşte ziarele şi nu se uită la televizor, deci nu poate fi manipulat. Nu-l interesează politica Guvernului, nu   face declaraţii de avere, nu răspunde la somaţiile  Parchetului, nu-şi declară domiciliul la poliţie,  îşi bate joc de legile voastre şi  nu plăteşte statului român taxe şi impozite!

 Ca atare, parlamentari, faceţi-vă datoria faţă de ţară şi faţă de  poporul care v-a ales şi daţi o lege prin care să omorâţi toţi câinii din România!

Nu ezitaţi şi nu vă fie teamă! Aşa zisa Declaraţie Universală a Drepturilor  Animalelor dată de UNESCO la 15 octombrie 1978 nu are nici o valoare juridică! Şi nici nu  există vreun  aşa zis drept natural al fiinţelor  la existenţă! Asta este o invenţie!  Viaţa nu  are nici un fel de valoare dacă voi, parlamentari,  nu daţi o lege în acest sens!  Nimeni nu are dreptul să trăiască pe acest pământ sau să se reproducă  dacă nu sunteţi voi de acord. Genocidul animalelor şi masacrarea lor sunt permise şi nu atrag după  ele nici o responsabilitate a celor care le comit. Că doar voi aţi mai făcut asta,  în urmă cu câţiva ani, parlamentari, omorând cu legile voastre milioane de păsări şi sute de mii de porci sub pretextul gripei aviare şi al pestei porcine. Şi aţi omorât zeci de mii de cai sub pretextul că au sida cailor. Şi nici unul dintre voi nu a fost cercetat de Bruxelles pentru aceste masacre barbare care de fapt n-au protejat nimic ci au distrus producţia internă de carne şi ouă pentru ca românii să consume doar ouă şi carne din import.

Ca atare nu trebuie să aveţi nici un fel de respect faţă de animale. Şi nici de Dumnezeu să nu vă fie frică în nici un fel!  Că doar scrie în Biblie că Dumnezeu a dat în puterea omului “peştii din mări, păsările cerului şi toate  vieţuitoarele care mişcă pe pământ!”. Deci, omorâţi-le pe toate!

Omorâţi câinii! Nici un comisar al Parlamentului Europei nu va veni să vă întrebe de ce aţi făcut asta! Nici un oficial de la Bruxelles  nu vă va cere socoteală pentru aceste crime. N-au făcut-o ei atunci când aţi distrus cu legile voastre şi impozitele voastre criminale o jumătate de milion de firme româneşti şi aţi lăsat pe drumuri două milioane de români. Cum credeţi că s-ar deranja oficialii UE pentru că aţi omorât nişte câini? Dimpotrivă! Vă vor felicita şi vor spune că faceţi progrese pe drumul democraţiei!

Popii noştri ortodocşi or să tacă profund prefăcându-se că nu observă, fiindcă împărăţia cărora ei slujesc nu este pe acest Pământ. Iar senatorii şi congresmenii din SUA, care  sunt astăzi  inima creştinătăţii, stau departe peste ocean. Când vor auzi de aceste grozăvii mârşave pe care le comiteţi împotriva unor fiinţe fără apărare va fi prea prea târziu pentru a vă mai opri sau pentru a da de pământ cu voi!

Ca atare, parlamentari, senatori, miniştri şi secretari de stat, primari români, daţi în sfârşit legea prin care să fie omorâţi toţi câinii maidanezi din România şi toate pisicile fără stăpân! Şi voi, inspectori de primării, medici veterinari ori cetăţeni simpli şi oneşti, oameni de bine şi români  cu frică de Dumnezeu,  care aţi suferit atât de crunt de pe urma muşcăturilor de câini, ucideţi toţi câinii! Băgaţi-i în cuşti de fier şi  înfometaţi-i  până se vor sfâşia între ei, aşa cum aţi făcut la Bucureşti! Sfărâmaţi-le capetele cu parii sau cu drugii de fier sau aruncaţi-i de vii în cazane de smoală clocotită! Stropiţi-i cu petrol şi daţi-le foc! Aruncaţi-i de vii în gropi pe care apoi să le acoperiţi cu pământ cu ajutorul buldozerelor, cum aţi făcut la Fălticeni şi Reşiţa, decapitaţi-i cu topoarele sau jupuiţi-i de vii cum aţi făcut la Craiova! Prindeţi-i şi zdrobiţi-le labele cu ciocanele pe beton sau băgaţi-le în ochi cuie lungi de fier  cum aţi făcut la Cluj! Omorâţi-i pe toţi!  Moartea lor vă va face bogaţi!

Ucideţi, compatrioţi, toţi câinii din România! Trântiţi aici, lângă Dunăre şi Carpaţi o ţară capitalistă atât de feroce şi de sângeroasă, cu legi atât de crâncene şi cu locuitori atât de bestiali cum nu au văzut  americanii din SUA  nici chiar în celebrele lor filme de groază! Sângeroşii  şi fanaticii irochezii ai lui Magua din Ultimul Mohican să se cutremure de sălbăticia voastră! Să se ducă buhul în lume cât de bestiali şi sceleraţi sunt românii! Să ne arătăm demni de renumele strămoşului nostru Dracula!

Dar ţineţi minte un lucru, compatrioţi! Poporul care a ajuns atât de becisnic şi nevolnic încât consideră câinii o ameninţare la adresa fiinţei lui naţionale aşa cum daţi voi astăzi de înţeles prin corul de văicăreli interminabile, nu mai are dreptul la respect şi se descalifică în faţa comunităţii mondiale ca naţiune. El va atrage asupra lui dispreţul altor neamuri aşa cum magnetul atrage pilitura de fier. Un popor care a devenit aşa de mare în micimea lui nu va primi de la comunitatea mondială decât  exact ce primeau câinii de la voi: doar resturi şi obligaţia de a vă gudura pe la picioarele ei. Pentru că un rege are atâta cât poate cuceri, un hoţ atât cât poate jefui, dar un nemernic rămâne doar  cu propriile infamii.

De  aceeea vă zic: miniştri, senatori şi parlamentari români, împliniţi-vă destinul! Omorâţi toţi câinii din România! Că nu veţi rămâne în istorie cu nimic altceva decât cu fapta  asta! Cu risipirea averilor ţării date străinilor pe nimic, cu dărâmarea chioşcurilor tarabagiilor, cu omorârea păsărilor şi cu exterminarea câinilor!

În Biblie scrie: “Vai de cei ce numesc răul bine şi binele rău! Vai de cei care cred că întunericul este lumină şi lumina întuneric! Că-i voi face tari ca un câlţ, iar lucrarea lor va fi ca o scânteie şi vor arde împreună şi nu va fi nimeni să-i poată stinge!”  (BIBLIA, Isaia,1/31 şi  5/22)

                                  Emil   ŢERMURE

Evident, nu imi imaginez ca Romania va realiza oroarea acestor ani pe care i-a traversat! Dimpotriva, romanii vor fi tot mai mandri de “mostenirea lor”, de “traditiile” si de “originalitatea lor”. Cea mai infecta si mai dezgustatoare scursura omeneasca plamadita vreodata la portile Europei isi continua nestingherita colcaiala purulenta de o caracterizeaza…

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

19 Responses to OMORÂŢI TOATE ANIMALELE DIN ROMÂNIA!

 1. cornelius55 says:

  daca incepem sa ucidem animale sa avem acces la arme de foc (model u.s.a) si apoi ne vom hotari ce si pe cine incepem a ucide.traiasca romania ucigasa.vom fi cu mult mai putini si poate mai curati.care pe care.

 2. Pingback: In tara in care oamenii isi asteapta linistiti moartea Martinovici si Stanca au procedat corect « Hai ca se poate!

 3. Pingback: Adăugire la articolul “Domnule Ion Iliescu, m-aţi dezamăgit”! « Popateapa's Blog

 4. Pingback: Hai ca se poate!

 5. Pingback: Ce se mai fura in romania? – Niste uraniu radioactiv – Ce mare lucru? « Hai ca se poate!

 6. Pingback: Revoluţia începe la Roşia Montană! « Hai ca se poate!

 7. Pingback: Interzis celor care nu stau bine cu inima si cu nervii « Hai ca se poate!

 8. Pingback: Oare despre Basescu cum vorbesc? Astept parerile dumeavoastra. « Hai ca se poate!

 9. cristi says:

  e patetic apelul la “comunitatea mondiala”,in epoca petrolului rosu de singe “comunitatea ” si “europa civilizata” a permis si linsarea unui gaddafi, parca ..

  • Fiecare pasarica pe limba ei piere… “Europa civilizata” nu este responsabila de reactiunea fireasca a unei populatii supusa decenii de-a randul tiraniei, fanatismului, fundamentalismului si inapoierii. Romanii erau DATORI sa reactioneze la fel acum 21 de ani, iar pasivitatea si indolenta lor de atunci nu poate fi rascumparata decat printr-o actiune de doua ori mai energica in viitor!

 10. Elle says:

  Imi pare rau, dar calitatea ziarului “Romania Mare” a scazut considerabil de cind cu problemele lui Vadim.

 11. Elle says:

  Ladies&gentlemen, pregatiti-va sa boriti:

  “Ce propune Legea PDL privind maidanezii. Care sunt cauzele pentru care problema nu şi-a găsit soluţionare până acum

  Sensul şi obiectivele legii promovate de PDL pentru rezolvarea problemei câinilor maidanezi au fost răstălmăcite de ONG-uri şi de o parte a mass media. Iniţiativa noastră legislativă nu este una care să militeze sau să oblige administraţiile locale să eutanasieze câinii comunitari. Scopul legii este acela de a face în aşa fel încât să nu mai existe câini fără stăpân pe stradă.

  Cred că aici putem cădea cu toţii de acord, fie ONG-uri, fie partide, fie mass media sau alte părţi ale societăţii civile, că, într-o Românie europeană, în secolul XXI, nu este admisibil si nici normal sa existe animale libere pe stradă. Arată incapacitate administrativă de a rezolva probleme majore ale comunităţilor, dar şi o mentalitate de societate neadaptată la standardele de viaţă practicate în ţările dezvoltate.

  Legea PDL oferă mai multe variante de rezolvare a acestei probleme, toate acestea ţinând de decizia autorităţii publice locale. Pe de o parte, sterilizarea câinilor şi întoarcerea apoi în stradă. Pe de altă parte, plasarea acestora în adăposturi finanţate de la bugetul comunitatilor. Doar varianta ultimă este aceea a eutanasierii. Ca să înţeleagă toată lumea: nu susţinem una dintre variante mai mult decât pe cealaltă. Vrem doar rezolvarea problemei în mod real, nu doar dezbaterea nesfârşită de pretinse soluţii. Ca de obicei, nimeni nu se informează înainte de a emite opinii, nimeni nu citeşte legea, dar o mulţime elucubrează pe subiect. Îi întreb pe aceştia şi pe toţi cei care se prefac a apăra cauza maidanezilor: câţi câini au luat acasă de pe stradă, pentru a-i creşte şi a avea grijă de ei?

  În acest moment, există, poate pentru prima dată după 1990, suficientă voinţă politică la nivel parlamentar pentru a impune o soluţie legislativă care să forţeze, într-adevăr, primăriile să rezolve această problemă spinoasă.

  În contextul în care comunitatea locală este cea care va decide, într-un final, ce se întâmplă cu câinii maidanezi, opoziţia ONG-urilor faţă de o lege aflată în Parlament este anormală. Adevărul este că, nici măcar în Bucureşti, probabil oraşul cel mai afectat de prezenţa câinilor pe stradă, timp de nouă ani de zile, de la sfârşitul campaniei de eutanasiere derulată de Primarul General Traian Băsescu, nu s-a făcut nimic în acest sens. Mulţi dau ca argument împotriva Legii faptul că acţiunea de atunci nu a rezolvat definitiv problema şi astăzi străzile sunt pline din nou de comunitari. Dar se prefac că uită că acea campanie a fost oprită la scurt timp dupa ce a demarat, prin aprobarea unei legi în Parlament prin care s-a interzis eutanasierea. Populaţia canină a crescut necontrolat şi s-a ajuns chiar la cazuri tragice, în care oameni au murit muşcaţi de câini. De aceea sunt greu de crezut soluţiile magice cu care vin ONG-urile acum. Cum timp de nouă ani de zile nu s-a făcut nimic pentru rezolvarea problemei, ce ne garantează că vor reuşi să găsească soluţia minune care să rezolve problema într-un an sau doi?

  Şi ar mai fi un lucru de spus despre ONG-urile care militează pentru drepturile animalelor: existenţa acestora depinde de existenţa problemei! Dacă nu mai există maidanezi pe străzi, nu mai sunt ONG-uri care să militeze pentru drepturile acestora! Deci, este evident că ONG-urile vor face tot posibilul pentru a păstra problema vie ca ele să se poată finanţa în continuare.

  Nu vreau să fiu înţeleasă greşit: de situaţia actuală nu sunt vinovaţi numai cei care luptă pentru drepturile câinilor fără stăpân, ci şi politicienii. Aceştia au fugit mult timp de luarea unei decizii pe o temă atât de sensibilă. Fie pentru că au avut interese, fie pentru că s-au temut de reacţia mass media sau a restului ONG-urilor.

  Şi apoi, politicienii nu se confruntă întotdeauna cu problema maidanezilor. Din acest punct de vedere, ei sunt mult mai protejaţi decât cetăţenii obişnuiţi. E şi o bună doză de ipocrizie din partea celor care apără de la tribuna Parlamentului drepturile maidanezilor, dar nu-şi pun nici măcar într-un caz problema să fie încolţiţi de o haită prin parcurile vreunui cartier bucureştean.

  Personal, mi-aş dori ca toate administraţiile locale din ţară să poată să ţină maidanezi în adăposturi special amenajate şi să le ofere posibilitatea cetăţenilor să adopte aceşti câini. Cu condiţia să aibă bani. Chiar eu am în faţa casei în care locuiesc câţiva comunitari cărora le dau de mâncare. Mai mult, cel mai inteligent câine pe care l-am avut vreodată a fost un maidanez. Şi, cu siguranţă, când se va pune problema ridicării câinilor de pe stradă, voi merge să adopt câţiva, chiar dacă, neavând curte, nu îi pot creşte în cele mai bune şi igienice condiţii.

  Pe de altă parte însă, cred că este nevoie să lăsăm deoparte ipocrizia, discursurile pseudo-sentimentaliste şi să oferim o rezolvare situaţiei. Să arătăm că suntem o societate funcţională care e în stare să pună capat unei probleme de sfâşit de Ev Mediu. Pentru că locul câinilor nu este pe stradă!”

  sursa: elenaudrea.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s